- הוסף לסימניות
אני יכולה להעיד על משתמש ששלח לי הודעות שהדליקו אצלי נורה אדומה.
דיווחתי,
ההודעות פסקו.
דיווחתי,
ההודעות פסקו.
ויש אפשרות מוצלחת יותריש אפשרות ''חסום''
כל מילה!אולי כאן המקום להעיר
לפעמים אני נכנס להמחצות המשתמש שיש לכל ניק ונדהם לראות כיצד "מחליפים " מחמאות" גבר לאשה ולהיפך משהו שנראה יותר בני זוג אך יש כמה כאלו...
זה לא ראוי ואסור ע"פ ההלכה
אם צריך אני יפנה
ממש ככה, וחבל באמת! לחסום לא נראה לי כדאי, בכל זאת זה דבר חשוב, אבל אם זה אכן גולש בפרופיל למקומות שלא רוצים כל אחד בפרופיל שלו יכול למחוק את ההמלצה, או למחוק את כל השיח ולהשאיר את ההמלצה בלבד.לאחרונה אפשר לראות את זה בענק בהמלצות.
מקום חשוב, שהפך להיות הבית של נותני לייקים ומשועממים.
במקום שימליצו על משתמש מקצועי ואיכותי שמכר לי... שנתן שרות כזה וכזה... שיודע ל...
הפך להיות מקום פצצה למשתמשים חדשים ומשועממים.
המלצות אישיות ומחמאות וצחוקים בין... ובין... וד"ל ולמביט.
ואולי כעזרה ראשונה כדאי לחסום את האפשרות של משתמשים חדשים להמלצות...
בד"כ הרמה שמה שואפת לאפס.
מה שגורם שאף אחד כבר לא ממליץ המלצה מקצועית.
היו כמה כאלו. דיווחתי ונחסמו מייד-לי היה טרול שכתב לי בפרטי וב''ה גיליתי את זה בזמן ונפנפתי אותו, ולא ידעתי שעלי לדווח. עכשיו בדקתי והוא נחסם
כנראה שלא רק לי הוא הפריע.
זה קרה לי כמה וכמה פעמים בפרוג, עוד לפני הקורונהגולשים יקרים,
לאחרונה רבו המקרים של התכתבויות שאינן הולמות ואף פוגעניות, דרך ההודעות הפרטיות.
חלקם הסתיימו באופן גרוע מאד, לא על אף אחד מאיתנו.
ומכאן אנו יוצאים בקריאה חריפה:
סכנת הרשת אורבת לנו כחרדים פי כמה!
אנו שמורים, ולא מכירים את מלתעות הרשע הללו
זהירות!
כל הודעה שגורמת לאי נוחות היא בגדר הטרדה,
דווחו עליה במיידית!
כך תוכלו לשמור את עצמכם ואת אלפי הגולשים מפני פגיעה.
כן, גם על חשד קל ביותר. עדיף שבבדיקה הוא יתברר ככלום, מאשר שיתפח למימדים כואבים.
אנא, חוסו על עצמכם ודווחו!
לתשומת לבכם,
בימים הללו רבים יושבים משועממים בבתים, וחשופים לרשת שבשגרה רגילה איננה זמינה.
כידוע, ההודעות הפרטיות חשופות לעיני ההנהלה הראשית, שבימים האחרונים הגבירה את השמירה על העניין
אך עדיין, הסכנה כפולה ומכופלת.
היו ערניים, פתחו עיניים ואזניים,
וה' ישמור את כולנו בבריאות הגוף והנפש.
אימות טלפוני זה לא צריך החזקה של צוות.אתם שוכחים שבשביל להכניס משתמש רק עם ת.ז- יש צורך בהחזקה של צוות שיטפל בזה!
הפורום הוא חינמי ולפי מה שאני מבינה גם המנהלים עושים זאת בהתנדבות,
לא הגיוני לבקש מהם לעבוד גם כצוות מזכירות.
וגם ש...מי שממש חשוב לו להתחזות יכול להציג ת.ז של מישו אחר /מישהי אחרת .
ובואו לא ניכנס לרעיונות מאיפה הוא משיג.
מה שאני חושבת להציע זה-
שכל משתמש יהיה חייב ברישום להצהיר אם הוא גבר או אישה (שדה חובה!!)
ויופיע סימון ליד שם הניק. (תכלת/ורוד)
אבל!!
אם ניק אחר יקלוט שהנתון הזה לא נכון! אם מצורת כתיבה ואם מפניה פרטית או מכל דרך אחרת
תהיה אפשרות לדווח על "נתונים אישיים המטעים את הציבור" עם אפשרות לצטט את ההוכחה שלו לדבר.
וזה יהיה בטיפול ההנהלה.
ניק שיתפס על פרטים מטעים- יושעה לאלתר ולא תינתן לו אפשרות להרשם שוב.
אני רק מוגיעה את מוחי איזה פרט אישי ניתן עוד להכניס ברישום כדי שלא יתאפשר רישום עם שם אחר.
שוב, ת.ז זה לא ממש הוכחה, תמיד אפשר להכניס את של אחד הילדים או של מישהו אחר במשפחה.
אימות טלפוני עוזר בעיקר בשביל לדעת שזה לא רובוט, ושהטלפון שהוכנס שייך לאדם שנרשם.אימות טלפוני זה לא צריך החזקה של צוות.
זה עובד פשוט מאוד.
כשאתה נרשם לפורום, אתה צריך להקיש סיסמא שנשלח לטלפון שרשמת, (כמו במייל)
יש אפשרות לעשות את זה גם למשתמשים שכבר רשומים, שלפני שמתחברים יהיה צורך חד פעמי להקיש סיסמא.
כניראה שאתם לא יודעים כמה קשה למצוא מישהו שמוכר אישית וימליץ!אפשר לשלב את רעיון ה״חשבון מאומת״ עם סימון וי יחד עם רעיון ״חכמת נשים״.
דהיינו שיהיה סימון וי ליד שם הניק רק למי שהוזמן/מוכר אישית וכו׳
יחד עם זאת ניכרת רצון קולקטיבי של משתמשי הפורום לסימון גבר/אשה.
מחכים להנהלת האתר שירימו את הכפפה כיד ה׳ הטובה עליהם.
עד אז מומלץ להתכתב בלשון רבים ולא בלשון יחיד.
למה?! אחרי שיש לפרוג את המספר טלפון שלך, הרבה יותר קל לדעת מי אתה. (ואנשים יותר יפחדו לעשות שטויות)אימות טלפוני עוזר בעיקר בשביל לדעת שזה לא רובוט, ושהטלפון שהוכנס שייך לאדם שנרשם.
זה לא ממש עוזר לדעת את סגנון המשתמש ואת מטרותיו ברישום.
(ותמיד אפשר להפוך את הטלפון הזה ללא זמין שניה אחרי שנרשמו)
לאנשים הגונים-נכון.למה?! אחרי שיש לפרוג את המספר טלפון שלך, הרבה יותר קל לדעת מי אתה. (ואנשים יותר יפחדו לעשות שטויות)
כמובן שהמושחתים תמיד ימצאו פתרונות...
אבל זה עוזר שע"פ רוב אדם שירצה לאמת יעשה את זה עם הפלאפון שלו, ולא ילך לקנות פלאפון חדש רק כדי להירשם לפרוג.
בוגרי פרוג הרי מוכרים אישית להנהלה ברמה כזו או אחרת, וחברא חברא אית ליה…כניראה שאתם לא יודעים כמה קשה למצוא מישהו שמוכר אישית וימליץ!
כמעט כולם כאן מסתתרים תחת שמות של חפצים דוממים...
לא פשוט לאתר מכרים בצורה כזאת.
אני מקווה בכלל שהנהלת האתר קוראת את הרעיונות כאן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים