- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;757776:זה נחמד אבל זה כלל לא הכרחי, מכיון שאפשר לעשות זאת כבר ב CS3 ע"י סגנונות תו מקוננים לסגנון פיסקה.
בCS5 מגדירים בסגנון פיסקה בגרפ - שכל תו באנגלית יקבל את סגנון התו שהכנו לגופן באנגלית, והכל מסודר.
נכתב ע"י אברהם;757776:זה נחמד אבל זה כלל לא הכרחי, מכיון שאפשר לעשות זאת כבר ב CS3 ע"י סגנונות תו מקוננים לסגנון פיסקה.
נכתב ע"י תקשורת;757766:מכל מה שנראה פה, הדבר שהכי יעזור לי זה יצירת הפונט" החיבור בין פונט לועזי, מספרים ועברי כפונט אחד, אני מחכה לזה הרבה זמן
נכתב ע"י חיטובים;757557:- אפשר לקבוע אובייקט מסויים שלפיו ייצמדו (Align) האחרים.
נכתב ע"י ונתנו10;757602:[*]בוחר עצמים. בחר עצמים וטקסטים, הזז את הסדר וכו', שנה מיקום ועוד. דומה במבט ראשון ללייברי.
נכתב ע"י N.O;757567:בשאר התוכנות זה גם כך?
נכתב ע"י eliezer;757586:מכל האמור אפשר להבין שלא יהיה יותר גרסה בשפת התוכנה עברית?
כפי הנראה מתמונה המצו"ב השיוני לגירסת me יהי זה רק לטקסטנכתב ע"י ונתנו10;757602:
- כמו שאלגנט ציין, אדובי לבד תמכור את הגירסה של ME, ולא דרך חברות בת וכו'.
נכתב ע"י ונתנו10;757996:מה עם הלינק ששלחת לי אתמול?
תעלה לרווחת הציבור![]()
נכתב ע"י דוד מרדכי;758047:מבחינתי כמעמד שמעמד גם ספרי קודש זה השינוי החשוב והמשמעותי.
נכתב ע"י דוד מרדכי;758047:מבחינתי כמעמד שמעמד גם ספרי קודש זה השינוי החשוב והמשמעותי.
נכתב ע"י אביאסף;758301:לא הבנתי מה זה בכלל. תוכלו להסביר לי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים