- הוסף לסימניות
תודהנכתב ע"י רבקי פרידמן;1083432:יפה
את האבא והבן אני מכירה - תמונה מהממת
נראה לי היו מתעצבנים אם היו רואים את זה כאן.
לתשומת ליבך
שימי לב הוא הוריד את זהנכתב ע"י רבקי פרידמן;1083515:אבל לפעמים אני לא יכולה להתעלם מהמחשבה שהיה מביך אותי בתור מצולם לפגוש את התמונה שלי בפומבי בסיטואציות מסוימות שהעלת (לדוגמה הבחור שטובל שם....)
תודה רבהנכתב ע"י רבקי פרידמן;1083515:כן, זה שהם ראו אותך מצלם זה לא אומר שהם ישמחו אם תפרסם. לא משנה מבחינה חוקית אין לך בעייה (אם כי אני לא בטוחה לגבי הילד - קטין)
התמונות שלך מדהימות באמת! מקצועיות מאוד!
אבל לפעמים אני לא יכולה להתעלם מהמחשבה שהיה מביך אותי בתור מצולם לפגוש את התמונה שלי בפומבי בסיטואציות מסוימות שהעלת (לדוגמה הבחור שטובל שם....)
נכתב ע"י דוד דנברג;1083526:תודה רבה
הבחור שהעלתי, זו באמת סיטואציה שעלולה להביך, ולכן ניגשתי אליו עוד לפני שהוא טבל ובקשתי את רשותו לפירסום התמונה... כך ברוב המקרים שהמצולם עלול להיות מובך.
במקרה של האבא עם הילד, צילמתי בתשלום עבור אירגון מסויים, הם ישבו בתוך המבנה שבו הוזמנתי לצלם בידיעה שהתמונות מיועדות לפירסום, גם ברשת ובעיקר בפליירים ועיתונים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים