אולי יש לכם מידע על בנית קומה רביעית מעל בניין קיים

• הוסף לסימניות
דרוש לי בדחיפות מידע על מחיר לרכישת גג בירושלים ללא אישורי בניה, וכן מידע על הוצאת היתרי בניה לבניה של קומה רביעת. אולי יש מישהו שעבר תהליך של הוספת קומה בזמן האחרון???

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם מידע על בנית קומה רביעית מעל בניין קיים

אולי יש לכם מידע על הוצאת היתרי בניה בירושלים לתוספת קומה רביעית מעל בנין קיים?

• הוסף לסימניות
תלוי מאד באיזה אזור. לפעמים התב"ע (תוכנית בנין ערים) לא תתן בנייה מעל הגובה הקיים, לפעמים כן. בשכונות מסויימות יש היטל השבחה, ובאחרות אין.
זה בערך כמו לשאול כמה עולה נעל לילד יתום.

• הוסף לסימניות
מנסיון - לא מומלץ בכלל לקנות משהו שהוא ללא היתר!
במיוחד לא בירושלים ולא כעת --- כשראש העיר החדש שלנו עלה - הדבר הראשון שהוא אמר זה שכעת הוא עובר בית בית ובודק מה קורה אצל כל אחד.

אנחנו סבלנו רבות מסגירת קירות למרות שהיתה לנו קורת גג - והיינו חייבים לשבור את זה - לא עניין אותם לשמוע בכלל שזה בתוך התחום שלנו - וגם אחרי ששברנו זה לא מספיק (וכל זה חוץ מהקנסות של אלפי שקלים ששילמנו)... הסיפור עוד לא נגמר - הם רוצים שנשבור עוד ! ! ! וגם העלו לנו את מחיר הארנונה פי 2 ז"א 20.000 שקל ולא מוכנים לרדת מהעץ הזה...

אז בהצלחה... מקווה שהבנת ואם יש לך עוד שאלות אז באישי.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמבין מה קורה בבית וגן בירושלים בנושא קומה רביעית?

• הוסף לסימניות
גם בבית וגן עצמה יכולות להיות אפשרויות שונות בתב"ע.
ברח' עוזיאל למשל, יש בניינים גבוהים, ושם כנראה יוכלו לבנות קומה רביעית על גג, לעומת זאת, ברחוב הפסגה, לא בטוח שיתנו.
לגבי היטלי השבחה, ככל הנראה יש שם, וצריך לבדוק זאת היטב, בעירייה.

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג על אדריכל שמומחה להוצאת היתרים בתוספות בניה

• הוסף לסימניות
כדאי לך להתייעץ עם מנכלי"ת עובדה מ. בינדר
יש לה ניסיון רב בכל תחום הקשור לבניה,
טלפון באישי.

• הוסף לסימניות
למה את כ"כ רוצה לקנות גג ולבנות עליו?

אני קניתי דירה קטנה ברוממה ועכשיו אני מרחיבה אותה ומשפצת אותה
חשבתי שאני יצא הרבה יותר בזול מלקנות דירה מוכנה ואני רואה שאני יוצאת כמעט אותו דבר
רק שהכאב ראש ובלאגן הם מטורפים....

תחשבי טוב טוב לפני שאת נכנסת לקטע הזה

• הוסף לסימניות
יכל להיות שאין לי מידע על מחיר הבניה למעשה אך לדברי קבלנים המחיר הוא 1000$ למטר יש הרבה מעבר לכך?????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נטליה;251904:
יכל להיות שאין לי מידע על מחיר הבניה למעשה אך לדברי קבלנים המחיר הוא 1000$ למטר יש הרבה מעבר לכך?????????

נטו בניה.

• הוסף לסימניות
לעסוק בבניה זהו מקצוע. מקצוע מסובך, שמי שאין לו בו שיג ושיח, יוצא כשאזניו מקוטפות. כדי לבנות לבד צריך קבלן טוב, מפקח בניה עם שיניים, הרבה כסף (תמיד עוד 20% מינימום, מעבר למה שסוכם) והרבה הרבה אורך רוח וזמן. מי שיש לו את הכישורים המתאימים + התכונות הנ"ל מוזמן להתחיל.

• הוסף לסימניות
כשנגשים לעבודה יש:
1. קנית השטח
2. תוכנית מהנדס
3. בנית שלד - תלוי באופי השלד
4. הוצאת היתרי בניה
כל זה מדובר רק על החוץ

אח"כ יש עבודות פנים
הכוללות:
1. תוכניות של מעצב פנים
2. קבלן + חומרים ועבודה.

זה כשמדובר בבירור מחירים.

תכלס בשטח יש באמצע שכנים שצריכים פיצויים כי נגרם להם נזקים מהבניה או ממהלכה.
יש כל מיני דברים שגילו רק במהלך הבניה, כגון יסודות שצריכים לחזק כי הקומה הנוספת מכבידה יותר משחשבן, ופתאום את יכולה למצוא את עצמך עם 10 אלף דולר לעוד 2 עמודי תמיכה.... והרשימה לא נגמרת.

היום אני יודעת שבניה יודעים איפה מתחילים לא יודעים איפה גומרים, כשאני אגמור אוכל לספר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שילת_250;252198:
כשנגשים לעבודה יש:
1. קנית השטח
2. תוכנית מהנדס
3. בנית שלד - תלוי באופי השלד
4. הוצאת היתרי בניה
כל זה מדובר רק על החוץ

אח"כ יש עבודות פנים
הכוללות:
1. תוכניות של מעצב פנים
2. קבלן + חומרים ועבודה.

זה כשמדובר בבירור מחירים.

תכלס בשטח יש באמצע שכנים שצריכים פיצויים כי נגרם להם נזקים מהבניה או ממהלכה.
יש כל מיני דברים שגילו רק במהלך הבניה, כגון יסודות שצריכים לחזק כי הקומה הנוספת מכבידה יותר משחשבן, ופתאום את יכולה למצוא את עצמך עם 10 אלף דולר לעוד 2 עמודי תמיכה.... והרשימה לא נגמרת.

היום אני יודעת שבניה יודעים איפה מתחילים לא יודעים איפה גומרים, כשאני אגמור אוכל לספר לך.
מי שמתחיל עם זה לא יודע איך לצאת מזה!
מציאות זה דבר שלא נגמר... אח"כ יש בעיות נוספות שכל הזמן צצות...

הצלחות

• הוסף לסימניות
ואל תשכחו שהקבלנים עושים גם כסף גדול משינויים שצצים לכם תוך כדי הבניה...

• הוסף לסימניות
בתור תושבת רח' עוזיאל בבית וגן, אין לך שום סיכוי לקנות גג באזור אנחנו בררנו על זה הרבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה