- הוסף לסימניות
מקוה שתראי שיפור מהראני התחלתי לתת אתמול ככה שאין לי מושג אבל אני יכולה לומר שגם אני ראיתי היום תנודות. היה ממש ישנוני ואח''כ בכה ולא היה רגוע בכלל (פיצה אותי על הזמן שישן) ואחר כך היה נינוח.
מקוה שתראי שיפור מהראני התחלתי לתת אתמול ככה שאין לי מושג אבל אני יכולה לומר שגם אני ראיתי היום תנודות. היה ממש ישנוני ואח''כ בכה ולא היה רגוע בכלל (פיצה אותי על הזמן שישן) ואחר כך היה נינוח.
אצלינו לקח זמן עד שזה השפיע, זה די הגיוני, לוקח לזה קצת זמן, לנו אז אמרו שיכול לקחת גם חודש בדר"כ הבנתי שכבר אחרי 10 ימים אמור להיות שיפור.הגיוני שהתחלתי לתת לו את התרופה בראשון והמצב לא השתפר?
ובד"כ זה יותר גרוע בערב? היום למשל הוא היה רגוע מאוד כל הצהרים ובאזור 6-7 הוא התחיל עם בכיות/לא רוצה לאכול/לא נרדם.
לנו אמרו להחזיק הרבה במצב של עמידה אחרי כל האכלה.אשמח לטיפים בענין חוץ מהאומפרזול שאני כבר נותנת.
יש עוד משהו שיכול להקל על הרפלוקס גם אצל הבן שלי הוא סמוי והוא ממש משתנק תוך כדי שיעול
זה עדיף מהנקה?מטרנה AR גם מאוד עזרה לנו, זה הופך את האוכל להיות יותר סמיך ואז זה יושב להם טוב בבטן ולא גורם להם לצרבות
אני חושבת שאם מסתדרים עם הנקה והאומפרזול, אז זה הכי טוב.זה עדיף מהנקה?
לא.זה עדיף מהנקה?
השאלה אם הוא יפלוט את זההתרופה מאוד לא טעימה, אני הייתי נותנת(לא זוכרת אם זה או זנטק) ומיד נותנת לו כמה שלוקים להעביר את הטעם.
את כנראה מתכוונת לזנטק או גויסקון שממש לא טעימות ואחת מהן בטעם מנטה חריף.התרופה מאוד לא טעימה, אני הייתי נותנת(לא זוכרת אם זה או זנטק) ומיד נותנת לו כמה שלוקים להעביר את הטעם.
באמת ליקקתי טיפה והיה סביראת כנראה מתכוונת לזנטק או גויסקון שממש לא טעימות ואחת מהן בטעם מנטה חריף.
הפוך, שעה לפני או שעתיים אחרי האוכל.לי הרופא אמר שעתיים לפני ושעה אחרי ממש מסובך
לא להשכיב ב180 מעלות אלא עם ראש מוגבה, מאוד עוזר.אשמח לטיפים בענין חוץ מהאומפרזול שאני כבר נותנת.
יש עוד משהו שיכול להקל על הרפלוקס גם אצל הבן שלי הוא סמוי והוא ממש משתנק תוך כדי שיעול
אצלי היה רפלוקס קשה שהשפיע גם מאוד על חוסר עליה במשקל.אשמח לטיפים בענין חוץ מהאומפרזול שאני כבר נותנת.
זה הזמן להוסיף דיסה - קורנפלור או וניל וממש בהדרגהטוב, התינוק נהיה בן 3 חודשים וכבר שבועיים עם אומפרזול ללא שינוי.
יש מה להמשיך עם זה או שיש משהו חזק יותר?
הוא יונק בלבד ובינתיים ב"ה אני רואה הטבה, אולי זה הגיל או הטיפול בשלושת המימדים, מי יודע?זה הזמן להוסיף דיסה - קורנפלור או וניל וממש בהדרגה
להוסיף לשאוב או לתמל בשביל להסמיך
מטרנה AR ניסית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: 795 YY, ירושלמית 1, דן כהן ועוד 9 משתמשים12 //