אומנות מודרנית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר אחד לא הבנתי.
איך לאף אחד לא הפריע הרצף הזה.

בלי אנטרים. הפיסוקים מנקדים את העיניים,
אבל התוכן הכובש מאפיל על הצורה החיצונית.
זה פורום כתיבה.... התייחסנו לתוכן ולניסוח, אנחנו לא מפונקים כנראה :) אבל כן, עיצוב מרווח יותר היה מעצים את החוויה

• הוסף לסימניות
אם תכתבי מה המסר, נוכל לומר ברוך שכיוונתי או למצער ברוך שהבנתי.
מצד שני, לא אוהבת אוכל בכפית.
הרבה יותר טעים בקש.
בעיה. חשבתי שהמסר היה ברור.
איך אתם מציעים לי לכתוב אותו?

• הוסף לסימניות
יש לי תחושה שהמסר לא הובן כאן?
לי יש תחושה שהכותרת היתה 'אומנות מודרנית', והוסכם כאן כבר בכמה אשכולות שריבועים אדומים נתונים לפרשנות, וכל עוד זה מודרני, זה לא משנה מה מרת כותבת התכוונה.

• הוסף לסימניות
לי יש תחושה שהכותרת היתה 'אומנות מודרנית', והוסכם כאן כבר בכמה אשכולות שריבועים אדומים נתונים לפרשנות, וכל עוד זה מודרני, זה לא משנה מה מרת כותבת התכוונה.
לגמרי.
להיפך. לטעמי הסברים רק יגרעו. זה סגנון שמי שהבין, הבין. מי שלא- גם אלף הסברים לא ייעזרו לו.

• הוסף לסימניות
כמה הלכתא גבירתא איכא למשמע מן האי כללא
ולא יעשה כן במקומנו לתת השפחה לפני הגבירה
כי כמוה כפונדקית
אש שחורה על גבי
אש לבנה כסיד ההיכל
קלא דלא פסיק ולא איתבר
ולא פסק דלא יסיף
וכל יתר כחסר
ומה חסרתא דא חסרתא
וכולה שמותיו
רצופות
מנצפך תקנו שחזרו ויסדום
ואותיות נקנות בנסירה
אחור וקדם נלחם
הולחם
יתדות נאמנות מתפרשות
קו לקו
וקוויו יחליפו
וחילופיהן בגולם הקם על
יוצר לשקלים

• הוסף לסימניות
לא יודע
כולכם חבורת לעקערעס'
מפרגנים ומלקקים, כאילו הקטע עשוי טוב, בנוי, מוכן. ממש אפשר להדפיס אותו.
אף אחד לא התייחס לשגיאות התחביר, לפיסוק הבעייתי.
ובעיקר בעיקר, קטע שמקורו בספרות זרה, פלגיאט של ספרים חיצוניים ה"י, וכאן יושבים חבורה של אנשים שמחנכים דור שלם, מעבירים מסרים, כותבים ולאחרונה נוספו גם מאיירים, מחדירים לצעירי הצאן לנפש טהורה ותמימה של ילדנו ומתעסקים בכל הרפש והזוהמא של ספרות חיצונית?
לא יעשה כן במקומנו.
אני מוחה נמרצות.
לא מבין איך זה עובר את המבקר של האתר, את המנהלים, ובכלל אין כאן אף אחד שיקום ויזעק? אין כאן מי שיקום ויעשה מעשה?
אני ממש מאוכזב.

כו"ח בצער השכינה מתאבק בעפר רגליים ובוכה לאוקמי שכינתא
העמוס בעבודה
הק' אשר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה אמור להיות בזה מסר.
זה היה אמור להיות סקר,
מחקר.

זה היה אמור להיות חזק
שהפאנץ' ליין יזעק
עם מסר מהדהד, מוצק

במציאות זה היה ריק
וטפשי, וסתום
ולגמרי ערום

אבל:

זה נהיה Featured
תוך פחות משעה
7.PNG

זה גרף לייקים
למרות השעה
ניסוי מודרני 1.PNG

זה נעשה מעניין
נושא לשיחה
11.PNG

וכל זה בלי תוכן
אפילו לא טיפה
אומנות מודרנית
בלי סיבה

זה היה אמור להיות בלי מסר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למרות השעה
בגלל השעה.

היה אמור להיות בזה מסר.
היה בזה, וכולנו ביודעין היינו חלק מהמסקנה שהתהוותה, שהמסר שיצא מהתגובות, על זה לפעמים כלום הוא הרבה רעש נחמד, הוא עדין מסר גם אם הוא לא היה שזור בקטע עצמו.

ועדיין אפשר לחכות ל @אמא ומתכנתת , שתשפוך לנו אור סי שארפי על הקטע עצמו אולי גם בו יש איזה מסרון ;)

• הוסף לסימניות
יש פרופסור ישראלי, לא זוכרת את שמו כרגע שמספר על כוחה של יצירתיות.
הוא קנה בארה"ב ספר ב5 דולר.
שם הספר-"הדרך היעילה והבטוחה לירידה במשקל".
הספר היה ארוז בצלופן, בכל 200 העמ' שבו היה כתוב
Eat less.

• הוסף לסימניות
האמת שפתחנו את זה דווקא בלילה כי חשבנו שיהיה לנו שקט, ונוכל לנתח את הקטע מבחינה מקצועית בלי שיתערבו לנו באמצע. (כן, גם @כנפיים ו @מרים יעל שותפות לפשע)
לא שיערנו לאיזו רמת מקצועיות יגיעו העניינים.

ועדיין אפשר לחכות ל @אמא ומתכנתת , שתשפוך לנו אור סי שארפי על הקטע עצמו אולי גם בו יש איזה מסרון ;)
אין שם שום מסר סי שארפי. חבל לנסות.
העתקתי כמה שורות קוד ללא קשר מפאקג' קונטרולר בMVC ושיניתי אותיות פה ושם כדי שלא יהיה ניתן לראות את מבנה המחשב שלי.

• הוסף לסימניות
במחילה, הניסוי נערך בצורה גרועה. היה די ברור שמדובר בבדיחה.
אם אני הייתי עורך כזה ניסוי, הייתי לוקח טקסט כדוגמת ה"שיר" של מעצב פנימיות לעיל. 'מתלהב' ממנו, ו'מנתח' אותו יחד עם עוד כמה שותפים לפשע, כדי לבדוק האם ההמון נסחף אחרי ההתלהבות מהטקסט הריק ממשמעות.
במחשבה שניה, לא הייתי עורך כזה ניסוי. זה לא יפה.

• הוסף לסימניות
במחילה, הניסוי נערך בצורה גרועה. היה די ברור שמדובר בבדיחה.
אם אני הייתי עורך כזה ניסוי, הייתי לוקח טקסט כדוגמת ה"שיר" של מעצב פנימיות לעיל. 'מתלהב' ממנו, ו'מנתח' אותו יחד עם עוד כמה שותפים לפשע, כדי לבדוק האם ההמון נסחף אחרי ההתלהבות מהטקסט הריק ממשמעות.
במחשבה שניה, לא הייתי עורך כזה ניסוי. זה לא יפה.
כן היה ברור לחלוטין, ואם אלו שכתבו חשבו שלא, ושאולי מישהו באמת חושב שיש פה אכן מסר בהודעת השגיאה הזו, אז דווקא הניסוי עבד בהפוכה עליהן :)

וספק אם הניתוח גם של שיר כמו למעלה, היה עובד. היה אולי עובד לדיון על משהו מהותי לדעתי, אבל לא מהר היה סוחף התלהבות ודיון על שורות נבובות.

#מחזיקים פה מהמשתתפים קצת יותר#

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה