כללי אדובי הכריזה על CS6

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;757776:
זה נחמד אבל זה כלל לא הכרחי, מכיון שאפשר לעשות זאת כבר ב CS3 ע"י סגנונות תו מקוננים לסגנון פיסקה.

בCS5 מגדירים בסגנון פיסקה בגרפ - שכל תו באנגלית יקבל את סגנון התו שהכנו לגופן באנגלית, והכל מסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;757766:
מכל מה שנראה פה, הדבר שהכי יעזור לי זה יצירת הפונט" החיבור בין פונט לועזי, מספרים ועברי כפונט אחד, אני מחכה לזה הרבה זמן

לפני שאתה קונה חכה עד שאבדוק אם זה עובד טוב בעברית. כשניסיתי לפני כחודש זה לא עבד טוב.

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
כעת ניסיתי וזה עובד מעולה. אפשר גם להתאים את הגדלים של הפונטים השונים, באחוזים או בנקודות.

• הוסף לסימניות
....
בטעות.
..

• הוסף לסימניות
עוד חידושים:
- מעתה ואילך אין צורך להחזיק את כל הגירסאות כדי לשמור לגירסה קודמת. ה-IDML יעבוד בכל גירסה החל מ-CS4.
- הוספת עמודים אוטומטית השתכללה וכעת היא גם תסיר עמודים ריקים.

נכתב ע"י ונתנו10;757602:
[*]בוחר עצמים. בחר עצמים וטקסטים, הזז את הסדר וכו', שנה מיקום ועוד. דומה במבט ראשון ללייברי.

נראה לי שזה לא בחירה אלא משהו אחר שעוד לא הצלחתי להבין.

• הוסף לסימניות
הייתי קורא לזה לוח זכרון מרובה עצמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;757567:
בשאר התוכנות זה גם כך?

נכון לעכשיו אדובי שחררה רק גירסת בטא לפוטשופ ולא לשאר התוכנות

נכתב ע"י eliezer;757586:
מכל האמור אפשר להבין שלא יהיה יותר גרסה בשפת התוכנה עברית?

נכתב ע"י ונתנו10;757602:
  • כמו שאלגנט ציין, אדובי לבד תמכור את הגירסה של ME, ולא דרך חברות בת וכו'.
כפי הנראה מתמונה המצו"ב השיוני לגירסת me יהי זה רק לטקסט

קבצים מצורפים

• plasma-desktopXg2386.png
    KB 87.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אתה מדבר על פוטושופ, שזה הגיוני שאין צורך לגירסה נפרדת.
אבל לכאורה אמור להיות גירסה לאינדיזיין. נחכה כמה ימים ונחכים אי"ה.

מה עם הלינק ששלחת לי אתמול?
תעלה לרווחת הציבור :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין חידושים ביחס להערות שוליים או הערות סיום

כלומר: מאז גרסה CS2 אין שום שינוי בנושא. ממש מרגיז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;757602:
שמור עם הבא. גם כשמשתמשים בהגדרות הפיצול של SPAN/SPLIT בתוך התיבות טקסט
מבחינתי כמעמד שמעמד גם ספרי קודש זה השינוי החשוב והמשמעותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;758047:

אוי לנו שמה שמשמח אותנו בגרסה חדשה זה תיקון באג. אמנם לקח להם לפי דבריהם מאות שעות לתקן אותו - ואף על פי כן, מנוקדת מבט של המשתמש, שלא צריך לדעת מה יש מתחת למכסה המנוע, זה לא יותר מתיקון באג, שבושה שהיה שם מלכתחילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;758047:

לא הבנתי מה זה בכלל. תוכלו להסביר לי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אומר שמי שרוצה להשתמש עם CS6 לא יוכל להתקין תוכנה במחשב אלא רק ע"י שימוש בענן שעולה לא מעט כסף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה