כללי אדובי ענן - זה לא בשמים!

• הוסף לסימניות
מעיון בקישור שהעלית זה נראה שסטודנט שמשלם 56 ש"ח יכול לבחור רק תוכנה אחת מבין כולם. אני מבינה נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1876550:
אמר לי טכנאי בכיר (מבאי הפורום, אם הוא ירצה הוא יאמר מי הוא) שהמרצים מטעם אדובי קיבלו הנחיה לא להרצות במכללות של חרדים, כי הם יודעים שהרבה מהחרדים לא קונים את התוכנות אלא משתמשים בפרוץ.
אולי אווילי להסיט את נושא הדיון, אבל זו שטות מוחלטת שאין כדוגמתה.
אין שום אחוז אחד נוסף על העתקות וצריבות של תוכנות בציבור החרדי, יותר מהציבור הכללי...!!
קראקים וסריאלים לתוכנות, מערכות הפעלה ועוד, מפורסמים ב-fxp וכו', וממש לא בפרוג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1876573:
אולי אווילי להסיט את נושא הדיון, אבל זו שטות מוחלטת שאין כדוגמתה.
אין שום אחוז אחד נוסף על העתקות וצריבות של תוכנות בציבור החרדי, יותר מהציבור הכללי...!!
קראקים וסריאלים לתוכנות, מערכות הפעלה ועוד, מפורסמים ב-fxp וכו', וממש לא בפרוג...

ממש לא אוילי, וזה לא כ''כ הסטה...
הדברים שאתה אומר חשובים, זו ידיעה או השערה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י night;1876562:
מעיון בקישור שהעלית זה נראה שסטודנט שמשלם 56 ש"ח יכול לבחור רק תוכנה אחת מבין כולם. אני מבינה נכון?

לא, בלשונית Students and Teachers יש חבילה לסטודנט לכל התוכנות

• הוסף לסימניות
תודה, עד היום שילמתי רק על לייטרום ופוטושופ, עכשיו עדכנתי לחבילה של כל התוכנות, שווה ומומלץ...

• הוסף לסימניות
...?

• הוסף לסימניות
ויש להוסיף, ג"כ רכשתי במבצע בזמנו, וכשהתחדש לי המנוי נשאר לי מחיר המבצע! וכיום אני משלם כמחיר המבצע $39 + מע"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1876698:
ממש לא אוילי, וזה לא כ''כ הסטה...
הדברים שאתה אומר חשובים, זו ידיעה או השערה?

ידיעה!

99% מפריצות באים מהרשת הכללי, ולא מישראל!

• הוסף לסימניות
מענין!
הגישה לאדובי זה רק אם יש אינטרנט? ומה אם האינטרנט נופל, אז אין תוכנות?

• הוסף לסימניות
מי שמרגיש נחיתי כחרדי, מרגיש בציבור הגונב תוכנות וכו', מוזמן לעשות סקר כאן בכל האתר, בכל ההתייעצויות על תוכנות ותמונות וכו' כאן באתר מיום עמדו על אתרו, תמיד תמיד, ללא יוצא מן הכלל, קרוב למאה אחוז רשמו את התגובה בנוסח 'ה' שולח את הפרנסה, אין שום סיבה שאני ''אחסוך'' לו ע"י גניבות ופריצות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגוזי;1876802:
מענין!
הגישה לאדובי זה רק אם יש אינטרנט? ומה אם האינטרנט נופל, אז אין תוכנות?

כבר הסבירו כמה וכמה פעמים:
התוכנות והקבצים יושבים על המחשב שלך.
אדובי מבקשים חיבור לאנטרנט כל 3 חדשים כדי לוודא שהמנוי שלך בתוקף

• הוסף לסימניות
תודה!

לגבי הסטודנט, איך הם אמורים לדעת את זה? אישור לימודים? איך זה עובד..?

• הוסף לסימניות
מודה ומתוודה במשך כשנתיים החזקתי את התוכנות הגנובות, התחלתי ללמוד ולא היה לי אפשרות לשלם סכום מופקע של 10,000 ש"ח על תוכנות שלא בטוח שאתחבר אליהם (30 יום ניסיון זה לועג לרש).
ביום ששמעתי על העלויות החודשיות המוזלות (לפני כמה חודשים) מיהרתי לעשות מנוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגוזי;1876860:
תודה!

לגבי הסטודנט, איך הם אמורים לדעת את זה? אישור לימודים? איך זה עובד..?

צריך לכתוב מייל של המכללה ו...
זהו :)

• הוסף לסימניות
שאלה של חוקיות:
בעלי סטודנט
העסק על שמי
האם אפשר להרשם על שמו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1876550:

למה הלינק מביא לי קישור בטורקית?
איך אני מגיע לקישור בעברית / אנגלית?

ואגב, אשמח לשמוע מחירים של מנוי לאדובי,
האם עושים את זה ישירות עם החברה או דרך סוכנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1876983:
מודה ומתוודה במשך כשנתיים החזקתי את התוכנות הגנובות, התחלתי ללמוד ולא היה לי אפשרות לשלם סכום מופקע של 10,000 ש"ח על תוכנות שלא בטוח שאתחבר אליהם (30 יום ניסיון זה לועג לרש).
ביום ששמעתי על העלויות החודשיות המוזלות (לפני כמה חודשים) מיהרתי לעשות מנוי.

בול אותו דבר!

גם אני כבר כמעט שנה משלם ונהנה עד הגג
מומלץ בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה