בקשת תפילה אוטובוס התהפך בכביש 443: מספר לכודים במקום, 35 נפצעו

מצב
הנושא נעול.
מה ידוע לכם על מצב הפצועים? חלק השתחררו? מה שלום הפצועים קשה ובינוני?

לדנים על תאריך התאונה שמקביל לתאונה בקו 402
לפני 3 שנים יצא בדיוק כמו השנה והתאונה בקו 402 היה כאמור אור לו' אדר א'

רוחמה רוזן נשואה?
מי ההורים שלה?
אני חייבת לדעת אם זה מי שאני מכירה!

ההרוגה השניה, היא רוחמה רוזן ע"ה, נערה בעלת צרכים מיוחדים ותלמידה אהובה ומוערכת במוסדות 'עלי שיח' בירושלים.
רוחמה היא בתם של ר' קלמן וגב' ברברה, תושבי מודיעין עילית, שעברו אליה לפני מספר שנים משכונת נוף רמות בירושלים.
עריכה, בעבר היותר רחוק הם גרו ברכסים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הלב מתפלץ מלשמוע את הרמקול שעובר עכשיו ברחובות העיר.
2 לוויות יחד.
20:00 בבית כנסת המרכזי בקרית ספר. נשים מתרכזות ברחוב אור החיים.
ומשם לשמגר.
2 חיים שנגדעו ברגע.

כמה עוד אפשר?

אה..

זה היה נשמע מטורף שאת אמא שלו יחלצו שעות והוא ככה ייצא (למרות שהיה סיפור מדהים כזה בפיגוע הדריסה בירושלים מי שזוכר)....

זה כמובן עדיין לא ממעיט בגודל הנס הענק של כל אלו שיצאו בחיים(במיוחד התינוק הקטנטן..) ב''ה מהתופת הזו..

יה''ר שיהיה רפואה שלמה לכל הפצועים בקרוב רפואת הנפש ורפואת הגוף שיצאו בריאים ושלמים בעז''ה למשפחתם והקב''ה ינחם את המשפחות החשובות בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ושיראו רק שמחות ובשורות טובות בקרוב ממש להם ולכל בית ישראל!!!

הערה חשובה!!-
לאחר שקיעת החמה ועד חצות הלילה אין לקרוא תהילים על חולה שאינו בכלל פיקוח נפש.
זהו עניין עמוק מאד בהלכה ובקבלה רק שתי מילים נאמר שבשעות אלו ר''ל מידת הדין שולטת בעולם ועל כן כאשר אין עניין של פיקוח נפש אמירת פרקי תילים יוצרת את היפך הדבר לאותו אדם ח''ו לאחר חצות הלילה ועד עלות השחר אלו השעות של מידת הרחמים ובהן רצוי מאד!! לומר תהילים ללמוד וכ'....
אגב-
לצערי לא זכיתי להצטרף לכל הספרים שנאמרו היום אבל בהחלט גאה בעם שלי אשריכם ישראל!!!!
ואשריכם אתר פרוג שזכות כזו נפלה באתרכם..

וואוווווווו, אני בשוק!!!!!!!
אני מכירה אותה יותר מידי טוב!
ולא רק אותה, את כל משפחתה!
אבא שלה היה מנהל שלי בסמינר,
לא לא אני לא מעכלת!!!

וואוווווווו, אני בשוק!!!!!!!
אני מכירה אותה יותר מידי טוב!
ולא רק אותה, את כל משפחתה!
אבא שלה היה מנהל שלי בסמינר,
לא לא אני לא מעכלת!!!

אני חושבת שאת טועה.

החלטתי לשתף אולי יש עוד כמה כמוני...

יש כאן כמה הודעות שרק לקרוא אותן פשוט ליבי יוצא...

ואז באינסטינקט של רגע אני רוצה לסמן 'שלח תודה' אבל אז פתאום חולפת לי מחשבה בראש...

רגע על מה תודה??? את מה בדיוק אהבתי בהודעה הזו???

את הכאב הרב שנשפך בה? הדמעות?
כעת כאמור יש בעיה לקרוא תהילים למי שיש רעיון איך בכ''א אפשר לקחת חלק מעשי ופרקטי לטובת עם ישראל מרחוק אשמח לדעת...

בשורות טובות!

למי שכתבה פה במהלך האשכול כי במודיעין עילית- עולם כמנהגו נוהג.
צר לי מאוד, אך לא.
במהלך היום נאלצתי להסתובב הרבה עקב עניין רפואי קל, בחדרי המתנה בכמה מרפאות,
עובר בתחנת אוטובוסים פה ושם ובכל מקום רק דאגו וחרדו, ובררו ושוחחו על התאונה.
המתנו שעה ארוכה ומורטת עצבים (ביום רגיל) במרפאה ואף אחד לא הוציא תלונה, אימהות ישבו ואמרו תהילים.
יום עצוב לנו. מאוד.

ההרוגה השניה, היא רוחמה רוזן ע"ה, נערה בעלת צרכים מיוחדים ותלמידה אהובה ומוערכת במוסדות 'עלי שיח' בירושלים.
רוחמה היא בתם של ר' קלמן וגב' ברברה, תושבי מודיעין עילית, שעברו אליה לפני מספר שנים משכונת נוף רמות בירושלים.

הם מדרוא''פ במקור?

החלטתי לשתף אולי יש עוד כמה כמוני...

יש כאן כמה הודעות שרק לקרוא אותן פשוט ליבי יוצא...

ואז באינסטינקט של רגע אני רוצה לסמן 'שלח תודה' אבל אז פתאום חולפת לי מחשבה בראש...

רגע על מה תודה??? את מה בדיוק אהבתי בהודעה הזו???

את הכאב הרב שנשפך בה? הדמעות?
כעת כאמור יש בעיה לקרוא תהילים למי שיש רעיון איך בכ''א אפשר לקחת חלק מעשי ופרקטי לטובת עם ישראל מרחוק אשמח לדעת...

בשורות טובות!
חסר מה?
קבלה בצניעות מעשה חסד לא חסר...

למי שכתבה פה במהלך האשכול כי במודיעין עילית- עולם כמנהגו נוהג.
צר לי מאוד, אך לא.
במהלך היום נאלצתי להסתובב הרבה עקב עניין רפואי קל, בחדרי המתנה בכמה מרפאות,
עובר בתחנת אוטובוסים פה ושם ובכל מקום רק דאגו וחרדו, ובררו ושוחחו על התאונה.
המתנו שעה ארוכה ומורטת עצבים (ביום רגיל) במרפאה ואף אחד לא הוציא תלונה, אימהות ישבו ואמרו תהילים.
יום עצוב לנו. מאוד.
ממש כך
אנשים הלכו פה קצת חפויי ראש וחרדה קלה ניכרה על פני רבים
יום קשה לעיר.
קשה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
פרק קכג:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם: ב) הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל ד' אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ: ג) חָנֵּנוּ ד' חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז: ד) רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה