• הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח את האגרון והוא כותב שיש איזה שגיאה, יכול להיות שזה קשור ל- Windows 7?

• הוסף לסימניות
לא עובד במערכות 64 ביט, אם אתה על 32 נסה להפעיל במוד XP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;574843:
לא עובד במערכות 64 ביט, אם אתה על 32 נסה להפעיל במוד XP.
לא הבנתי אפשר לפשט יותר איך לעשות זאת, תודה

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג את האגרון הזה?

• הוסף לסימניות
אם תוכלי להעלות את הודעת השגיאה.
ואשתדל לעזור

• הוסף לסימניות
מתי הוא כותב את השגיאה מתי שעושים חיפוש ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mnd;574891:
מיד שאני פותח את התוכנה זה עולה

הצלחתה להיכנס לתוך התוכנה או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mnd;574903:
התוכנה עבדה לי בעבר במחשב אחר XP

ניסית להפעיל במצב תאימות??

\מאפיינים-תאימות-הפעל במצב תאימות לxp

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;574907:
ניסית להפעיל במצב תאימות??

\מאפיינים-תאימות-הפעל במצב תאימות לxp
או.קיי. פצצה זה עובד.
תודה לכל העוזרים והמסייעים.

• הוסף לסימניות
בXP היא עובדת.
וינדוס 7 עם 64 סיביות, התוכנה לא בנויה בשביל זה עד שייצא עדכון לכן לא עובדת. רק ב32 סיביות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;574910:
בXP היא עובדת.
וינדוס 7 עם 64 סיביות, התוכנה לא בנויה בשביל זה עד שייצא עדכון לכן לא עובדת. רק ב32 סיביות
לי יש 32 סיביות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בפרוג אין - "דמי"
יש - "שדכנות"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה