תח"צ אומרים די להתעללות התחבורתית בתושבי מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אבל ברגע שזה לא קבוצה ממקום למקום, כמו ליטאים שזה הרבה אנשים לא קשורים שנוסעים להרבה מקומות לא קשורים, אין סיפורי הצלחה. ולכן לא תראה שבערים הגדולות יש סיפורי הצלחה חסידיים דווקא.
אנחנו לא צריכים סיפורי הצלחה
אנחנו צריכים חברה מתפקדת ומותאמת לצרכי התושבים
ולא שמדלגת נסיעות בכמות בלתי נסבלת
ולא שכל ערב כשיש חתונות הם לא משתלטים על כמות הנוסעים
וכל הפגנה בקרן רחוב משביתה את החברה (במקום לייצר פתרונות ודרכים חלופיות)
ונהגים פראי אדם שמדלגים על תחנות, ומתנהגים בצורה הזויה לנוסעים
ועוד כהנה וכהנה...

הלחץ חייב לבוא מלמעלה
ונראה לי שלא מספיק ברור להנהגת העיר כמה איכות התחבורה קריטית לתושבים
וכמה היא לקויה...

אולי משלחת לרב תעזור?

(ואל תגידו לי להתלונן בנדרים פלוס כי גם את זה כבר ניסיתי... ללא הצלחה)

אגב- דוקא הקווים המיוחדים לריכוזים חרדים אחרים בסופי שבוע מתפקד ממש לא רע...

• הוסף לסימניות
@מנוי פרימיום אולי אתה תדע לגלות מה עושים אזיקים על חגורתו של פקח במו"ע?
צפה בקובץ המצורף 1946447
בטוח שזה פקח?
אולי זה שוטר
1745406108029.png

קישור לנוהל

יש בהחלט מקום לפנות למשרד התחבורה עם התיעוד ופרטי המקרה כדי לפתוח בבדיקת האירוע -

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו לא צריכים סיפורי הצלחה
אנחנו צריכים חברה מתפקדת ומותאמת לצרכי התושבים
ולא שמדלגת נסיעות בכמות בלתי נסבלת
ולא שכל ערב כשיש חתונות הם לא משתלטים על כמות הנוסעים
וכל הפגנה בקרן רחוב משביתה את החברה (במקום לייצר פתרונות ודרכים חלופיות)
ונהגים פראי אדם שמדלגים על תחנות, ומתנהגים בצורה הזויה לנוסעים
ועוד כהנה וכהנה...

הלחץ חייב לבוא מלמעלה
ונראה לי שלא מספיק ברור להנהגת העיר כמה איכות התחבורה קריטית לתושבים
וכמה היא לקויה...

אולי משלחת לרב תעזור?

(ואל תגידו לי להתלונן בנדרים פלוס כי גם את זה כבר ניסיתי... ללא הצלחה)

אגב- דוקא הקווים המיוחדים לריכוזים חרדים אחרים בסופי שבוע מתפקד ממש לא רע...
אעיר מהניסיון שלי בעיר חרדית אחרת - לעירייה אין זמן ומשאבים להתעסק עם הדברים האלו, לאזרחים לעומת זאת יש כח - באמצעות פניות חוזרות ונשנות למשרד התחבורה תוך התמקדות בבעיות רוחביות - כגון שעה קבועה שבה במשך תקופה ארוכה אוטובוס לא יוצא, זמנים קבועים בשנה שבהם השירות לוקה בחסר.

בס"ד באמצעות פניות למשרד התחבורה אזרחים חרדיים מרחבי הארץ הצליחו להגיע להישגים שהעיריות לא הגיעו אליהן.

חשוב גם לזכור שקיימת אופציה משפטית שבהצטברות כוללת משפיעה גם היא על החלטות המשרד -

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התמונה היא מאחורה, יכול להיות שדווקא יש לו תג זיהוי+ כיתוב על הכובע.
תג זיהוי + כיתוב על הכובע הן רק חלק מהדרישות, עליו להיות לבוש לכאורה באופן שלא יגרום לחשוב שמדובר בשוטר

• הוסף לסימניות
אעיר מהניסיון שלי בעיר חרדית אחרת - לעירייה אין זמן ומשאבים להתעסק עם הדברים האלו, לאזרחים לעומת זאת יש כח - באמצעות פניות חוזרות ונשנות למשרד התחבורה תוך התמקדות בבעיות רוחביות - כגון שעה קבועה שבה במשך תקופה ארוכה אוטובוס לא יוצא, זמנים קבועים בשנה שבהם השירות לוקה בחסר.
יש אפשרות לראש עיר לאיים על החברה שינקוט צעדים נגדה בפסילת המכרז או כל דבר בסגנון הזה שבאמת יזעזע אותם.

ללכת לערכאות - אסור
ולהתלונן מול אוזניים ערלות - חבל על הזמן שלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לראש עיר לאיים על החברה שינקוט צעדים נגדה בפסילת המכרז או כל דבר בסגנון הזה שבאמת יזעזע אותם
נכון שיש לו השפעה כזו או אחרת הוא יכול להתלונן עליהם אבל בסוף בסוף הבוס זה משרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
@מנו
הוא ממש לא נראה שוטר
בהחלט, ממש חבל לי שלא צילמתי אותו יותר
היה לו חולצה לבנה כמו שניתן לראות בתמונה כובע ללא שום כיתוב מצלמת גו-פרו
ומסופון ביד, הוא עמד בתחנת האוטובוס וקפץ שניה למכונת הפחיות הסמוכה

• הוסף לסימניות
@מנו

בהחלט, ממש חבל לי שלא צילמתי אותו יותר
היה לו חולצה לבנה כמו שניתן לראות בתמונה כובע ללא שום כיתוב מצלמת גו-פרו
ומסופון ביד, הוא עמד בתחנת האוטובוס וקפץ שניה למכונת הפחיות הסמוכה
מה הוא עשה לך?
יש חוק שאסור ללכת עם אזיקים קשורות למכנסיים?
אולי זה בכלל מפלסטיק?

• הוסף לסימניות
מה הוא עשה לך?
יש חוק שאסור ללכת עם אזיקים קשורות למכנסיים?
אולי זה בכלל מפלסטיק?
תראו בהודעה של מנוי פרימיום למעלה
יש איסור לפקח להתחזות לשוטר
ובלי זה למה פקח צריך אזיקים?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קווים היא חברה שיודעת לתת שירות עם אוטובוסים חדישים במודיעין וכל האוטובוסים שנוסעים כמו צב לשים במודיעין עילית

צריך להתלונן שזה משפיע על אפשרות ההשתכרות ולהתחייב להיות בעבודה בזמן עם פתאום יומיים חג לערבים ואז מבטלים לך אוטובוס של שש בבוקר

אתם משווים לביתר ?

שם אין להם ליד זכיון של עיר כמו מודיעין שחייבים לדאוג שהשירות יתקתק כמו שכל העסקים יודעים לתת שירות -אחרת יהיה תלונות

במודיעין היה נהג שאמר לי בוקר טוב , מירב המשקל של הנהגים בסגנון הזה מופנה למודיעין,הנהגים המבוגרים והותיקים

לפי דעתי חייב להעיף את החיבור של אותו חברה על שני הערים שלא ישימו יותר את הנהגים הותיקים הלא חרדים במודיעין

ולשים כמה שיותר חברות כמו בבית שמש שכל חברה יש לה רצון להצליח כמו אקסטרה בירושלים

אפשר להביא את אלקטרה זו חברה שעושה עוד דברים כמו מעליות ומין הסתם תרצה להצליח ולתת שירות טוב

• הוסף לסימניות
אפשר להביא את אלקטרה זו חברה שעושה עוד דברים כמו מעליות ומין הסתם תרצה להצליח ולתת שירות טוב
תשאל את תושבי תל ציון וגבעת זאב מה דעתם על אלקטרה, לא נראה לי שהם יסכימו איתך, חברה שזילזלה בזמנים ברמה לא הגיונית, והביאה אוטובוסים ישנים,(דווקא מאז שהם עזבו את קווי גב"ז ובני ברק השתחחרו להם אוטובוסים טובים ועוד נהגים וקווי תל ציון דווקא די השתפרו,) אבל באופן כללי לא חברה מומלצת

• הוסף לסימניות
נכון. אלקטרה בגבעת זאב ומבשרת היו מתחת לכל ביקורת. מאז שעזבו הצייון שלהם השתפר קצת. לא משהו.

• הוסף לסימניות
ועם כל התלונות, מישהו באמת יודע מתי מתוכנן להתפרסם המכרז למו"ע?
אמרו אחרי שיאושר בתקציב, מה מתקדם עם זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה