דרוש מידע אדם שקונה ברשת בכרטיסי אשראי גנובים

• הוסף לסימניות
המקור הוא שאף אחד לא עובד בהתנדבות...
לא התנדבות

לפי מה שידוע לי, על זה הם מקבלים את האחוזים!!
בקישור ששלחתי, רואים הפוך ממה שאתם אומרים, רואים שאם בעל העסק נהג כראוי, חברת האשראי כן חייבת לשלם לבעל העסק.

• הוסף לסימניות
לא התנדבות

לפי מה שידוע לי, על זה הם מקבלים את האחוזים!!
בקישור ששלחתי, רואים הפוך ממה שאתם אומרים, רואים שאם בעל העסק נהג כראוי, חברת האשראי כן חייבת לשלם לבעל העסק.
אתה לא קורא את מה שאני כותב,
כתבתי מפורש אם באתר מי שחייב את האשראי עבר את כל שלבי האבטחה שחברת הסליקה מחייבת אז הכל יהיה בסדר,
כל הבעיה מתחילה שיש אנשים שסונ=מכים על כולם ומאפשרים רכישה גם בלי CVV וכדו' ואז החברה יכולה לנפנפ אותך אלא א"כ יש לך ביטוח ואז המצב הוא פחות גרוע...
עיין לעיל

• הוסף לסימניות
אתה לא קורא את מה שאני כותב,
כתבתי מפורש אם באתר מי שחייב את האשראי עבר את כל שלבי האבטחה שחברת הסליקה מחייבת אז הכל יהיה בסדר,
כל הבעיה מתחילה שיש אנשים שסונ=מכים על כולם ומאפשרים רכישה גם בלי CVV וכדו' ואז החברה יכולה לנפנפ אותך אלא א"כ יש לך ביטוח ואז המצב הוא פחות גרוע...
עיין לעיל
1623916307460.png

המשמעות היתה, שרק אם הוספת ושילמת עוד על ביטוח
ואני טוען, שזה ההסכם הבסיסי עם חברת האשראי

• הוסף לסימניות
בהצלחה נשמה קשה להסביר למי שלא רוצה להבין.
העיקר שקלטת תעיקרון
תודה ענקית

בעל חנות במצוקה...
צריך לעזור לו, לא?

להסביר לו באופן הכי ברור, שהוא אמור בכל עסקה לעשות את המירב לוודא שמעביר הכרטיס הוא אכן בעליו
ובאם עשה כן, הרי שהחברה חייבת לשלם לו את מלא הסכום.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית

בעל חנות במצוקה...
צריך לעזור לו, לא?

להסביר לו באופן הכי ברור, שהוא אמור בכל עסקה לעשות את המירב לוודא שמעביר הכרטיס הוא אכן בעליו
ובאם עשה כן, הרי שהחברה חייבת לשלם לו את מלא הסכום.
הכל בסדר אחי,
רק תיקון טעות, לא את "המירב" אלא את "הכל" כי אם הוא יעשה את המירב יוכלו לנפנף אותו....

• הוסף לסימניות
הכל בסדר אחי,
רק תיקון טעות, לא את "המירב" אלא את "הכל" כי אם הוא יעשה את המירב יוכלו לנפנף אותו....
בעיקרון הייתי ממשיך להתווכח, ולומר שמירב הכוונה 'כל מה שהוא יכול וצריך לפי הכללים'
ואילו 'הכל' הכוונה באמת הכל, ואז כבר אין סיכוי שיקנו אצלו עם גנוב [ויתכן שלא יקנו אצלו בכלל, כי אף אחד לא יצליח לעבור את מסע האימות...]

אבל, כאמור, הכל בסדר....
בהצלחה
;);)
יישר כוח

• הוסף לסימניות
זה לא היה ויכוח!!! לפחות לא מבחינתי.
בכל מקרה לדעתי אין שום אדם שמוכר מוצרים שהוא משלם עליהם כסף שמסכים לזרוק מעותיו על קרן החדקרן

• הוסף לסימניות
אוקיי.
בואו ונתחיל מזה שהעסקאות אצלנו אכן מבוטחות לבד מכרטיס אשראי מקומיים שבהם העלות היא כשלושים שקלים לעסקה וזה כבר לא רווחי לנו...
והגנב הנחמד הזה מזמין בדיוק עם הכרטיסים האלו.
בדקנו כמה משתמשים בכרטיס אשראי מהסוג הזה וראינו שלא שווה לנו הנזק אז חסמנו את האפשרות לרכוש בכרטיס הזה.
והשבוע הוא הכה שוב ורכש בכרטיסי אשראי מסוג אמריקן אקספרס שאינם מבוטחים...
התייעצנו עם חברת הסליקה והם אמרו שהם יכולים לבדוק ואולי לחסום את כתובת ה-IP שממנה הוא מזמין.
אם בן אדם גנב פרטים של כרטיס אשראי אז מה הבעיה שלו לרכוש?
אם יש לו את כל הפרטים.
במשטרה לא ממש מתייחסים ברצינות אלא אם כן מדובר בכנופיה
כאן אנחנו לא יודעים אבל עקץ אותנו כבר ב-18000 ש"ח.
מדובר אמנם בחברה שהמחזור שלה הוא כמה מליונים בחודש אבל מה ימנע ממנו לנסות שוב???

• הוסף לסימניות
קופץ על הנושא.
זה אמיתי?
זה שייך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה