- הוסף לסימניות
אהבתי את הלוחות זמנים 
לא חושבת שהייתי עושה עבודה כזו
לא חושבת שהייתי עושה עבודה כזו
נשמע כמו פרק מסיפורי אליהו הנביא.נכתב ע"י תקוה;863811:כשהייתי ממש בהתחלה של המקצוע ועשיתי רק למשפחה הקרובה...
התקשר אלי אחד וביקש הזמנה להכנסת ספר תורה. כשסיימתי ביקש גם לוגו לארוע וככשסיימתי ביקש מזכרת ו.. כשסיימתי ביקש תויותת לבקבוקים כל פעם. לאחר שסיימתי דבר אחד הוא בא עם דבר שני ורעיון חדש פעם שמות לשולחנות פעם שמשונית ענקית. אבל תמיד אחרי שסיימתי וחשבתי ש... עכשיו הכסף יבוא התבדיתי לאחר חדשים של כזו מן עבודה הוא רצה לשלם תימחרתי לו לפי 35 לשעה (אני לא מבינה עד היום מהיכן הגיע האומץ ההוא. אולי כי הרגשתי שהוא קצת שיגע אותי...) ההוא היה בהלם שניה ואחר כך הוסיף: "בהכנסת ספר תורה הקודם שהוא עשה זה עלה לי פי 3" גם אני הייתי בהלם. כי חשבתי שעוד תמחרתי לו יקר מידי. הוא ביקש את מספר החשבון להכניס את הכסף.
הכסף נכנס במלואו פי 3 +תוספת ניסיתי להתקשר אליו לברר את הענין אך הפלאפון שלו לא זמין מאז... עברו כבר כמה שנים..
הזוי הא? לגמרי!![]()
נכתב ע"י נוי;863824:נשמע כמו פרק מסיפורי אליהו הנביא.
במיוחד בגלל הקטע שהוא לא היה זמין אח"כ![]()
נכתב ע"י rosmarin;863865:אחד מהל"ו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים