מידע שימושי אגד, מוטי, ואני:)

• הוסף לסימניות
אני מתאר לעצמי שאכן יש כאלו שלא מתקפים, אבל יותר נראה לי שמטרת הפרסום הזה, זה לא לגרום לאנשים לתקף, אלא לכסות על הכשלים שלהם, ולכן שווה להם להוציא על זה הרבה כסף.

• הוסף לסימניות
אני מתאר לעצמי שאכן יש כאלו שלא מתקפים, אבל יותר נראה לי שמטרת הפרסום הזה, זה לא לגרום לאנשים לתקף, אלא לכסות על הכשלים שלהם, ולכן שווה להם להוציא על זה הרבה כסף.
יש מצב. באמת הכי קל להגיד לנוסעים "אבל אתם אשמים"

• הוסף לסימניות
אולי העליהום מגיע לגל אורן ולקופירייטרים שלו?
הם גם יצרו את הקמפיין הקודם שהציגו את החרדים כגנבים
הלנו אתה אם לצרינו
נו כנראה שהצגתיינו כגנבים מניבה לגל אורן פרנסה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להציג תזה אחרת, אני יודע שמאוד תכעסו עלי, אבל.
סיפר לי יהודי חילוני שעובד בהתקנת שערים חשמליים למקוואות שלפי הנתונים שלו מקוואות שבעבר הניחו רק קופה לתשלום ועברו לשערים חשמליים - נוסף להם בפתע פתאום עשרות אחוזים בהכנסות!!!
ואני לא אומר שיש חלילה גנבים, אלא זה קורה שמישהו שוכח או שילד לא מסתדר או שהאוטובוס צפוף וכדומה.
לאגד יש מאות פקחים וללא ספק יש להם גם נתוני תשלום בפילוח לפי קווים, ואם הם חושבים שצריך לצאת בקמפיין (חיובי או שלילי) במגזר שלנו כנראה יש לנו מה להשתפר....
אז במקום להעלב ולצעוק גיוועלד, אולי צריך לעשות חשבון נפש???
מידע אישי בקווים החילונים יש הרבה יותר פקחים
וכן אנחנו כן כועסים ואני לא צריך לתת דוגמאות של אנשים שישלמו פעמיים כדי לא להכשל בחשש הכי רחוק של גזל אלא שנשאר עודף בתקציב של אגד אצל גל אורן ומה יפרסמו שהם מוצלחים אז חיפשו בגל אורן ומצאו את הקמפיין האנטישמי שפורסם אז ומיתנו קצת את התוכן

• הוסף לסימניות
אחחחחח.... זה היה טוב...
אחת אחת!
יש פה למישהו את המייל של שירות הלקוחות של אגד?
אני בעד טפטופים...
כל יום מודעה חדשה לדואר הנכנס...
למה אגד
אם בגל אורן חושבים שאנחנו גנבים מה יחשבו באגד

• הוסף לסימניות
יש פה למישהו את המייל של שירות הלקוחות של אגד?
אני בעד טפטופים...
כל יום מודעה חדשה לדואר הנכנס.

למה אגד
אם בגל אורן חושבים שאנחנו גנבים

אולי אם באגד יקבלו את המודעות השיווקיות ש @דעתי ו @מלאך טוב הפיקו, הם יוותרו על השירותים הגרועים ש'גל אורן' נותנים להם במגזר..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שהעלית זה מ2013
לצערנו אקטואלי גם היום.
הם לא ללמדו לקח.
אגב, שלחתי להם למייל שהביאו כאן קודם, את הקישור לדף הנוכחי... נראה אם יגיבו משהו.
אתם מוזמנים להצטרף.;)

• הוסף לסימניות
נו, מחכים לניק החדש בשם @אגד שיבוא להגיב פה

• הוסף לסימניות
יש לציין שבאתר כל שהוא נכתב כתבה חזקה נגד אגד, ולאחר חצי שעה הכתבה הוסרה מהאתר.
הכסף יענה את הכל!!!!! איכס!!!
מצורף צילום מסך של גולשים שידעו שכבר זה ימחק...
גם בעיתונות הכללית זה כך.
העיתונות היחידה בארץ שכותבת את מה שהיא חושבת גם אם זה לא נעים לרבים- עיתון הארץ. (עיתון משוקץ ומתועב וטרף, אבל מבחינה עיתונאית נטו הוא שקוף מאוד - שמאלנים- ובלי ים של אינטרסים נסתרים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל חברה מקציבה סכום כסף מסוים בשנה לפרסום
בדר"כ חברה גדולה במגזר חר
לא צועקת
אבל לא מסכימה.
חברה גדולה מקציבה תקציב פרסומי לכל שנה. מדובר בתקציבי ענק שמבוזבזים במריחת שלטי פרסום ענקיים וכתבות יח"צ וכו'
ויש גם פרסום שמיועד למגזר החרדי
לומר שהם מנצלים את תקציב הפרסום שלהם כפי שעסק קטן מנצל את תקציב הפרסום שלו? התשובה היא לא. הם פשוט מבזבזים
והגיוני מאד שכעת סוף שנה מישהו החליט שנותרו עודפים ובואו נצא לקמפיין כלשהו.
איזהו קמפיין טוב? כזה שידברו עליו. בואו נזכיר לאנשים לתקף!
אם יש צורך או לא, פגיעה או לא - מישהו שם לא עשה עבודה מספיק טובה. אבל התקציב לאוטובוסים ממילא מגיע דרך משרד התחבורה ברובו.. מה שאומר שהם חיפשו להוציא את התקציב הנותר, ולא כפתרון לבעיה כלשהי.
להיפך - אגד אמורה להבין שהיא חברה נפיצה מאד בציבור החרדי וכל אפצ'י שלה יגרום לתגובות אנטי ונגד. היא אמורה להזהר בצוננין הרבה יותר מחברה אחרת ברותחין. וגל אורן עשו לה שירות גרוע (ואז לא היה קם האשכול הזה.. )

כל חברה מקציבה סכום כסף מסוים בשנה לפרסום
בדר"כ חברה גדולה במגזר חרדי מקציבה מליון ש"ח לשנה
המטרה של חברת הפרסום זה להוציא יותר כסף ממה שהחברה תכננה

בין משרדי הפרסום יש תחרות אדירה

אם אגד יעברו למשרד אחר מה יהיה על גל אורן:confused::confused:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב, שלחתי להם למייל שהביאו כאן קודם, את הקישור לדף הנוכחי... נראה אם יגיבו משהו.
נו, מחכים לניק החדש בשם @אגד שיבוא להגיב פה
ואתם באמת חושבים שמאיזה אשכול מלא כעס עליהם הם יבואו, יתנצלו, יבקשו את סליחתכם, יעצרו את כלללללללללל פרסום המודעות הללו ויפסיקו להתעסק עם גל אורן או כל משרד שהוציא להם כזה שם גרוע, נעבאך. מקסימום הצלחתם לעשות מצב רוח למזכירה שפתחה הבוקר את תיבת המייל.

עד שלא נצליח לנדנד להם חזק חזק חזק חזק ועוד חזק - בכיס, ולא הכוונה ל- 50 איש שיחליטו שמהיום הם מפסיקים לעמוד בתחנות ולחכות לאוטובוסים שלא עוצרים בכל מקרה, לא יזוז כלום.

איך עושים את זה? - שאלת המיליון דולר.

• הוסף לסימניות
הם בטח לא יתנצלו, וזה לא היה כוונת המשורר

הם ידעו! וכל תלונה משפיעה מאוד!

תתחילו להאמין בעצמכם, אנחנו לא כאלה מקופחים ומסכנים

הם בטח לא יתנצלו, וזה לא היה כוונת המשורר

הם ידעו! וכל תלונה משפיעה מאוד!

תתחילו להאמין בעצמכם, אנחנו לא כאלה מקופחים ומסכנים

וכשהם ידעו, מה הם יעשו? תלונות יש עליהם בלי סוף, קצב האשכולות הנפתחים פה בעניין הכשלים שלהם רק מוכיח את זה. תן לי סיבה אחת למה שבשבוע הבא לא יפתחו קמפיין נוסף שהכותרת שלו בסגנון זהה סתם בשביל הכיף, לראות אותנו רותחים מכעס וממשיכים לנסוע איתם כמו ילדים טובים ומחונכים.

אנחנו לחלוטין לא מקופחים ולא מסכנים, רק זקוקים דחוף לאיזו שיטה שתצליח להפוך אותם לכאלה, שהם ישבו ויחפשו אותנו ולא אנחנו נמשיך להתנייד באותה צורה על אפינו ועל חמתינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת