תח"צ אומרים די להתעללות התחבורתית בתושבי מודיעין עילית

לא ברור מה האינטרס שלכם להפריך דברים אנשים שבשביל להגיע לעבודה היו צריכים לבדוק את המסלולים ממודיעין עילית ואת היתכנות ההגעה ,והתמודדו עם איחורים של אוטובוסים ,מי שחווה את זה על בשרו

מה תרויחו מזה ?
יהיה לכם קל יותר להגיע לעבוד ?

מבקר המדינה יכול לבקר את משרד התחבורה ,ואפשר להגיש תלונה מקוונת בקלות

מה האינטרס שלכם שלא נתלונן?מה האינטרס שלכם שלא ישקיעו המון תקציבים בתחבורה הציבורית ממודיעין עילית ואליה ?
האינטרס הוא שלא למלא את המערכת בפניות שווא.

אינטרס נוסף הוא שאנשים יפעלו לפי הצורה היעילה, ובכך יעזרו לשפר את התחבורה הציבורית.

מה האינטרס שלכם בזה ?

אתם לא מעוניינים שיתלוננו על משרד התחבורה?

כמה שיהיו יותר תלונות יותר טוב

כמה תקציבים הולכים על פרויקטים של משרד החינוך נגיד דברים כמו תחרות וכו'

מה האינטרס שלכם בזה ?

אתם לא מעוניינים שיתלוננו על משרד התחבורה?

כמה שיהיו יותר תלונות יותר טוב

כמה תקציבים הולכים על פרויקטים של משרד החינוך נגיד דברים כמו תחרות וכו'
כמה שיותר תלונות שווא = כמה שפחות יחס, גם לתלונות החשובות
וגם עיכוב במענה

בדקתם את אחוזי התפוסה של הקווים כמו 220 209 320 שיוצאים בבוקר ממודיעין עילית ?
למה התחבורה הציבורית במודיעין עילית צריכה להיות כל כך יעילה?
לעומת מקומות אחרים שרוצים שאנשים יסעו בתחבורה ציבורית ויעזבו את הרכב,אבל אם פעם האוטובוס לא יצא הם כמובן לא ימשיכו בתחבורה ציבורית

כמה תקציבים מוציאים על הספה רכבת הקלה בגוש דן ?

מה היעילות של קו הרכבת ממודיעין לירושלים ?
כשמגישים למשרד התחבורה תלונה על איחור נראה לי מעל עשר דקות או אי הגעה של אוטובוס עם פרטים אמיתיים הם מתייחסים ברצינות ,זה מה שראיתי לבינתיים ,הם יכולים לבקש עוד פרטים

נערך לאחרונה ב:
צריך לדעת:
לכל תלונה גם אם אין תוצאות מיד זה נרשם במאגר וזה מוסיף.
תמיד אבל תמיד צריך להתלונן גם על הדבר הכי קטן.
כשיהיה מלא פניות זה יוסיף.
רק מה? מררגישים שזה לא עושה כלום.
זה לא נכון!!! ת-מ-י-ד אבל ת-מ-י-ד תתלוננו. רק ככה זה יוכל להסתדר.

צריך לדעת:
לכל תלונה גם אם אין תוצאות מיד זה נרשם במאגר וזה מוסיף.
תמיד אבל תמיד צריך להתלונן גם על הדבר הכי קטן.
כשיהיה מלא פניות זה יוסיף.
רק מה? מררגישים שזה לא עושה כלום.
זה לא נכון!!! ת-מ-י-ד אבל ת-מ-י-ד תתלוננו. רק ככה זה יוכל להסתדר.
תלונות סרק מורידות מהיחס

דבר ראשון, אתה צודק. אין ספק שהכי כיף להרביץ למי שלא מחזיר.

אני תושב (יחסית) חדש בעיר, ולא, אני לא התרגלתי לזה, ואני לא הולך להתרגל לזה בעזרת ה'.

אני כאן עד שננצח, ויש שתי דרכים שמובילות לניצחון:

1. שכל תושב, בכל פעם שאוטובוס איחר / לא הגיע / לא עצר, ירשום לעצמו את כל פרטי המקרה (כגון שעה, קו, תאריך, מספר תחנה).
ואחרי שמצטברים המקרים, ללכת עם זה הלאה לבית המשפט לתביעות קטנות. אם כולם יעשו את זה, זה יכאב להם בכיס. יהיה להם יותר זול להוציא אוטובוס מלהשאיר אותו במסוף.

2. הדרך השנייה היא להתאגד כציבור לדרישה הברורה שהעצומה מביאה —
להעיף את חברת קווים מניהול התחבורה הציבורית במודיעין עילית.

ומה שאני מבקש בסך הכול זה חתימה.
ומי שלא רוצה לחתום — שלא יחתום, אבל גם שלא יפריע.

ועד אז, לנסות לא עולה לי כסף — אז לא אכפת לי לנסות.

אני נתקעתי עשרות פעמים בירושלים ובמודעין עילית ולא שלא יצא אוטובוס וכל פעם הצדיקו את הנהג
הדרך היחידה להעיף את קווים זה לדבר ע"ז עוד ארבע שנים לפני הבחירות עם גדולי ישראל שליט"א
שיתנאו את בחירתו של ראש העיר הצדיק בתיקון התחב"צ
ובא לציון גואל......

אני נתקעתי עשרות פעמים בירושלים ובמודעין עילית ולא שלא יצא אוטובוס וכל פעם הצדיקו את הנהג
הדרך היחידה להעיף את קווים זה לדבר ע"ז עוד ארבע שנים לפני הבחירות עם גדולי ישראל שליט"א
שיתנאו את בחירתו של ראש העיר הצדיק בתיקון התחב"צ
ובא לציון גואל......
למה להעיף את קווים, אולי צריך להעיף את הנהג שלא יצא?

בחברות אחרות כל הנסיעות יוצאות?

אם חברה אחת תפעיל את הקווים של מודיעין עילית אז פתאום הבעיות שחברת קווים מתמודדת איתם יעלמו?

לפני שחורצים את גורלה של חברה בהנף מקלדת, כדאי לבדוק מה הסיבה לבעיה.

המציאות אומרת אחרת
אם אני לא טועה הבעיות בתחב"צ ובכבישי מ"ע התחילה שהיתי ילד ושום דבר לא השתנה
אז למה שעכשיו זה יעזור??????
כשהיית ילד חברת קווים הפעילה את הנסיעות או סופרבוס?

זה מה שהתושבים טוענים שהחריגות הם מעל ומעבר לסביר (לא גר שם באופן אישי ולא יודע)
באופן אישי בפעמים שנסעתי לק"ס ובתוכה התחבורה הייתה בסדר לגמרי, אוטובוסים חדשים ודווקא אז הם ממש עמדו בזמנים, מה התלונות עליהם? חריגות בזמנים ואי הוצאת נסיעות? או יחס מזלזל מהנהג וכו' (שהרבה התלוננו על זה פה באשכול)

למה להעיף את קווים, אולי צריך להעיף את הנהג שלא יצא?

בחברות אחרות כל הנסיעות יוצאות?

אם חברה אחת תפעיל את הקווים של מודיעין עילית אז פתאום הבעיות שחברת קווים מתמודדת איתם יעלמו?

אזכך קודם כל צודק הבעיה שבחודש יש הרבה נהגים שעושים בעיות
אם זה לא יוצאים
מקללים
בורחים
מדלגים על תחנות
וזה בעיות שקוראות הרבה בקווים בתור ירושלמי ובני ברקי לשעבר
החברות האחרות הרבה יותר טובות
זה התנהגות מצויה לדעתי העניה בסופרבוס בקווים ונתיב אקספרס
שלדעתי קווים מככבת במקום הראשון כנראה
סופרבוס אבל לא גרתי פה אשתי מפה והיא סיפרה לי

לדעתי אפשר לסכם:
א' השינוי לא יגיע מלמטה רק מלמעלה [כי הרבה ניסו להשפיע ולא הצליחו]
ב'צריך לגור בעיר ולחיות את המציאות של העיר כדי לדעת שזה לא אפשרי לחיות כך גם אם בפעמים בודדות שאנשים הגיעו לפה הם נהנו המציאות אומרת אחרת
ואיך אני יודע כי לכל שכן .מכר. מתפלל בביהכנ"ס . וחבר מהכולל יש 10 סיפורים לפחות על אוטובוד שלא יצא ברח או על נהג שקילל וכ"ו ה אומר דרשני
אבל אני כן חתמתי על העצומה כי למה לא????

האינטרס הוא שלא למלא את המערכת בפניות שווא.

אינטרס נוסף הוא שאנשים יפעלו לפי הצורה היעילה, ובכך יעזרו לשפר את התחבורה הציבורית.
האמן לי שלא צריך להמציא תלונות יש בשפע..........
בעיקר בערבים לילות ערבי שבתות ומוצאי שבתות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה