כללי אדובי משנה את מדיניות תמחור השדרוגים לרעתנו

• הוסף לסימניות
ואוו, אז לשדרג מ-CS4 ל-CS6 יעלה בסביבות 1000$???
זה שיגעון!!!
זה 3/4 מהמחיר המלא רק על שידרוג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;671819:
ואוו, אז לשדרג מ-CS4 ל-CS6 יעלה בסביבות 1000$???
זה שיגעון!!!
זה 3/4 מהמחיר המלא רק על שידרוג!

משהו יודע דברים בדוקים בזה?
אין לי שום חשק לשדרג ב4500 ש"ח בערך מ3 ל5.5
אך עוד יותר אין לי חשק לשלם מחיר מלא עוד שנה שנתיים...
(אולי בעצם זה כבר יצא יותר משתלם!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;672758:
משהו יודע דברים בדוקים בזה?
אין לי שום חשק לשדרג ב4500 ש"ח בערך מ3 ל5.5
אך עוד יותר אין לי חשק לשלם מחיר מלא עוד שנה שנתיים...
(אולי בעצם זה כבר יצא יותר משתלם!)

הרגע קניתי אצל תמיר בחברת softense תמורת 3860 ש"ח כולל מעמ. לא כולל מדיה (כלומר מספר רישיון בלבד).
זה היה שדרוג מCS3 סטנדרד לCS5.5 פרימיום.
ועל הדרך גיליתי שהחל מגרסת 5.5 אין יותר תפריטים בעברית. בעסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;672843:
הרגע קניתי אצל תמיר בחברת softense תמורת 3860 ש"ח כולל מעמ. לא כולל מדיה (כלומר מספר רישיון בלבד).

אין יותר גרסת heb רק me?

מה שקנית זה מבצע?

לגבי מה ששאלתי, מישהו יודע?
... תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;672843:

מה זה אומר לא כולל מדיה?
אני בדיוק בחיפושים גם כן...

• הוסף לסימניות
דעתי האישית והלא מחייבת, נ"ל לנהוג כך:
לחכות להכרזה על CS6.
כאשר יכירזו עליה, לא מייד מגיעה הגרסה העברית, כעת ישנה תקופת זכאות לשדרוג חינם לסי אס 6 לכל מי שיקנה שדרוג לסיאס 5.5.
כך אפשר לקנות סי אס 6 במדניות המחירים של 5!

כך נ"ל אך אינני אחראי לשום נזק!
אני עצמי ממתין לזאת בלב הולם מעט,
שמא יבטלו או יקצרו תקופת חינם זו ואצא קרח מכאן ומכאן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה