מדייקת:שמעתי ממשגיח כשרות
שטובלים את הביגלה בסודה קאוסטיק. כמובן מעט, לא מכיר אנשים שמתו מביגלה.
אבל כששומעים מה מכניסים בכל אוכל מתועש
לא מתרגשים...
אשמח למתכוןעוגיות קוואקר עם שוקולד צ'יפס
בפעם האחרונה שפכתי שם המון נבט חיטה במקום חצי מהקמח
אף אחד לא הבחין בשינוי
כוסות מדידהאני רוצה להסביר יותר
אני בעד לתת לילד דברים מתוקים ודברים שהוא אוהב
ואין ענין לשלוח מאכלי בריאות שהילד לא אוכל
בשביל לסמן ווי על הנושא
מנסה למצא את האיזון
אמנם הילדים אוכלים ארוחת צהרים בחיידר (מקבלים מהחיידר)
אך כמו שאני מכירה אותם יותר את הפחממות והפסטה האהובה
מנסה כשלב ראשון להעלות את נושא הבריאות למודעות של הילדים
אך תוהה מה יש לי טכנית לעשות בנידון
לשלוח להם דברים שהם גם יותר בריאים
וגם טעימים ומשביעים להם
אשמח למתכון
זה עוד רעיונות את צריכה? אוכלים לך יפה מאדכ"כ קיוויתי לקבל מהאשכול הזה רעיונות שעדיין אין לי
ואני רואה שאני בחברה טובה לצערי..
יש לי שלושה שלומדים רצוף וחוזרים מאוחר וארוחת צהרים צריך להביא מהבית,
רושמת כאן כמה רעיונות
אשמח לשיתופים נוספים של אימהות מנוסות
אז ככה:
משתדלת להכין בערב קופסאות עם שניצלים/ קוביות חזה בצ'ילי/קציצות בשר/הודו טחון בציפוי פירורים/כדורי פלאפל
ביחד או בקופסא נפרדת עם אורז/פסטה/פירה נמס (יש להם בחדר מורים מים חמים שהרבה שופך..)/קוסקוס מהיר הכנה/וכד'
הזמנתי מאיזה קיוסק 1000 שקיות קטנות של קטשופ אסם וככה אני שמה להם שקית או שתיים וזה נותן להם תחושה מפנקת
יש להם מיקרו בשרי וחלבי בכיתות כך שאפשר לחמם את האוכל.
לעיתים אני מכינה בלינצ'עס ולעיתים יותר אני ממלאה אותם בפירה (את הלא ממולאים מגלגלים לגליל וככה אוכלים אותו, עושה אותו מקמח כוסמין 80% וביצים מתכון מעולה..)
ביום שלא הספקתי/אין להם חשק לקחת הם לוקחים סנדוויץ' נוסף לצהרים עם חמאת בוטנים וחלווה (לא מתקמצנת) או ממרח חלווה (טחינה גולמית+ דבש- לא צריך לשמור בקירור) וחלווה/ טוסט- מאד אוהבים
מלבד זאת שולחת עם אחד הבררנים שלי מחיות פרי של תינוקות בשקיות כמו טרופית (מוכרים במשנת יוסף) הוא משוגע על זה וכך אני יודעת שלפחות אכל פרי.
פעם קרה אפילו ששלחתי חב' במבה גדולה ויגורט..
ראיתי באיזה אתר (טמו) מגן בננה... למי שלא רוצה שהבננה תקבל מכות ותשחיר..
מקווה שעזרתי למישהי מכן ואשמח לעוד רעיונות כי גם ככה קשה שצריך לגוון
ועם הכל זה מתיש וקשה, ודורש מחשבה ויצירתיות וכח כל פעם מחדש...
אצלינו נדרשה הרבה עבודה להסביר לילדים שכדאי לאכול גם סנדוויץ ואפילו עוגיהכן ולכל האמאהות ששולחות רק אוכל בריא שידעו שמאחורי הגב הילדים מחליפים עם החברים
שלחי איתו פחממות אולי עוד סנדויץ או ביגלה שיהיה שבע!
סתם שאלה מה העניין שלך שיאכל לחם כנראה שמשביע אותו הירקות לא?רק בלי הכללות
אצלינו נדרשה הרבה עבודה להסביר לילדים שכדאי לאכול גם סנדוויץ ואפילו עוגיה
מבחינתם נשנשו רק את הקופסאות של הפירות וירקות
ועד היום אם אני רואה שילד מדלג במשך כמה ימים על הכריך אני 'מאיימת' שמחר לא אשלח ירקות
ילדים גדלים גם מלחם ומפחמימות, זה ממש חיוני עבורם, מידיעהסתם שאלה מה העניין שלך שיאכל לחם כנראה שמשביע אותו הירקות לא?
וברור שזה יותר בריא פרות וירקות מפחמימות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים