רוב הפעמים אלו שסוגרים כביש בכלל לא גרים באזור ואלו שגרים שם גם נדפקים בלי תחבורה והם עוד אשמים?מה לעשות...
אתה גר במקום שאם אני הייתי נהג אוטובוס... גם הייתי מעדיף לא להיכנס אליו....
לא קשור אליך...
אבל זה אזור בו התושבים לא יודעים לכבד את השירות שהאוטובוס רוצה לתת להם, אז שילכו ברגל....![]()
מה לעשות...
לא קשור אליך...
אבל זה אזור בו התושבים לא יודעים לכבד את השירות שהאוטובוס רוצה לתת להם, אז שילכו ברגל....![]()
מה זה משנה?מסתמא גם היה נכנס אוטובוס הוא היה נתקע שם בפקקים של גאולה...
מקלבמה זה משנה?
האוטובוס צריך להגיע,
ותאמת שהאמנתי להם כל פעם שאמרו על ההפגנות,
אין דרך להתקשר להתלונן על זה?
לא קשור לזה שהרבה פעמים החגיגה עם האוטובוסים פשוט לא קשורה.מה לעשות...
לא קשור אליך...
למה ללכת בעקיפין בפרט שיודעים שזה מקום שלא יעזור לפנות אליהםזה לא רק בגאולה. חייבים להציף את משרד התחבורה בתלונות, אולי יזוז משהו.
דברתי איתו כבר בין הרבה עיניים התשובה היה אתם יודעים לבד בטיפולהכתובת הוא אורי מקלב
באמת????דברתי איתו כבר בין הרבה עיניים התשובה היה אתם יודעים לבד בטיפול
גם לי זה נראה כךשמתם לב האם זו תופעה דווקא של אגד או לאו דווקא?
בהחלט.לי זה היה היום בקו 56
של אגד בשעה 19:30
חברות אחרות כן עלו לגאולה
שמתם לב האם זו תופעה דווקא של אגד או לאו דווקא?
גם לי זה קרה כמה פעמים בקו 56 של אגדלי זה היה היום בקו 56
של אגד בשעה 19:30
חברות אחרות כן עלו לגאולה
שמתם לב האם זו תופעה דווקא של אגד או לאו דווקא?
מה המספר פלאפוןמקלב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים