מנדי אייזן
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח את האגרון והוא כותב שיש איזה שגיאה, יכול להיות שזה קשור ל- Windows 7?
לא הבנתי אפשר לפשט יותר איך לעשות זאת, תודהנכתב ע"י asterisk;574843:לא עובד במערכות 64 ביט, אם אתה על 32 נסה להפעיל במוד XP.
זה...נכתב ע"י system;574864:אם תוכלי להעלות את הודעת השגיאה.
ואשתדל לעזור
מיד שאני פותח את התוכנה זה עולהנכתב ע"י WEN;574888:מתי הוא כותב את השגיאה מתי שעושים חיפוש ?
נכתב ע"י mnd;574891:מיד שאני פותח את התוכנה זה עולה
נכתב ע"י mnd;574903:התוכנה עבדה לי בעבר במחשב אחר XP
או.קיי. פצצה זה עובד.נכתב ע"י nechama3048;574907:ניסית להפעיל במצב תאימות??
\מאפיינים-תאימות-הפעל במצב תאימות לxp
לי יש 32 סיביותנכתב ע"י system;574910:בXP היא עובדת.
וינדוס 7 עם 64 סיביות, התוכנה לא בנויה בשביל זה עד שייצא עדכון לכן לא עובדת. רק ב32 סיביות
נכתב ע"י system;574918:וזה עובד?
כנאה שכן.נכתב ע"י mnd;574909:או.קיי. פצצה זה עובד.
תודה לכל העוזרים והמסייעים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים