אדובי פלאש פלייר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1168456:
אז אולי תסירי את הדפדפן ע"י ריבו ולהתקין מחדש?
הסרתי כמה פעמים והתקנתי מחדש ולא עזר, השאלה אם זה בעיה של המחשב או של נתיב?
מה זה ריבו?

• הוסף לסימניות
עכשיו לגביי-
התקנתי מהקובץ המכווץ ולא הלך טוב, כמו שהראיתי בצילום מסך בהודעה 29, איזה גאמבו אני מורידה? מאיזו הודעה?
תודות גדולות!!

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש פיירפוקס גירסה 26 או 27, זה צריך להתאים למחשב?

• הוסף לסימניות
חנון תעשי טובה, תפתחי אשכול אחר, נהיה פה בלאגן ותכל'ס לא יצאתי עם כלום בגלל זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1168532:
חנון תעשי טובה, תפתחי אשכול אחר, נהיה פה בלאגן ותכל'ס לא יצאתי עם כלום בגלל זה...
לידיעתך פתחתי כמה אשכולות ולא ענו לי :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1168772:
אני מצטער. אני מבולבל לגמרי.
האשכול כאן הוא עם 5 עמודים, וללכת לחפש את כל ההודעות שלי ושלכם זה לא לענין.
זה לוינ. 7:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=5156714D7344564B654F6F3D
אתה צודק מאוד, תודה רבה רבה שאתה טורח שוב ושוב
תכל'ס, אני בנתיב ורוצה לצפות ולהוריד קליפים בדפדפן פיירפוקס ונרשם שחסר אדובי פלאש פלייר ומה שניסיתי לא הלך ואני לא מצליחה לצפות בקליפים וכמובן להוריד [לפני השדרוג של המחשב כן יכולתי]
כמו"כ נרשם לי אזהרה בקשר ל-PDF
אני לא יודעת אם הבעיה היא במחשב או בחסימה או בבורות שלי

• הוסף לסימניות
אני חושב שכדאי שתפתחי אשכול חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1168807:
אני חושב שכדאי שתפתחי אשכול חדש.
אני פרשתי מההתכתבות, אדבר בל"נ עם הטכנאי כי יש לי עוד כמה דברים מעצבנים מאז השדרוג.
כמו"כ עשיתי שחזור למחשב וקליפים ישנים מהאתר אני כן יכולה לראות ולהוריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1169060:
אז מי נשאר פה עם בעיה?
אני עדיין עם בעיה אבל אני צריכה שיחה טלפונית ושליטה מרחוק ואעשה את זה אי"ה עם הטכנאי.
התלבטתי כל הזמן למי לפנות לנתיב או לטכנאי אבל בכ"ז יש דברים ששייך לטכנאי שיתכן שאחרי שיסדר את זה יסתדר גם הקטע הזה.
ושוב תודה רבה רבה על העזרה

• הוסף לסימניות
הורדתי את הגאמבו שהעליתם.
ניסיתי לפתוח ונפתחו לי שני חלונות ריקים של פלאש פלייר.
איך אמורים לפתוח את הקבצים האלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1169105:
הורדתי את הגאמבו שהעליתם.
ניסיתי לפתוח ונפתחו לי שני חלונות ריקים של פלאש פלייר.
איך אמורים לפתוח את הקבצים האלו?
התקנת?

• הוסף לסימניות
זה מה שיצא-

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 786.3 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה