תח"צ אגד רוצים שנתקף

• הוסף לסימניות
כ-205 נסיעות בחודש
ממוצע של כ-34 תיקופים לנסיעה
נשמע סביר לגמרי
חישבתי את זה כמה פעמים בעבר
זה סביר מינוס
2 נתונים שראיתי וכל מי שנוסע באוטובוס עירוני יכול לבדוק את זה לבד מהצד
1. רוב הנוסעים שלא מתקפים הם ילדים
2. בלילה כשאין פקחים פחות משלמים
אתן דוגמא של נסיעה בלילה
היה לי קו 23 בלילה, נסיעה רגועה מסלול ארוך כמעט ללא נוסעים, בדיוק היה לי אוטובוס עם מראות שמכסות את כל מכשירי התיקוף באוטובוס והצליל תיקוף עבד בכל המכשירים
עלו 14 נוסעים לאורך המסלול, 8 מהם שילמו 6 לא שילמו
אתן גם דוגמא על ילדים
היה לי יום שעשיתי הכרת קווים לנהג חדש, זאת אומרת שבפועל לא נהגתי והיה לי הרבה זמן להתבונן על התיקופים, הגענו עם אוטובוס כמעט ריק לתחנה ליד בית ספר, עלו מעל 25 בנות בתחנה אחת ורק 3 שילמו על הנסיעה
אני מאמין שמכיוון שהם נוסעות קבועות בתחבורה ציבורית כמעט לכולם היה רב קו מוטען עם חודשי
ומי שמרוויח מזה שלא מתקפים זה משרד התחבורה שחוסך לשלם לחברה

• הוסף לסימניות
היה לי יום שעשיתי הכרת קווים לנהג חדש, זאת אומרת שבפועל לא נהגתי והיה לי הרבה זמן להתבונן על התיקופים, הגענו עם אוטובוס כמעט ריק לתחנה ליד בית ספר, עלו מעל 25 בנות בתחנה אחת ורק 3 שילמו על הנסיעה
אני מאמין שמכיוון שהם נוסעות קבועות בתחבורה ציבורית כמעט לכולם היה רב קו מוטען עם חודשי
ומי שמרוויח מזה שלא מתקפים זה משרד התחבורה שחוסך לשלם לחברה
מכיר את התופעה מצד הנוסע, מיותר להכחיש שהיא קיימת.
לצערי זה מתבטא בסירוב של המשרד לתגבר את הקווים האלו, בהם יש אינדיקציה על אחוז גבוה של אי-תיקוף.

למשרד יש אומדן ספירת נוסעים לפי חיישנים בדלתות -
חכמי החלם של משרד התחבורה עדיין לא התקדמו טכנלוגית, ולכן במקום שישמשו במצלמות שבאוטובוס, מותקן בכניסה לאוטובוס גלאי וילון שסופר את מספר הנוסעים, הגלאי לא אמין באופן קיצוני

ככלל, נוהל פיקוח ותיקוף העדכני מקל מאוד עם ילדים עד גיל 12 -
1762470594829.png

• הוסף לסימניות
@בשביל השמחה סליחה על הטיית הנושא אבל אני חייב לומר לך ייש"כ על העבודה שלך!
אני מניח שאם אתה כאן-אתה חרדי
ירבו נהגים כמותך בישראל!

• הוסף לסימניות
היה מי שהתלונן על זה שהרבנים הוציאו מכתב ע"י חברת אגד שיש חשש גזל ולא כתבו שזה ממש גזל.
ואמרו שזה בגלל שלא מתאים לרבנים חרדים לכתוב עבור החילונים.

לי יש טענה אחרת, למה כשם העלו את המחירים-אף אחד לא הוציא הודעה בענין?
למה רק כשלא משלמים מוציאים הודעה?

• הוסף לסימניות
לי יש טענה אחרת, למה כשם העלו את המחירים-אף אחד לא הוציא הודעה בענין?
למה רק כשלא משלמים מוציאים הודעה?
א. לא הם העלו מחירים, משרד התחבורה העלה מחירים
ב. למה נראה לך שזה היה עוזר?

• הוסף לסימניות
שוב,
לא משנה למי, אגד או אחר.
אבל אם דואגים לנו-שידאגו גם בחלק הזה.
ב. נראה לך שהקריאה הזאת תעזור משהו?

• הוסף לסימניות
באמת לא מובן לי איך עלייה כזו חדה במחיר עברה כל כך בשקט יחסי.
אם היו מעלים באותם אחוזים על חלב או עוף לצורך העניין זה היה פותח מהדורות שבוע.

• הוסף לסימניות
אבל אם דואגים לנו-שידאגו גם בחלק הזה.
הם לא דואגים לנו, אגד דואגת לכסף שלה, והראיה זה הלוגו בראש המכתב, ובפעם האחרונה שבדקתי, שום רב שחתום שם - לא כיהן בתור שר התחבורה

ב. נראה לך שהקריאה הזאת תעזור משהו?
אולי, הם מנסים, מה אכפת להם?

• הוסף לסימניות
טוב
כתבתי את דעתי האישית
לי מאוד כואב ההוצאה הקשה הזו של הנסיעות
לכן קשה לי לראות איך דואגים שנשלם

• הוסף לסימניות
טוב
כתבתי את דעתי האישית
לי מאוד כואב ההוצאה הקשה הזו של הנסיעות
לכן קשה לי לראות איך דואגים שנשלם
בהחלט חתיכת הוצאה, במיוחד אם זה נניח 4 ילדים X 2 נסיעות ביום X 4\8 ש"ח...וזה רק עירוני.

• הוסף לסימניות
בדיוק
תזכרו שפעם בפריפריה זה עלה 2 שקל
ולא יצאה שום מחאה של הרבנים...

• הוסף לסימניות
האם הרבנים יודעים שרוב הנוסעים חווים סיוט בכל פעם שהפקחים עולים לאוטובוס של אגד, ושהיחס והאווירה יצרו נזק ארוך טווח אצל אנשים רבים?
האם הרבנים מודעים לכך שחברת אגד היא היחידה שפוגעת בציבור החרדי, גם בכך שהיא מפרסמת בריכוזים החרדיים פרסומות פרובוקטיביות ותמונות שחץ, וגם בכך שהיא מנהלת קמפיינים נגד הציבור החרדי, וכל זה באותם האוטובוסים שבהם הציבור החרדי נוסע יום יום?
איך ייתכן שחברה שמקבלת תקציבים ציבוריים מתייחסת כך לציבור שלם ואף מונעת ממנו שירות ראוי?
היו צריכים לתת פטור גורף מתשלום לחברה הזוועתית שנלחמת בנו כפשוטו.
ואני חושב שהמיליונים הרבים שפקחי אגד עושקים מהציבור מאזנים מזמן את אותם אחוזים שלא משלמים, ועוד נשאר להם רווח עצום של מיליונים על חשבון הנוסעים התמימים, אז די להתבכיין.

• הוסף לסימניות
@בשביל השמחה סליחה על הטיית הנושא אבל אני חייב לומר לך ייש"כ על העבודה שלך!
אני מניח שאם אתה כאן-אתה חרדי
ירבו נהגים כמותך בישראל!
ואגב, האם לדעתך הסיבה שאין היום מספיק נהגים חרדים למרות המשכורות היפות בתחום זה בגלל חוסר הנוחות בהפסקות עם נהגים בני דודים?
ואם לא מה יוכל לשנות את זה לטובת כל הצדדים?

• הוסף לסימניות
האם הרבנים יודעים שרוב הנוסעים חווים סיוט בכל פעם שהפקחים עולים לאוטובוס של אגד, ושהיחס והאווירה יצרו נזק ארוך טווח אצל אנשים רבים?
האם הרבנים מודעים לכך שחברת אגד היא היחידה שפוגעת בציבור החרדי, גם בכך שהיא מפרסמת בריכוזים החרדיים פרסומות פרובוקטיביות ותמונות שחץ, וגם בכך שהיא מנהלת קמפיינים נגד הציבור החרדי, וכל זה באותם האוטובוסים שבהם הציבור החרדי נוסע יום יום?
איך ייתכן שחברה שמקבלת תקציבים ציבוריים מתייחסת כך לציבור שלם ואף מונעת ממנו שירות ראוי?
היו צריכים לתת פטור גורף מתשלום לחברה הזוועתית שנלחמת בנו כפשוטו.
ואני חושב שהמיליונים הרבים שפקחי אגד עושקים מהציבור מאזנים מזמן את אותם אחוזים שלא משלמים, ועוד נשאר להם רווח עצום של מיליונים על חשבון הנוסעים התמימים, אז די להתבכיין.
אתה בטח מודע לכך שכל הדמגוגיה שכתבת כאן לא קשור לשולחן ערוך ולדין תורה.

• הוסף לסימניות
בכמה מקרים נתקלת בתקופה האחרונה שפקחים נתנו קנס שלא בצדק? הבנתי שהדבר הזה נעלם כמעט לגמרי!
אני לא מצדיק בשום אופן את ההתנהגות המזעזעת שלהם אבל הגענו למצב שגם בנאדם שלא שילם וחטף קנס-מוחה על הקנס!
בעצמי ראיתי בנאדם שעלה ולא שילם ואחרי כמה תחנות כשבאו הפקחים לתת לו קנס הוא החל לצעוק "נאצים!" וחצי אוטובוס הצטרף אליו...
שאר הטיעונים זו דמגוגיה, כאילו שאר החברות לא מפרסמות פרסומי שחץ...
(לא ראיתי שאנשים לא קונים בפוקס בגלל פרסום כזה או אחר)

• הוסף לסימניות
אני ממש לא מסכים איתך אין דבר כזה ללכת לדין תורה במעמד צד אחד..... ואולי הם צודקים חושן משפט אבל אל תשתמש ברבנים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברור. רק כואב שהם עושים ככל העולה על רוחם ועוד משתמשים עם הרבנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה