אדובי פלאש פלייר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

אני מנסה להיכנס לאתר של ניתוב שיחות בבזק והוא לא עולה. המחשב מנסה להתקין אדובי פלאש פלייאר ומקבל הודעת שגיאה.
מהיכן אפשר להתקין את התכנה הזו? ומה משמעותה? (בעבר עבד לי האתר, כנראה שמערכת ההפעלה החדשה לא מכירה את התכנה)
יש למישהו להעלות לי התקנה? תבורכו, אנחנו חסומים.

תודות לעוזרים בדחיפות !:(!

• הוסף לסימניות
איזה דפדפן ?

• הוסף לסימניות
אקספלורר, בזק עובד רק איתו.
בד"כ אני עובדת בכרום.

• הוסף לסימניות
איזה גירסת מערכת הפעלה וכמה ביט?

• הוסף לסימניות
יש לי אותו בעיה עם מעבד:
כמו"כ משהו מוגדר לי שחסר בתוספות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 4.3 · צפיות: 19
  • תוספות לדפדפן.png
    KB 881.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תורידי מהקישור ששמתי.

• הוסף לסימניות
לי יש ווינדוס 8.1 ו-64 ביט, יש לך גם משהו בשבילי?

• הוסף לסימניות
בקישור ששמתי זה יורד אוטומטית לפי המחשב שמוריד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ציינתי מקודם שזה לא עוזר לי, כנראה זה בגלל החסימה של נתיב

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי ולא הסתדרתי :(, כי אני חסומה כידוע...

ותודה לכל המפנים מזמנם!

• הוסף לסימניות
איזה מערכת הפעלה וכמה ביט?

• הוסף לסימניות
הבאתי לך הורדה בא נראה אם זה יעבוד

קבצים מצורפים

• install_flashplayer11x32ax_mssd_aaa_aih .zip
    KB 1,015.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1167925:
איזה מערכת הפעלה וכמה ביט?

כתבתי קודם- וינ 7 , 32 ביט.
האם מה שהעלו כאן עכשיו יהיה מתאים?
תודה לכם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה