- הוסף לסימניות
איזה תמונה מדובר?התינוק שלה מהתמונה????
איזה תמונה מדובר?התינוק שלה מהתמונה????
לארוחמה רוזן נשואה?
מי ההורים שלה?
אני חייבת לדעת אם זה מי שאני מכירה!
רווקהרוחמה רוזן נשואה?
מי ההורים שלה?
אני חייבת לדעת אם זה מי שאני מכירה!
אה..
וואוווווווו, אני בשוק!!!!!!!
אני מכירה אותה יותר מידי טוב!
ולא רק אותה, את כל משפחתה!
אבא שלה היה מנהל שלי בסמינר,
לא לא אני לא מעכלת!!!
לצערי ממש לא טועה.
למה את חושבת?
חוצניקים?ההורים שלה גם מהקריה
ההרוגה השניה, היא רוחמה רוזן ע"ה, נערה בעלת צרכים מיוחדים ותלמידה אהובה ומוערכת במוסדות 'עלי שיח' בירושלים.
רוחמה היא בתם של ר' קלמן וגב' ברברה, תושבי מודיעין עילית, שעברו אליה לפני מספר שנים משכונת נוף רמות בירושלים.
חסר מה?החלטתי לשתף אולי יש עוד כמה כמוני...
יש כאן כמה הודעות שרק לקרוא אותן פשוט ליבי יוצא...
ואז באינסטינקט של רגע אני רוצה לסמן 'שלח תודה' אבל אז פתאום חולפת לי מחשבה בראש...
רגע על מה תודה??? את מה בדיוק אהבתי בהודעה הזו???
את הכאב הרב שנשפך בה? הדמעות?
כעת כאמור יש בעיה לקרוא תהילים למי שיש רעיון איך בכ''א אפשר לקחת חלק מעשי ופרקטי לטובת עם ישראל מרחוק אשמח לדעת...
בשורות טובות!
ממש כךלמי שכתבה פה במהלך האשכול כי במודיעין עילית- עולם כמנהגו נוהג.
צר לי מאוד, אך לא.
במהלך היום נאלצתי להסתובב הרבה עקב עניין רפואי קל, בחדרי המתנה בכמה מרפאות,
עובר בתחנת אוטובוסים פה ושם ובכל מקום רק דאגו וחרדו, ובררו ושוחחו על התאונה.
המתנו שעה ארוכה ומורטת עצבים (ביום רגיל) במרפאה ואף אחד לא הוציא תלונה, אימהות ישבו ואמרו תהילים.
יום עצוב לנו. מאוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים