ctrl-p קונטרול פי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המקור הוא שאף אחד לא עובד בהתנדבות...מה המקור שלכם?
המקור הוא שאף אחד לא עובד בהתנדבות...מה המקור שלכם?
לא התנדבותהמקור הוא שאף אחד לא עובד בהתנדבות...
אתה לא קורא את מה שאני כותב,לא התנדבות
לפי מה שידוע לי, על זה הם מקבלים את האחוזים!!
בקישור ששלחתי, רואים הפוך ממה שאתם אומרים, רואים שאם בעל העסק נהג כראוי, חברת האשראי כן חייבת לשלם לבעל העסק.
אתה לא קורא את מה שאני כותב,
כתבתי מפורש אם באתר מי שחייב את האשראי עבר את כל שלבי האבטחה שחברת הסליקה מחייבת אז הכל יהיה בסדר,
כל הבעיה מתחילה שיש אנשים שסונ=מכים על כולם ומאפשרים רכישה גם בלי CVV וכדו' ואז החברה יכולה לנפנפ אותך אלא א"כ יש לך ביטוח ואז המצב הוא פחות גרוע...
עיין לעיל
תודה ענקיתבהצלחה נשמה קשה להסביר למי שלא רוצה להבין.
העיקר שקלטת תעיקרון
הכל בסדר אחי,תודה ענקית
בעל חנות במצוקה...
צריך לעזור לו, לא?
להסביר לו באופן הכי ברור, שהוא אמור בכל עסקה לעשות את המירב לוודא שמעביר הכרטיס הוא אכן בעליו
ובאם עשה כן, הרי שהחברה חייבת לשלם לו את מלא הסכום.
בעיקרון הייתי ממשיך להתווכח, ולומר שמירב הכוונה 'כל מה שהוא יכול וצריך לפי הכללים'הכל בסדר אחי,
רק תיקון טעות, לא את "המירב" אלא את "הכל" כי אם הוא יעשה את המירב יוכלו לנפנף אותו....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים