האינטרס הוא שלא למלא את המערכת בפניות שווא.מבקר המדינה יכול לבקר את משרד התחבורה ,ואפשר להגיש תלונה מקוונת בקלות
מה האינטרס שלכם שלא נתלונן?מה האינטרס שלכם שלא ישקיעו המון תקציבים בתחבורה הציבורית ממודיעין עילית ואליה ?
כמה שיותר תלונות שווא = כמה שפחות יחס, גם לתלונות החשובותמה האינטרס שלכם בזה ?
אתם לא מעוניינים שיתלוננו על משרד התחבורה?
כמה שיהיו יותר תלונות יותר טוב
כמה תקציבים הולכים על פרויקטים של משרד החינוך נגיד דברים כמו תחרות וכו'
כל תלונה עניינית אם רק 1או 2 מתלוננים אין ייחסכמה שיותר תלונות שווא = כמה שפחות יחס,
דיברו כאן על תלונות סרקכל תלונה עניינית אם רק 1או 2 מתלוננים אין ייחס
ככל שיותר אנשים מתלוננים על אותה טענה כך יש יותר התייחסות...
תלונות סרק מורידות מהיחסצריך לדעת:
לכל תלונה גם אם אין תוצאות מיד זה נרשם במאגר וזה מוסיף.
תמיד אבל תמיד צריך להתלונן גם על הדבר הכי קטן.
כשיהיה מלא פניות זה יוסיף.
רק מה? מררגישים שזה לא עושה כלום.
זה לא נכון!!! ת-מ-י-ד אבל ת-מ-י-ד תתלוננו. רק ככה זה יוכל להסתדר.
השאלה היא מה נקרא סרק?תלונות סרק מורידות מהיחס
דבר ראשון, אתה צודק. אין ספק שהכי כיף להרביץ למי שלא מחזיר.
אני תושב (יחסית) חדש בעיר, ולא, אני לא התרגלתי לזה, ואני לא הולך להתרגל לזה בעזרת ה'.
אני כאן עד שננצח, ויש שתי דרכים שמובילות לניצחון:
1. שכל תושב, בכל פעם שאוטובוס איחר / לא הגיע / לא עצר, ירשום לעצמו את כל פרטי המקרה (כגון שעה, קו, תאריך, מספר תחנה).
ואחרי שמצטברים המקרים, ללכת עם זה הלאה לבית המשפט לתביעות קטנות. אם כולם יעשו את זה, זה יכאב להם בכיס. יהיה להם יותר זול להוציא אוטובוס מלהשאיר אותו במסוף.
2. הדרך השנייה היא להתאגד כציבור לדרישה הברורה שהעצומה מביאה —
להעיף את חברת קווים מניהול התחבורה הציבורית במודיעין עילית.
ומה שאני מבקש בסך הכול זה חתימה.
ומי שלא רוצה לחתום — שלא יחתום, אבל גם שלא יפריע.
ועד אז, לנסות לא עולה לי כסף — אז לא אכפת לי לנסות.
המציאות אומרת אחרתתלונות סרק מורידות מהיחס
למה להעיף את קווים, אולי צריך להעיף את הנהג שלא יצא?אני נתקעתי עשרות פעמים בירושלים ובמודעין עילית ולא שלא יצא אוטובוס וכל פעם הצדיקו את הנהג
הדרך היחידה להעיף את קווים זה לדבר ע"ז עוד ארבע שנים לפני הבחירות עם גדולי ישראל שליט"א
שיתנאו את בחירתו של ראש העיר הצדיק בתיקון התחב"צ
ובא לציון גואל......
כשהיית ילד חברת קווים הפעילה את הנסיעות או סופרבוס?המציאות אומרת אחרת
אם אני לא טועה הבעיות בתחב"צ ובכבישי מ"ע התחילה שהיתי ילד ושום דבר לא השתנה
אז למה שעכשיו זה יעזור??????
אגדכשהיית ילד חברת קווים הפעילה את הנסיעות או סופרבוס?
זה מה שהתושבים טוענים שהחריגות הם מעל ומעבר לסביר (לא גר שם באופן אישי ולא יודע)לפני שחורצים את גורלה של חברה בהנף מקלדת, כדאי לבדוק מה הסיבה לבעיה.
כשהיית ילד חברת קווים הפעילה את הנסיעות או סופרבוס?
אזכך קודם כל צודק הבעיה שבחודש יש הרבה נהגים שעושים בעיותלמה להעיף את קווים, אולי צריך להעיף את הנהג שלא יצא?
בחברות אחרות כל הנסיעות יוצאות?
אם חברה אחת תפעיל את הקווים של מודיעין עילית אז פתאום הבעיות שחברת קווים מתמודדת איתם יעלמו?
לפני שחורצים את גורלה של חברה בהנף מקלדת, כדאי לבדוק מה הסיבה לבעיה.
סופרבוס אבל לא גרתי פה אשתי מפה והיא סיפרה ליכשהיית ילד חברת קווים הפעילה את הנסיעות או סופרבוס?
האמן לי שלא צריך להמציא תלונות יש בשפע..........האינטרס הוא שלא למלא את המערכת בפניות שווא.
אינטרס נוסף הוא שאנשים יפעלו לפי הצורה היעילה, ובכך יעזרו לשפר את התחבורה הציבורית.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים