התייעצות אומפרזול לתינוק

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לתת אתמול ככה שאין לי מושג אבל אני יכולה לומר שגם אני ראיתי היום תנודות. היה ממש ישנוני ואח''כ בכה ולא היה רגוע בכלל (פיצה אותי על הזמן שישן :) ) ואחר כך היה נינוח.
מקוה שתראי שיפור מהר

• הוסף לסימניות
הגיוני שהתחלתי לתת לו את התרופה בראשון והמצב לא השתפר?
ובד"כ זה יותר גרוע בערב? היום למשל הוא היה רגוע מאוד כל הצהרים ובאזור 6-7 הוא התחיל עם בכיות/לא רוצה לאכול/לא נרדם.
אצלינו לקח זמן עד שזה השפיע, זה די הגיוני, לוקח לזה קצת זמן, לנו אז אמרו שיכול לקחת גם חודש בדר"כ הבנתי שכבר אחרי 10 ימים אמור להיות שיפור.
בערבים זה הרבה יותר קשה במיוחד שיש להם גם גזים.
זה נשמע מאוד מייאש אבל בסופו של דבר זה חולף וזה עניין של זמן.
אנחנו סבלנו הרבה מאוד בהתחלה גם ביום וגם בלילה.
המון בהצלחה, ותתפללו!

• הוסף לסימניות
אשמח לטיפים בענין חוץ מהאומפרזול שאני כבר נותנת.
יש עוד משהו שיכול להקל על הרפלוקס גם אצל הבן שלי הוא סמוי והוא ממש משתנק תוך כדי שיעול
לנו אמרו להחזיק הרבה במצב של עמידה אחרי כל האכלה.
להשכיב הרבה על הבטן זה גם מאוד מקל להם.
המטרנה AR גם מאוד עזרה לנו, זה הופך את האוכל להיות יותר סמיך ואז זה יושב להם טוב בבטן ולא גורם להם לצרבות.

• הוסף לסימניות
אני נתתי אומפרזול אחרי נסיון ביקור אצל אוסטאופת (שהביא הקלה מסוימת אבל ממש לא לגמרי)
לדעתי זה עשה לקטנה כאבי בטן, או אי רוגע מסיבה אחרת, אז הפסקתי.
ב"ה ב"ה עבר אחרי מעט זמן.

• הוסף לסימניות
התרופה מאוד לא טעימה, אני הייתי נותנת(לא זוכרת אם זה או זנטק) ומיד נותנת לו כמה שלוקים להעביר את הטעם.

• הוסף לסימניות
יש עוד משהו שיכול להקל על הרפלוקס גם אצל הבן שלי הוא סמוי והוא ממש משתנק תוך כדי שיעול
לא להשכיב ב180 מעלות אלא עם ראש מוגבה, מאוד עוזר.

• הוסף לסימניות
אצלי היה רפלוקס קשה שהשפיע גם מאוד על חוסר עליה במשקל.
בכל אופן ביקרתי אצל רופא גסטרו גדול כשהבת של היתה בת שלוש וחצי חודשים והוא המליץ להסמיך את האוכל עם דיסה, אמרתי שהתינוקת יונקת אז הוא אמר שאפשר להחיל להביא מוצקים אפילו בכזה גיל. ובאמת הריפלוקס התחיל להירגע יותר ביל 7+ חודשים שאז היא אכלה יותר מוצקים. ומה שהכי עזר אצלי לרוגע של הילדה- להפסיק לגמרי לאכול חלבי ובמקביל נתתי גם אומפרזול והיא נהייתה מהתינוקות הרגועים שלי + פליטות מטורפות.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
טוב, התינוק נהיה בן 3 חודשים וכבר שבועיים עם אומפרזול ללא שינוי.
יש מה להמשיך עם זה או שיש משהו חזק יותר?

• הוסף לסימניות
טוב, התינוק נהיה בן 3 חודשים וכבר שבועיים עם אומפרזול ללא שינוי.
יש מה להמשיך עם זה או שיש משהו חזק יותר?
זה הזמן להוסיף דיסה - קורנפלור או וניל וממש בהדרגה
להוסיף לשאוב או לתמל בשביל להסמיך
מטרנה AR ניסית?

• הוסף לסימניות
זה הזמן להוסיף דיסה - קורנפלור או וניל וממש בהדרגה
להוסיף לשאוב או לתמל בשביל להסמיך
מטרנה AR ניסית?
הוא יונק בלבד ובינתיים ב"ה אני רואה הטבה, אולי זה הגיל או הטיפול בשלושת המימדים, מי יודע?

• הוסף לסימניות
אני התחלתי לתת אומרפזול לפני 4 ימים.
והבת שלי פשוט לא רגועה.יש לה כאבי בטן מטורפים ברמה הזויה.
היא כל היום צורחת. שאני פשוט חושבת להפסיק את התרופה .כי המצב נהיה יותר גרוע.
זה נורמלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה