• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;574910:
בXP היא עובדת.
וינדוס 7 עם 64 סיביות, התוכנה לא בנויה בשביל זה עד שייצא עדכון לכן לא עובדת. רק ב32 סיביות

גם לי אותה בעיה- עבד במחשב הקודם (xp) ועכשיו לא, גם לא במצב תאימות.
יש פתרון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAELJ;579274:
גם לי אותה בעיה- עבד במחשב הקודם (xp) ועכשיו לא, גם לא במצב תאימות.
יש פתרון???
לעבור לזהותון

• הוסף לסימניות
ומאיפה משיגים?

• הוסף לסימניות
יש כבר אגרון של 2007

• הוסף לסימניות
יש זהותון 2007 אך לא אגרון
כמה שידוע לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;579641:
יש זהותון 2007 אך לא אגרון
כמה שידוע לי

אבל זה אם אותו נתונים של 2006.

• הוסף לסימניות
תעברו כבר לתוכנה של הממשק הביאומטרי

• הוסף לסימניות
אז אין שום פתרון לוינדוס 7 64 ביט? (אני מדבר גם על רישומון שאז זה נדלק אבל הכל במקום פרטים זה XXXXXXXX ואגרון לא נדלק כלל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;579958:
תעברו כבר לתוכנה של הממשק הביאומטרי

ספר לנו על זה?! :confused:

• הוסף לסימניות
ואם יספרו לך אתה תשיג את זה?

מאז הבלגן של אגרון 2006 קבוצות ההפצה לא משחררים בפומבי את הגרסאות החדשות אלא רק בשרתי ההפצה הרשמיים שלהם לחברים ידועים

זהותון זה בס"ה הכל אגרון 2006 בממשק שונה עם פחות אפשריות

• הוסף לסימניות
אז זה אומר שאין דרך להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
חברים יקרים, כל הנושא הזה, הוא עבירה על החוק, פשוטו כמשמעו, אנא הימנעו מכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;581194:
חברים יקרים, כל הנושא הזה, הוא עבירה על החוק, פשוטו כמשמעו, אנא הימנעו מכך.

את מי ניתן להעמיד לדין בכל השירשור באשכול הזה
ובגין מה???

כל זמן שלא הופץ כאן חומר או ניתן קישור או שהוצג מידע אין שום מניע בחוק לקיים דיון

כוונת שלא יבוצעו אחד מהדברים מהשורה לעיל בזה מסכימים איתך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה