- הוסף לסימניות
להסמיך, ולמלאות אותו בבצק עלים או מלוואח לסמבוסקיש מה לעשות עם סיר מרק ירקות טחון?
להסמיך, ולמלאות אותו בבצק עלים או מלוואח לסמבוסקיש מה לעשות עם סיר מרק ירקות טחון?
את שוטחת את זה בפרוסות / קוביות או מה?שאריות חלה או לחם אני מקפיאה עד שמצטברת לי כמות מספקת.
מרטיבה ומוסיפה ביצים ותבלינים ושוטחת בתבנית.
מעל ישנן כמה אפשרויות:
1. לכסות בשכבת פירה תפו"א ולאפות כתחליף לבורקס-הרבה יותר בריא, טעים ועסיסי מבצק עלים.
2. אפשר לכסות בבשר טחון
3. שאריות בשר ברוטב
4. ירקות מאודים ועוד
אפשר שכבת תוספת אחת ואפשר כמה שכבות.
בסגנון של פשטידת הרועים.
5. אפשר גם לקשט עם עלי פטרוזיליה מעל.
שוטחת בתבניתאת שוטחת את זה בפרוסות / קוביות או מה?
ומה לגבי הברכה? זה המוציא לא?שוטחת בתבנית
אופה כפשטידה
פורסת למלבנים או קוביות
האמת, אני מגישה את זה בתוך הסעודה ואז ממילא נטלו ידיים.ומה לגבי הברכה? זה המוציא לא?
וואו!!!! תודה לך!לטגן מה שיש לך בבית:
בצל
גזר (מגורד או קוביות קטנות)
קישוא (מגורד או קוביות קטנות)
נבטים
תירס
פלפלים
בקיצור, מה שיש..
כשזה מטוגן להוסיף את האורז ,
ולטגן עוד כמה דקות.
ליצור גומה באמצע ולשפוך לתוכה 2-3 (תלוי בכמות) ביצים מקושקשות,
לערבב לאט לאט את כל התבשיל עם הביצים.
התיבול שהכי מתאים זה רוטב סויה\ טריאקי [מוסיפה ביחד עם האורז],
אבל אם אין גם מלח ופלפל הולך טוב.
טעים מאוד ובכלל לא מרגיש שאריות.
אני מכינה לפעמים אורז בכמות כפולה מראש כדי שיהיה לי אורז מוכן לזה..
בתאבון.
אפשר הסבר יותר מפורט?משאריות עוף מכינה רוטב הונגרי-מארטאש
מכינים רביכה, מתבלים בפלפל שחור, מלח, פפריקה ושום כתוש,
מוסיפים את בשר העוף קצוץ דק ומגישים ע"ג פירה או אורז
סליחה רק עכשיו הגעתי לזהאפשר הסבר יותר מפורט?
תודה!
איך עושים את הרביכה?סליחה רק עכשיו הגעתי לזה
אם הכוונה למידות מדויקות אז ממש אין לי..
זה מתכון הונגרי ממש!-שמים מכל דבר לפי האינטואיציה וטועמים
תלוי בכמות העוף שיש לךאיך עושים את הרביכה?
כמה קמח נגיד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים