התייעצות אוטבוסים בגאולה

• הוסף לסימניות
מה לעשות...
אתה גר במקום שאם אני הייתי נהג אוטובוס... גם הייתי מעדיף לא להיכנס אליו....:sleep::sleep:

לא קשור אליך...
אבל זה אזור בו התושבים לא יודעים לכבד את השירות שהאוטובוס רוצה לתת להם, אז שילכו ברגל....:(:(

• הוסף לסימניות
מה לעשות...
אתה גר במקום שאם אני הייתי נהג אוטובוס... גם הייתי מעדיף לא להיכנס אליו....:sleep::sleep:

לא קשור אליך...
אבל זה אזור בו התושבים לא יודעים לכבד את השירות שהאוטובוס רוצה לתת להם, אז שילכו ברגל....:(:(
רוב הפעמים אלו שסוגרים כביש בכלל לא גרים באזור ואלו שגרים שם גם נדפקים בלי תחבורה והם עוד אשמים?

• הוסף לסימניות
מה לעשות...

לא קשור אליך...
מסתמא גם היה נכנס אוטובוס הוא היה נתקע שם בפקקים של גאולה...
מה זה משנה?
האוטובוס צריך להגיע,
ותאמת שהאמנתי להם כל פעם שאמרו על ההפגנות,
אין דרך להתקשר להתלונן על זה?

• הוסף לסימניות
מה לעשות...

לא קשור אליך...
לא קשור לזה שהרבה פעמים החגיגה עם האוטובוסים פשוט לא קשורה.
הורידו אותי פעם בשמואל הנביא, כי יש הפגנות. שירכתי רגליים לגאולה - ושטח נקי ופנוי...
וזה לא פעם בודדת...

• הוסף לסימניות
זה לא רק בגאולה. חייבים להציף את משרד התחבורה בתלונות, אולי יזוז משהו.

• הוסף לסימניות
היה על זה מלא כתבות בזמן האחרון

• הוסף לסימניות
דברתי איתו כבר בין הרבה עיניים התשובה היה אתם יודעים לבד בטיפול
באמת????
תנסו עוד הפעם..
תגידו שזה כבר כמה פעמים פניתם בנידון ורוצים תשובה ברורה

• הוסף לסימניות
לי זה היה היום בקו 56
של אגד בשעה 19:30
חברות אחרות כן עלו לגאולה
שמתם לב האם זו תופעה דווקא של אגד או לאו דווקא?

• הוסף לסימניות
לי זה היה היום בקו 56
בהחלט.
חברת אגד מהרגע שהם מקבלים הודעה על הפגנה(גם כשאין) עד סוף השירות הם לא מתקרבים לאזור.
סופרבוס מתחלק, יש נהגים עולים ויש לא, בכל אופן מהרגע שהם מתעדכנים שנגמרה ההפגנה(שלא הייתה כמובן)
הם מחדשים את השרות לאזור וכל האוטובוסים מגיעים.

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי בגאולה, הגעתי באוטובוס, עברנו לצד פחים בוערים ועצרנו מאחורי צפרדע הפוכה,
משום מה את המפגינים לא זכיתי לראות.
זו פעם שניה שבעיני ראיתי בשבוע האחרון.

זה מטרד הזוי לכל הגרים בשכונות הצפון. וכן רמת אשכול, פסגת זאב ונווה יעקב (איך נקראות השכונות הללו?)

• הוסף לסימניות
לי זה היה היום בקו 56
גם לי זה קרה כמה פעמים בקו 56 של אגד
ושאר הקווים המשיכו רגיל לגאולה......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה