דרוש מידע אוכל מוכן באזור קריית ספר

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אנחנו יוצאים לנופש כל המשפחה כולל נשואים למושב מתתיהו.
אשמח לשמוע היכן ניתן לקנות אוכל מוכן (וטעים :) ) לשבת.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שיש בגן הדסים מסעדה, לא ביקרתי שם. אז אין לי מושג צריך לשאול אותם.ופעם מכרו אוכל מוכן לשבת באולם ליד שדרות יחזקאל בברכפלד.

• הוסף לסימניות
כן,
גם לי ידוע על גן הדסים..
אם צריך מס' יש לי..

• הוסף לסימניות
בנוף עילית חזרו למכור אוכל מוכן לשבת
יש גם מסעדה בגן הדסים. לא יודעת לגבי שבת

• הוסף לסימניות
מאכלים וגחלים
09-9747779
נמצאים באזור התעשייה מתתיהו.

• הוסף לסימניות
יש ברחוב יהודה הנשיא צ'ונטיה בשם "הדר השבת" הם מוכרים מיום חמישי בערב ועד יום שישי
ממליץ בחום, קניתי שם יותר מפעם אחת את כל השבת, ונהנינו בטירוף, אוכל מתובל טוב ונכון,
ובעיקר, טעים!!!
וגם המחירים סבירים בהחלט..

• הוסף לסימניות
נוף עילית- (כבר אמרו)
מומלץ, וקרוב למתתיהו

• הוסף לסימניות
אם אתם כמות של אנשים, הייתי מציעה לכם להזמין מאחד הקיטרינגים של השמחות. למשל הורביץ, שכטר, הדרן וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה