כללי אדובי ענן - זה לא בשמים!

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1974324:

אני לא אכנס לדיון הלכתי כי אני לא פוסקת הלכה,
אני עצמי משתמשת בתכנות קנויות כיום,
אבל בזמנו... שאלתי וקיבלתי תשובה קצת קצת אחרת...
(גם בתשובה הנ״ל שהעלתם כלל לא ברור למה המילה ״לא״ מתיחסת האם לתחילת השאלה או לסופה וד״ל)
כל אחד ישאל את רבותיו, וידאג לבין אדם למקום של עצמו...
לא כדאי להעלות פסק הלכה גורף... שעלול לגרום סתם למכשלות של בן אדם לחברו...
---
ואוסיף דוגמא לדברי:
בעבר אני העלתי שאלה לגבי חלוקת תמונות שאטרסטוק מבחינה חוקית והלכתית...
כשההבדל היה... שלא העלתי פסק הלכה, וגם לא דעה הלכתית,
אלא העלתי ברור ודיון של כל הצדדים שבעניין, כדי לשאול רב בצורה הנכונה ביותר עם כל הפרטים...

אחרי הדיון הזה כשכל הפרטים היו ברורים לי לחלוטין שאלתי פוסק ידוע ואת פסק ההלכה לא כתבתי בפורום, ולמה? כי אני חושבת שראוי לכל אחד לשאול את רבו ולנהוג לפי פסיקתו, (בדיוק כמו שזה אוכל הכשר x ולא נוגע בהכשר y ועמיתו להיפך...) ואם לי הוא אסר אין זה אומר שאין רב אחר שמתיר למישהו אחר בנסיבות אחרות...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי מה אומר החלון הזה אני מנסה להתקין בריג' וזה החלון שיוצא

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 107.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;2107978:
מישהו יודע אולי מה אומר החלון הזה אני מנסה להתקין בריג' וזה החלון שיוצא
שאין גישה לשרת של אדובי.
זה או נובע מאיטרנט מסונן או שהתוכנה פרוצה, כמובן זה רק ככה על פי רוב ולא ב100%.

• הוסף לסימניות
טוב תוכנה פרוצה ב"ה אין לי אצלי הכל חוקי, יכול להיות שזה מהסינון של נתיב, אבל זה מוזר כי אני התקנתי את כל התוכנות שאתה רואה לעיל אז איך זה יכול להיות שדוקא בריג' הוא לא יתקין בגלל הסינון

• הוסף לסימניות
ראשית, זה יקר להחריד.
בעידן ה-CS6, היינו קונים בכמה שהיה עולה, וזה נשאר לנו לכל החיים. היום במחיר הזה מקבלים גג שנתיים.

ואם אחרי שנתיים הפסקת לעבוד, אבל אתה רוצה את התוכנות כדי לפתוח קבצים פה ושם - אין לך אפשרות.

אני עדיין על CS6 מהסיבה הזו.

שנית, אם יש לך CS6, ואתה קונה פריט מה-CC, אזי מערכת הרשיונות של CC יושבת לך גם על ה-CS6.
מה שאומר שאם אחרי חצי שנה אתה מחליט לוותר על הפריט - אם אתה לא משלם על ה-CC הוא יחסום לך את ה-CS6. (הפתרון הוא להסיר את כל התוכנות של ה-CC. אבל הוא לא נותן לך להסיר את מערכת ה-CC בלי להסיר קודם כל מה שקשור לאדוביף מה שאומר להסיר גם את ה-CS6 ואחר כך להתקין מחדש).

ובלי קשר, הלכתית, אין מושג של קניין רוחני ומותר להפיץ ואפילו למכור קניין רוחני של אחרים.
הבסיס לקניין רוחני בהלכה הוא מסוג של תקנות בית דין על מנת שהיצרן ייצר את התוכנה - שיהיה משתלם לו.
לא בטוח שבמקרה דנן, בית דין ידאגו לאדובי משום שהם לא מפסידים וימשיכו לייצר את התוכנות גם אם יגנבו. חוצמזה שבית דין יכול להחליט שלא יהיה אסון לדור אם לא יהיה אדובי בעולם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;2108381:
ראשית, זה יקר להחריד.
בעידן ה-CS6, היינו קונים בכמה שהיה עולה, וזה נשאר לנו לכל החיים. היום במחיר הזה מקבלים גג שנתיים.

ואם אחרי שנתיים הפסקת לעבוד, אבל אתה רוצה את התוכנות כדי לפתוח קבצים פה ושם - אין לך אפשרות.

אני עדיין על CS6 מהסיבה הזו.

גם אני, מאותה סיבה.

חבל מאד שהם ממשיכים בשיטה הזו,
אין לי כוונה לעדכן עד שאהיה קרוב למוכרח ממש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;2108381:
הפתרון הוא להסיר את כל התוכנות של ה-CC. אבל הוא לא נותן לך להסיר את מערכת ה-CC בלי להסיר קודם כל מה שקשור לאדוביף מה שאומר להסיר גם את ה-CS6 ואחר כך להתקין מחדש

כמה שידוע לי אפשר להסיר רק CC או רק CS6 ע"י כלי של אדובי
https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/cc-cleaner-tool-installation-problems.html

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1876550:
הסיבה שנזקקתי לענין הזה, היא מה שאמר לי טכנאי בכיר (מבאי הפורום, אם הוא ירצה הוא יאמר מי הוא) שהמרצים מטעם אדובי קיבלו הנחיה לא להרצות במכללות של חרדים, כי הם יודעים שהרבה מהחרדים לא קונים את התוכנות אלא משתמשים בפרוץ. וכידוע שוויתר הקב"ה על עבודה זרה ולא וויתר על...
חשבתי שכדאי ליידע שיש מבצע עד מחר, בתשלום של 140 ש"ח לחודש בהתחייבות שנתית מקבלים גישה לכל התוכנות של אדובי ללא יוצא מן הכלל, כולל עדכונים וגיבוי הגדרות וקבצים בענן, פונטים מטייפקיט, גישה לפורומים, תמיכה בצ'אט 24 שעות, ושרת אינטרנט לאתר פרטי. ועוד אי אלו הטבות.
סטודנטים משלמים 56 ש"ח לחודש ומקבלים את החבילה כנ"ל, לא צריך להיות דוקא סטונדט לעיצוב, אפשר גם להיות סטודנט למדעי הרוח...

החבילות פה
creative.adobe.com/plans

לא בדקתי אפילו בתגובות אבל הכותרת פשוט מעעעעעעעעעצצצצצצצצצצצצצצצצבבבבבבבבבבבננננננננתתתתתתתתתתתתת :mad::mad::mad::mad:

יש בעולם עשרות אלפי אתרים המציעים את תוכנות אדובי פרוצות לכל דורש...

ואתה מאשים את החרדים דייייייייייייי

• הוסף לסימניות
סתם כך, האשכול מעלה סירחון של שיווק גרוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2109886:
כמה שידוע לי אפשר להסיר רק CC או רק CS6 ע"י כלי של אדובי
https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/cc-cleaner-tool-installation-problems.html

אתה מערב שמחה בשמחה.

כדי להסיר אתה חייב להסיר כל מה ששייך לאדובי.
אחרי זה, אם יש בעיות בהסרה, משתמשים בכלי. הכלי לא יעיל לפני שהסרת כל מה ששייך לאדובי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה