אודות חקיינות זולה ומחירי יוקרה

• הוסף לסימניות
יאללה בלגן...

• הוסף לסימניות
עוד מעט יש לי ימולדת ואני רוצה להזמין את כל המשפחה והחברים לאכול. אני מאוד אוהב אוכל טעים. אבל כשראיתי שהמסעדה תיקח 400ש"ח למנה. פשוט התעלפתי. מה כבר עושים שם במסעדות כולה מנה של 300-400 גרם עם סכום אסטרונומי של מעל 2000 ש"ח לאירוע.

אני לא מבין מה זה מנות גורמה. אני לא מבין מה זה רמה בטעם ומרכיבים משובחים. אני לא יודע ששמים בכל מנה כ20 30 מרכיבים ואפילו יותר. אני לא יודע שיש להם ארנונה חשמל מים גז ועובדים. אני לא יודע שהכלים והמטבח עולים מאות אלפי שקלים. אני לא יודע שאת סכום הראשוני שהשקעתי במסעדת יוקרה עומד על ממוצע של 5 מליון שקל!!!.

אז אתם יודעים למה אני מקטר. כי אני בור.

• הוסף לסימניות
ממש מתנצלות ומבקשות סליחה מכול מי שרוצה תמונות טובות ומקוריות חדות וברורות פוזות מהממות ולוקיישנים מדהימים בסטדיו ובחוץ
מהיום - עקב האשכול הזה נקח רק 200 ש"ח ל2000 תמונות
כולל נסיון של שנים + מליוני נסיונות על הילדים שלנו ...
כולל צילום עם ציוד יקר ומשוכלל ( לא סיפור מזה 20-30 אלף שקל ...) - אנחנו הרי נהנו כבר מליונריות מכל האלפים שלקחנו עד היום
כולל אביזרים שמתחדשים בלי סוף
כולל קורסים והשתלמיות - ממש לא סיפור יקר
כולל סבלנות אין סופית לילדים המתוקים - לא נורה ניקח חצי שעה עד שהילד נפתח ועוד שעתיים לצילומים - כדי להספיק את כ....ול הבגדים שאמא הביא במזוודה ענקית
וככה מהצד גם תמונות משפחתיות כדי לנצל את עם כבר אז כבר מזה בשבלנו להעמיד משפחה ולתקתק עוד 15 -20 תמונות נחמדות
ואחרון חביב האלבום הדגטלי עם הגרפיקה המוקפדת ו 100 פעם סבב של תיקונים - רק להעביר את הראש של ריבקי מתמונה 3458 לתמונה 3359 שם היא עומדת יפה יותר ופה מחייכת טוב יותר
הה ובסוף לא לא תשאירי איך שהיה יותר טוב ...
הגרפיקה - חינם חינם עניין של שעתיים שלוש
אבל לא נורה משעמם לנו בלילה אחרי שהילדים ישנים אין מה לעשות ואנחנו לא מצליחות לישון - אז מתנדבים לשבת לרטש תמונות , לעבד ולעצב ..
בסדר ? עוד משו ? יקר מידי ? - רוצה הנחה ? תשלומים ? - מה שתגידי והמון סליחה .. שאנחנו רוצות פרנסה אחרי השקעה אין סופית חוץ מזה שמשעמם לנו

• הוסף לסימניות
אני יודעת מה המחירים של צלמות איכותיות ומעריכה את עבודתן המקצועית והמקסימה, ועל אף שרציתי מאד לצלם את ילדי אצל צלמת מקצועית לפני החלאקה צילמתי אותם לבד. כן, יש אופציה כזו של צילום במצלמה ביתית.
כל אחד צריך לדעת כמה הוא יכול להוציא על צריכת מוצרים
אני למשל לא קונה בגדי יוקרה לילדים שלי (ולעצמי)
אני לא יוצאת לנופש בחו"ל
אני לא אוכלת במסעדות גורמה
אני לא גרה בפנטהאוז
ועוד ועוד...

ואני ברוך השם רווה נחת מהילדים, על אף שאין לי תמונות מעלפות שלהם, רק פשוטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באתי להגיד;n4941212:
אבל פשוט התעלפתי מהמחירים שצלמות כאן בפורום הזה שהוא פורום חרדי גובות..
1000 ש''ח ומעלה לצילומים

רק אני לא הבנתי את הקשר למילים "פורום חרדי"?.

יש את ההוצאות הגבוהות ואת שעות העבודה המטורפות.
אני לא מחפשת להתנצל על המחירון שלי, בדיוק כשם שבית
הצילום לא התנצל לפני שהוא לקח לי עשרות אלפי שקלים
כל ציוד, וכפי שהטכנאי שסיפק לי את המחשב לא התנצל
על המחיר שעלה לי המחשב, וכשם שהדפוס לא מתנצל
על מה שהוא גובה.
וכמובן שגם אני לא עובדת בהתנדבות, כן?.

זו עבודה קשה, וחוץ מהשעות שאת רואה מושקעות עוד אינספור
שעות בבית. כשאת רוצה שיורידו לילד את השריטות מהפנים
ויחליקו אותן, יחליפו ראשים בין תמונות, ישתלו ילדים, יעלימו פרטים,
יערכו את התמונות ויעצבו יפה את האלבום, אין אף גמד שמגיע בלילה
ועושה את זה. בהכל מושקעות שעות עבודה.

וכמו שאמרתי-בתחום הזה ההוצאות לא נגמרות.

אגב, אם את נורא רוצה לדעת, יש לי חבילות גם בפחות מאלף.

• הוסף לסימניות
לפותחת האשכול,
אני לא נכנסת לזה בכלל, (כמעט..) אבל רק רוצה להאיר את עינייך בעניין חשוב:
תמונות אצל צלמת זה לא לחם וחלב, זה לוקסוס.

ומפה ועד לתגובה שלך....
מה קרה לכן אני צריכה להתרושש כי אני רוצה תמונות יפות לבן שלי:(:(:(

• הוסף לסימניות
למה לא הבנת גילה ?
אנחנו חרדים הרי נכון ?
אסור לנו לגבות יקר - מה את רוצה שאנשים שאין להם ישלמו המון כסף על מותרות ?
היא רוצה תמונת ליגה במחירים סבירים - פחות מ1000 ש"ח -
קצת רחמים ... עכשיו אין לה אפשרות לצלם מדהים את הבן שלה
כי היא לא תתפשר היא ביררה ועקבה והגיע למסכנה שהיא רוצה את הצלמת הכי הכי י
והצלמות הכי הכי - לא נורמליות לגמרי לוקחות יותר מ1000 ש"ח סתם משעמום כי הן רוצות ולא מתחשבות באנשים חסרי כל ..
וחוץ מזה שכולן מחקות את כולן אז בכלל מי הם ? - תביני לליבה ...

• הוסף לסימניות
תאמיני לי שאם היית יודעת כמה עמל ויגע ושעות מלווים כל אלבום - היית מוסיפה עוד צ'ופר נכבד מתוך הוקרה והבנה שהצלמת עבדה פול שעות והתשלום 'הגבוה' לכאורה יכול להתאים גם לקופאית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באתי להגיד;n4941212:
כעוקבת תקופה ארוכה בפורום הזה אחרי עדת הצלמות:rolleyes:
באתי להגיד כמה דברים!!!!:mad:
כן פתחתי שם חדש בשביל זה אני לא מתביישת להגיד זאת בפה מלא
לאחר תקופה שבררתי היטב את הצלמת אותה אני רוצה לצילומים לפי סגנון התמונות ואופי התגובות שלה
הגיע הרגע המרגש שבני הגיע לגיל בו גוזרים את שיערות ראשו
פניתי לצלמות שרציתי לעצמי ובחרתי בקפידה בניתי על תמונות ברמה דמיינתי את הבן שלי כבר:eek::eek:
אבל פשוט התעלפתי מהמחירים שצלמות כאן בפורום הזה שהוא פורום חרדי גובות.....:mad::mad:
1000 ש''ח ומעלה לצילומים
קראתם נכון
מה קרה לכן אני צריכה להתרושש כי אני רוצה תמונות יפות לבן שלי:(:(:(
על ומה למה אתם מקבלות ולוקחות את המחיר המשוגע הזה?
נכון פניתי לצלמות הכי נחשבות בפורום והטובות ואני מבינה שזה עולה קצת יותר אבל נסחפתם וכדאי שתחשבו על כך.
דבר נוסף ששמתי לב אליו
אתם הצלמות יוצאות מגוחכות פעם אחרי פעם עם החקיינות הזולה שקיימת כאן.
ואחרי ששמעתי את המחירים בכלל אני חושבת שזה הזוי............
לפתע כל האתר מלא בעיגולים סרוגים ,כלבלים נחמדים וגלידות עם ....עדשים גלידות במטבח שדה פרחים ואחר כך שקדיות...
צלמת מעלה משהו מתלהבים וכולם אחריה כדאי שתחשבו גם על זה ...שצריך לחשוב לבד לפעמים.

זהו בהצלחה עם התחרות הנלוזה והמצחיקה שלכם.

לא נעים את קצת עושה צחוק מעצמך. אם כל הצלמות כאן זה חקיינות זולה מדוע חלמת כ"כ עליהן שיעשו לך תמונות מיוחדות לילד?
אם היה לך איזשהיא הבנה בהוצאות הגדולות של צלמת עמ"נ לשמור על רמה גבוהה על המאמץ והקושי להוציא תמונות ליגה כמו שהן יודעות (ואת הודית בזה)
לא היית באה להגיד...
אני לא צלמת וגם לא מצלמת את ילדי אצל צלמות (זה לא בתפריט שלי) אבל מבינה שלעבודה קשה יש מחיר!

• הוסף לסימניות
באתי להגיד נכבדה,
אני לא צלמת (עדיין),
אבל ברור לי שכמו שאני מקבלת משכורת הצלמות לא אמורות לעבוד בחינם...
וגם לא להשתכר שכר מינימום כדי שהציבור החרדי הנכבד יוכל לקבל תמונות איכותיות בזול...
ואם נורא מתחשק לך-
למה לא תלמדי צילום ותפתחי גמ"ח???????

• הוסף לסימניות
מה זה כל ההתנצלויות כאן??? איך טקסט בצע אדום ערער לכן את הצדק במקור פרנסתכן.

אין כמעט מה להוסיף, תמונות זה 'מותרות' ה-ז-ע-ק-ה מיותרת לחלוטין.

מקומם ההתבכיינות הנלוזה.

טוב שהגדרתן את המורכבות בלהוציא אלבום מושלם (ריטוש תמונות, 'הדבקה', ציוד, שעות רבות של עבודה וכו'), אבל גם בלי זה זוהי זכותכן להתפרנס כראוי, צילום זה לא דבר שיש כל יום, ובשביל להביא משכורת בסיסית הביתה מ-1000 ש"ח לעבודה אחת, צריך לכה"פ 6-10 עבודות בחודש (אם לא יותר למשפחה ברוכת ילדים) בשביל לכלכל את הבית כראוי (ועדיין לא בשביל שתוכלנה לעשות אלבום 'הכיייי טוב' לילד), אז על מה ההצתדקות וההתגוננות?

-----

עניינית לגבי התחרותיות והחקיינות, אכן זהו חלק מתחלואי החברה המערבית בכלל, ואין ספק שדברים מעין אלו חודרים אף לתוכנו, אך מיותר להתייחס לזה ספציפית לכאן, זה קורה בתחרות חברתית כללית, תחרות בלבוש, באופנה, בתחונות, ברכבים, בהכל...

על זה כל אחד צריך לעשות חשבון נפש אישי, זוהי לא עברה אלא רוממות הנפש של כל אדם ואדם, ומוטב שנתקן את עצמנו. התקפה על גבי הפורום מיותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;n4941385:
לא נעים את קצת עושה צחוק מעצמך. אם כל הצלמות כאן זה חקיינות זולה מדוע חלמת כ"כ עליהן שיעשו לך תמונות מיוחדות לילד?
אם היה לך איזשהיא הבנה בהוצאות הגדולות של צלמת עמ"נ לשמור על רמה גבוהה על המאמץ והקושי להוציא תמונות ליגה כמו שהן יודעות (ואת הודית בזה)
לא היית באה להגיד...
אני לא צלמת וגם לא מצלמת את ילדי אצל צלמות (זה לא בתפריט שלי) אבל מבינה שלעבודה קשה יש מחיר!

לא כולם אלו שפניתי אליהם מחקים אותם
זה לא קשור המחיר עדיין לא מצדיק אולי מצדיק אבל צריך לתת הזדמנות לכולם

• הוסף לסימניות
באתי להגיד נכבדה,
מסכימה עם האמירה שיש כאן חקיינות (לא יודעת עד כמה זולה) אבל בהחלט נגררת ולא יצירתית בעליל.
אבל "זעקת הצדק" שלך מגעילה ממש.

דעתי:confused:

• הוסף לסימניות
צלמות, מצחיק שאתן בכלל מגיבות.

למישהי שמשתלחת בכן בצורה כל כך לא יפה, אפילו חצופה.
לא מעזה לעמוד מאחורי דבריה,
משתמשת בדמגוגיות זולות ועלובות,
מוסיפה סעיפי אשמה כדי לעגן את צעקתה חסרת העוגן,

ובסך הכל מה היא כבר רצתה? כולה תמונות חלאקה, בקטנה ממש.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה הענין להתקיף כ"כ, נכון שהיא כתבה בצורה קצת מקוממת אבל באמת זה נראה מחוסר ידע מספיק בנושא...
גם אני לא ידעתי שזה כ"כ קשה וכרוך בעלויות מרובות עד שניסיתי בעצמי..
במקצועי אני צלמת ועורכת וידאו, ולפני החלאקה שלי הבן שלי החלטתי (בעקבות המחירים היקרים) לעשות את זה בעצמי...
קניתי מצלמה טובה (70D קנון) ועם הרקע שיש לי בצילום התחלתי לצלם ואז הבנתי כמה זה לא פשוט בכלל.
עד שמגיעים לתמונה מושלמת (שראויה לעלות לפורום...) לוקח המון זמן והשקעה.. לדאוג שהילדים ישתפו פעולה, ויהיו נקיים ומסודרים, ושלא יגמר להם המצב רוח
בקיצור מלבד הציוד היקר וכל האביזרים שמסביב צריך הרבה הרבה ושוב פעם הרבה סבלנות !!
לצפות בתמונות של ילדים יפים ומאושרים זה כייף ונחמד
אבל לצלם אותם זה לא כ"כ קל...

אני מבינה את הרצון שלך להוציא מהילדים שלך את המיטב ולהשויץ עם תמונות מאלפות.. אבל תחשבי גם על הצלמות הן מרויחות את כספן ביושר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באתי להגיד;n4941428:
...המחיר עדיין לא מצדיק, אולי מצדיק, אבל צריך לתת הזדמנות לכולם

אני רוצה שייתנו הזדמנות לכולם לטיסות לחו"ל פעמיים בשנה.

אני גם רוצה שייתנו הזדמנות לכולם לווילת יוקרה, לרכב פאר, לקניות בסופר בלתי מגבלות וללבישת מותגים.

מה עוד אני רוצה?... אַה... אני רוצה אלבום תמונות הכי יוקרתי לילדים שלי...

אבל לא, לבינתיים אין לי את היכולות לכל זה, ואני מכיר בזה, מכיר את מקומי ואת יכולותיי הפיננסיים.

והאמת, יש עוד הרבה דברים שאני רוצה... אין אדם מת וחצי תאוותו בידו...

העושר והעוני זו גזירת עליון, אך לכן אדם צריך להגדיר לעצמו ולהיות בהכרה אמתית מיהו, מהו ומהן היכולות שלו, מה שהוא לא יכול הוא צריך להכיר בזה, ורק כך להיות עשיר ומאושר, שכן איזהו עשיר השמח בחלקו.

האמת שיש כאלו שגם רוצים עוף לשבת ואין להם, אז יש ארגוני חסד שדואגים לאלו שאמרו "אמא, הבטחת לנו עוף לשבת".

נחכה שהם יבכו "אמא, הבטחת לנו אלבום תמונות יוקרתי" אני מאמין שאז יהיה להשיג אלבומי יוקרה בזול יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה