- הוסף לסימניות
יש לך בסרגל עצמו אפשרות לבחור.נכתב ע"י עדן;1897944:איך אני אדע אם הורדתי ME?
יש איזשהוא סימון בתוכנות עצמן?
יש לך בסרגל עצמו אפשרות לבחור.נכתב ע"י עדן;1897944:איך אני אדע אם הורדתי ME?
יש איזשהוא סימון בתוכנות עצמן?
רציתי לשאולנכתב ע"י דוד|אסתי;1897949:יש לך בסרגל עצמו אפשרות לבחור.
נכתב ע"י טקסט;1944995:רציתי לשאול
אני התקנתי CC 2015 תומך עברית ובאינדזיין העמודים הולכים משמאל לימין (מצורף צילום) ובחלון הפתיחה אין אפשרות להגדיר כריכה ימין או שמאל - האם יש גירסה אחרת שנקראת ME תומך עברית או שזה משהו בהגדרות?
נכתב ע"י נינה;1971539:קופצת על האשכול - יש אפשרות לקנות רק כמה מתוכנות אדובי? - פוטושופ, אילוס, אינדיזיין ואקרובט? ואם כן, מה המחיר?
תודה מראש
נכתב ע"י גרף הול;1945595:זה מה שקורה לי כל היום בסרגל של הקלאוד.
אתרוג.
עוד מישהו נתקל בזה היום?
נכתב ע"י גרף הול;1971589:אפשר לקנות בודדים. אבל זה יעלה לך הרבה יותר יקר.
אם את צריכה יותר מתוכנה אחת, כבר יותר שווה לקנות את כל הקלאוד [סטודנט, כמובן...]
נכתב ע"י נינה;1972104:כבר לא סטודנטכמה עולה כל הקלאוד?
תודה
נכתב ע"י טקסט;1972319:מה ההבדל בין זה לבין שימוש בתוכנה פרוצה...
מבחינה חוקית זו אותו דבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים