- הוסף לסימניות
הבן שלו שלום חבר מאד טוב ואנחנו גרים בהר נו ףאז למה לא?איזה כיף לך...
איך הגעת לזה?
הבן שלו שלום חבר מאד טוב ואנחנו גרים בהר נו ףאז למה לא?איזה כיף לך...
איך הגעת לזה?
איפה יושבים שבעה?
יש לי מייל של הבן שלו, יעזור?יש למישהו מושג איך אפשר לשלם על דיסק שנקנה מרבי אלתר בהופעה ואמרתי לו שאני יעביר לו בהעברה בנקאית ושכחתי לשלם אשמח שייצרו איתי קשר ב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה ובשורות טובות
יש לי מספר פלאפון של הבן שלו,יש למישהו מושג איך אפשר לשלם על דיסק שנקנה מרבי אלתר בהופעה ואמרתי לו שאני יעביר לו בהעברה בנקאית ושכחתי לשלם אשמח שייצרו איתי קשר ב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה ובשורות טובות
בקשתייש במגזין במה כתבה על ר' אלתר האהוב (מי שיכול לבקש פתיחה בנטפרי ולהעלות רק את הכתבה)
הקובץ שגוי וחסר בו תמונות שלא נבדקו בנטפרימצ"ב
יש במגזין במה כתבה על ר' אלתר האהוב (מי שיכול לבקש פתיחה בנטפרי ולהעלות רק את הכתבה)
הקובץ שגוי וחסר בו תמונות שלא נבדקו בנטפרי
נפתחיש במגזין במה כתבה על ר' אלתר האהוב (מי שיכול לבקש פתיחה בנטפרי ולהעלות רק את הכתבה)
www.prog.co.il
תשים קישור וב"ה אעלהאשמח מאוד לשמוע את ההספדים עליו,
יש למישהו אפשרות להעלות?
אין לי קישור,תשים קישור וב"ה אעלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חייים125, ארבע, כלי ומשתמש 1 נוסף4 //