אומן - ביום הדין

• הוסף לסימניות
יפה
את האבא והבן אני מכירה - תמונה מהממת
נראה לי היו מתעצבנים אם היו רואים את זה כאן.
לתשומת ליבך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1083432:
יפה
את האבא והבן אני מכירה - תמונה מהממת
נראה לי היו מתעצבנים אם היו רואים את זה כאן.
לתשומת ליבך
תודה
הם ראו אותי מצלם אותם הרבה ולא אסרו לפרסם

• הוסף לסימניות
כן, זה שהם ראו אותך מצלם זה לא אומר שהם ישמחו אם תפרסם. לא משנה מבחינה חוקית אין לך בעייה (אם כי אני לא בטוחה לגבי הילד - קטין)
התמונות שלך מדהימות באמת! מקצועיות מאוד!
אבל לפעמים אני לא יכולה להתעלם מהמחשבה שהיה מביך אותי בתור מצולם לפגוש את התמונה שלי בפומבי בסיטואציות מסוימות שהעלת (לדוגמה הבחור שטובל שם....)

• הוסף לסימניות
איזה אוירה!
את 5 האחרונות אהבתי במיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1083515:
אבל לפעמים אני לא יכולה להתעלם מהמחשבה שהיה מביך אותי בתור מצולם לפגוש את התמונה שלי בפומבי בסיטואציות מסוימות שהעלת (לדוגמה הבחור שטובל שם....)
שימי לב הוא הוריד את זה

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
ממש אפשר לחוש את האוירה

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות ומלאות אוירה!
בכל האשכולות..

• הוסף לסימניות
מרגש לראות
מי כעמך ישראל
מקצועי ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1083515:
כן, זה שהם ראו אותך מצלם זה לא אומר שהם ישמחו אם תפרסם. לא משנה מבחינה חוקית אין לך בעייה (אם כי אני לא בטוחה לגבי הילד - קטין)
התמונות שלך מדהימות באמת! מקצועיות מאוד!
תודה רבה
הבחור שהעלתי, זו באמת סיטואציה שעלולה להביך, ולכן ניגשתי אליו עוד לפני שהוא טבל ובקשתי את רשותו לפירסום התמונה... כך ברוב המקרים שהמצולם עלול להיות מובך.
במקרה של האבא עם הילד, צילמתי בתשלום עבור אירגון מסויים, הם ישבו בתוך המבנה שבו הוזמנתי לצלם בידיעה שהתמונות מיועדות לפירסום, גם ברשת ובעיקר בפליירים ועיתונים.

• הוסף לסימניות
אין על התמונות האלה!!
תמונות: 5-6-7 מדהימות,
אמרת שצילמת לארגון, זה אומר שזה מבוים? המבט וכו..

• הוסף לסימניות
מדהים! ממש ממש מקצועי חד ומכניס לאוירה. פתאום מרגישים מה הולך שם
צילומים מוצלחים במיוחד! בכל האשכולות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1083526:
תודה רבה
הבחור שהעלתי, זו באמת סיטואציה שעלולה להביך, ולכן ניגשתי אליו עוד לפני שהוא טבל ובקשתי את רשותו לפירסום התמונה... כך ברוב המקרים שהמצולם עלול להיות מובך.
במקרה של האבא עם הילד, צילמתי בתשלום עבור אירגון מסויים, הם ישבו בתוך המבנה שבו הוזמנתי לצלם בידיעה שהתמונות מיועדות לפירסום, גם ברשת ובעיקר בפליירים ועיתונים.

אז לוקחת דברי בחזרה.... וכל הכבוד שאתה שואל לפני

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! נחמד לראות את עצמי...

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את ה "בתי עיניים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה