נכתב ע"י באתי להגיד;n4941212:אבל פשוט התעלפתי מהמחירים שצלמות כאן בפורום הזה שהוא פורום חרדי גובות..
1000 ש''ח ומעלה לצילומים
מה קרה לכן אני צריכה להתרושש כי אני רוצה תמונות יפות לבן שלי![]()
נכתב ע"י באתי להגיד;n4941212:כעוקבת תקופה ארוכה בפורום הזה אחרי עדת הצלמות
באתי להגיד כמה דברים!!!!
כן פתחתי שם חדש בשביל זה אני לא מתביישת להגיד זאת בפה מלא
לאחר תקופה שבררתי היטב את הצלמת אותה אני רוצה לצילומים לפי סגנון התמונות ואופי התגובות שלה
הגיע הרגע המרגש שבני הגיע לגיל בו גוזרים את שיערות ראשו
פניתי לצלמות שרציתי לעצמי ובחרתי בקפידה בניתי על תמונות ברמה דמיינתי את הבן שלי כבר
אבל פשוט התעלפתי מהמחירים שצלמות כאן בפורום הזה שהוא פורום חרדי גובות.....
1000 ש''ח ומעלה לצילומים
קראתם נכון
מה קרה לכן אני צריכה להתרושש כי אני רוצה תמונות יפות לבן שלי
על ומה למה אתם מקבלות ולוקחות את המחיר המשוגע הזה?
נכון פניתי לצלמות הכי נחשבות בפורום והטובות ואני מבינה שזה עולה קצת יותר אבל נסחפתם וכדאי שתחשבו על כך.
דבר נוסף ששמתי לב אליו
אתם הצלמות יוצאות מגוחכות פעם אחרי פעם עם החקיינות הזולה שקיימת כאן.
ואחרי ששמעתי את המחירים בכלל אני חושבת שזה הזוי............
לפתע כל האתר מלא בעיגולים סרוגים ,כלבלים נחמדים וגלידות עם ....עדשים גלידות במטבח שדה פרחים ואחר כך שקדיות...
צלמת מעלה משהו מתלהבים וכולם אחריה כדאי שתחשבו גם על זה ...שצריך לחשוב לבד לפעמים.
זהו בהצלחה עם התחרות הנלוזה והמצחיקה שלכם.
נכתב ע"י bbh200;n4941385:לא נעים את קצת עושה צחוק מעצמך. אם כל הצלמות כאן זה חקיינות זולה מדוע חלמת כ"כ עליהן שיעשו לך תמונות מיוחדות לילד?
אם היה לך איזשהיא הבנה בהוצאות הגדולות של צלמת עמ"נ לשמור על רמה גבוהה על המאמץ והקושי להוציא תמונות ליגה כמו שהן יודעות (ואת הודית בזה)
לא היית באה להגיד...
אני לא צלמת וגם לא מצלמת את ילדי אצל צלמות (זה לא בתפריט שלי) אבל מבינה שלעבודה קשה יש מחיר!
נכתב ע"י באתי להגיד;n4941428:...המחיר עדיין לא מצדיק, אולי מצדיק, אבל צריך לתת הזדמנות לכולם
נכתב ע"י NBR;n4941430:... "זעקת הצדק" שלך מגעילה ממש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים