מה פתאום נחתך ?נכתב ע"י שיפי;1161744:אם אני עושה העתק ממסמך גדול למסמך קטן הציור יוצא חתוך, כי הוא לא מצליח להכנס למסמך.
כנראה מדובר בגרסא אחרת של מנגהנכתב ע"י שרי קלוגר;1161752:אני משנה את גודל המסמך ב edit- change canvas size
זה הולך מצוין.
הגרסא המלאהנכתב ע"י שרי קלוגר;1161794:נכון, יש לי מנגה 5.
אולי אפשר לקפוץ על האשכול ולשאול- מה זה בדיוק אומר ה-ex?
זו גירסה בפני עצמה? שידרוג של 4 או 5?
נכתב ע"י Danbarlev;1161089:בעיקרון התוכנה מגבילה את עצמה לא לצרוך יותר מדי זכרון כדי שהמחשב ימשיך לתפקד
בfile -preference -memory
תראו שם את הזזכרון הפנוי ובכמה הוא משתמש , אפשר שם להגדיר ידנית בכמה אחוזים מהזכרום הוא משתמש או ישתמש בעת הצורך
אני לא יודע כמה אחוזים מומלץ לתת לו אבל די בטוח שגם אם תתנו הרבה לא יהיה לזה השלכות קריטיות ... אולי המחשב יהיה קצת איטי כאשר תעבדו על קבצים ממש ממש כבדים
העצה ההכי טובה זה אם יש לכם נייח אז לשדרג את הזכרון החי (יש לי אישית 8 גיגה זכרון חי וזה לא קורה לי כמעט)
ואם נייד ... תחליפו מחשב ליותר עוצמתי
נכתב ע"י pr;1160640:מנגה עושה לי את זה הרבה פעמים...
אבל עכשיו - כמובן בדיוק לקראת סיום העמוד,
הופיעו איזה 30 תיבות עם ההודעה הזו - והן מגיבות יל לכאורה,
אבל למרות שזה נראה שהאיקס נלחץ ההודעה לא יורדת, ואני לא יכולה לשמורררר!!!!
הצלה... כל העבודה שלי בדרך לפח.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים