נכתב ע"י טקסט;1974324:כדאי שתציצי באשכול הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1974314#post1974314
שאין גישה לשרת של אדובי.נכתב ע"י טקסט;2107978:מישהו יודע אולי מה אומר החלון הזה אני מנסה להתקין בריג' וזה החלון שיוצא
נכתב ע"י RCpro;2108381:ראשית, זה יקר להחריד.
בעידן ה-CS6, היינו קונים בכמה שהיה עולה, וזה נשאר לנו לכל החיים. היום במחיר הזה מקבלים גג שנתיים.
ואם אחרי שנתיים הפסקת לעבוד, אבל אתה רוצה את התוכנות כדי לפתוח קבצים פה ושם - אין לך אפשרות.
אני עדיין על CS6 מהסיבה הזו.
נכתב ע"י RCpro;2108381:הפתרון הוא להסיר את כל התוכנות של ה-CC. אבל הוא לא נותן לך להסיר את מערכת ה-CC בלי להסיר קודם כל מה שקשור לאדוביף מה שאומר להסיר גם את ה-CS6 ואחר כך להתקין מחדש
נכתב ע"י avram;1876550:הסיבה שנזקקתי לענין הזה, היא מה שאמר לי טכנאי בכיר (מבאי הפורום, אם הוא ירצה הוא יאמר מי הוא) שהמרצים מטעם אדובי קיבלו הנחיה לא להרצות במכללות של חרדים, כי הם יודעים שהרבה מהחרדים לא קונים את התוכנות אלא משתמשים בפרוץ. וכידוע שוויתר הקב"ה על עבודה זרה ולא וויתר על...
חשבתי שכדאי ליידע שיש מבצע עד מחר, בתשלום של 140 ש"ח לחודש בהתחייבות שנתית מקבלים גישה לכל התוכנות של אדובי ללא יוצא מן הכלל, כולל עדכונים וגיבוי הגדרות וקבצים בענן, פונטים מטייפקיט, גישה לפורומים, תמיכה בצ'אט 24 שעות, ושרת אינטרנט לאתר פרטי. ועוד אי אלו הטבות.
סטודנטים משלמים 56 ש"ח לחודש ומקבלים את החבילה כנ"ל, לא צריך להיות דוקא סטונדט לעיצוב, אפשר גם להיות סטודנט למדעי הרוח...
החבילות פה
creative.adobe.com/plans
נכתב ע"י asf;2109886:כמה שידוע לי אפשר להסיר רק CC או רק CS6 ע"י כלי של אדובי
https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/cc-cleaner-tool-installation-problems.html
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים