- הוסף לסימניות
הסרתי כמה פעמים והתקנתי מחדש ולא עזר, השאלה אם זה בעיה של המחשב או של נתיב?נכתב ע"י פרסומון;1168456:אז אולי תסירי את הדפדפן ע"י ריבו ולהתקין מחדש?
מה זה ריבו?
הסרתי כמה פעמים והתקנתי מחדש ולא עזר, השאלה אם זה בעיה של המחשב או של נתיב?נכתב ע"י פרסומון;1168456:אז אולי תסירי את הדפדפן ע"י ריבו ולהתקין מחדש?
כל הכבוד על הטרחה שוב ושוב אבל אני חסומה...נכתב ע"י פרסומון;1168482:
לידיעתך פתחתי כמה אשכולות ולא ענו לינכתב ע"י אפרתה;1168532:חנון תעשי טובה, תפתחי אשכול אחר, נהיה פה בלאגן ותכל'ס לא יצאתי עם כלום בגלל זה...
אתה צודק מאוד, תודה רבה רבה שאתה טורח שוב ושובנכתב ע"י פרסומון;1168772:אני מצטער. אני מבולבל לגמרי.
האשכול כאן הוא עם 5 עמודים, וללכת לחפש את כל ההודעות שלי ושלכם זה לא לענין.
זה לוינ. 7:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=5156714D7344564B654F6F3D
אני פרשתי מההתכתבות, אדבר בל"נ עם הטכנאי כי יש לי עוד כמה דברים מעצבנים מאז השדרוג.נכתב ע"י פרסומון;1168807:אני חושב שכדאי שתפתחי אשכול חדש.
אני עדיין עם בעיה אבל אני צריכה שיחה טלפונית ושליטה מרחוק ואעשה את זה אי"ה עם הטכנאי.נכתב ע"י פרסומון;1169060:אז מי נשאר פה עם בעיה?
התקנת?נכתב ע"י אפרתה;1169105:הורדתי את הגאמבו שהעליתם.
ניסיתי לפתוח ונפתחו לי שני חלונות ריקים של פלאש פלייר.
איך אמורים לפתוח את הקבצים האלו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים