דרוש מידע אוהבת קפה מוקצף???

• הוסף לסימניות
יש להם דגם אחד שבו יש את כל הפונקציות שציינתי.
הכוונה לזה?
לפי ההמלצות בזאפ לא נשמע אי אי אי...

• הוסף לסימניות
למי שהתלהב, ההוא ב-10 שקל לא שווה כלום לדעתי...
ניעור רציני של קרטון החלב יתן תוצאה טובה יותר ;).

• הוסף לסימניות
לי יש של דאבו.
סוף הדרך יש לו שלוש פונקציות
מקציף חלב קר
מקציף ומחמם חלב ( גוף חימום אינדוקציה)
וממיס שוקולד.
עולה כ 350 ש"ח אבל שווה כל שקל.
אין אותו בכל חנות אני קניתי בטכנו מיקס בב"ב
יש לי אותו גם,
איך את ממיסה שם את השוקולד?

• הוסף לסימניות
מעניין, ננסה היום, תודה!!
אצלנו משתמשים בזה מאד בנאלי - משמש נטו להקצפת חלב חם / קר והמסת שוקולד - לבד או עם ריץ' וכדומה.
נשמע מעניין..
לי יש את של נספרסו עלה אותו מחיר ואין לי את האפשרות של המסת שוקולדד
אולי יש למישהי נסיון עם נספרסו מרשמים

• הוסף לסימניות
לי יש של דאבו.
מקציף חלב קר
וממיס שוקולד.
קניתי אותו גם בדיוק וחופרת באינטרנט על השימוש בו.. איך ממיסים שוקולד? פשוט מניחים שוקולד בכד ולוחצים על הכפתור האמצעי? בלי אביזר הקצפה?

• הוסף לסימניות
זה רק מקציף חלב ??
זה לא יקר לשלם על חלב מוקצף 300 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה רק מקציף חלב ??
זה לא יקר לשלם על חלב מוקצף 300 ש"ח
זה המחירים למקציפים טובים, מ300 שח ומעלה
רק צריך לקחת בחשבון שגם צריכת החלב בבית עולה משמעותית :rolleyes: פתאום כולם פה רוצים כוס חלב מוקצף (עם סוכר / קינמון / קפה / שוקו) אפילו אני כבר במקום לשתות נס קפה רגיל על בסיס מים ומעט חלב - שותה על בסיס חלב מלא. X2 כוסות ביום זה לבד חצי בקבוק :LOL:

• הוסף לסימניות
לי יש של דאבו.
מקציף חלב קר
וממיס שוקולד.

גם לנו יש. מעולה ממש!

מעניין, ננסה היום, תודה!!
אצלנו משתמשים בזה מאד בנאלי - משמש נטו להקצפת חלב חם / קר והמסת שוקולד - לבד או עם ריץ' וכדומה.

יש לי אותו גם,
איך את ממיסה שם את השוקולד?
זה הדגם?
כי קניתי אותו ויש לי מס' שאלות, מה עשיתם עם טבילה? פשוט טבלתם ונתת לו להתייבש או פירקתם משהו כדי שיהיה גמר מלאכה ע''י יהודי?
וכן-אם אכן מדובר בדגם הזה-איך ממיסים בו שוקולד?
תודה

קבצים מצורפים

• מקציף דאבו.png
    מקציף דאבו.png
    KB 91.9 · צפיות: 29

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה