תח"צ אומרים די להתעללות התחבורתית בתושבי מודיעין עילית

קיבלתי הודעה מקווים שזה בטיפול ואסור שמקרים כאלו יחזרו.
במקרה אחר שהתלוננתי למשרד התחבורה, הם החזירו לי שלא פירטתי מספיק וכו' למרות שכתבתי תאריך שעה מס אוטובוס וכו'
בכל מקרה אי אפשר כל פעם לחטוף מכות אז להתלונן, אסור שזה יקרה וזהו!!!
אז כך בקווים סניף מודיעין עילית לא כ’’כ מטפלים בתלונות.
אין עניין להתלונן שם.
תתלונן במשרד התחבורה ובטופס לשכת הרב בנדרים, ומשם התלונות עוברות לקווים סניף חולון עם מעקב של הרב שמואל מליק.
מנסיו אישי.

מה משנה חסרון או יתרון (בעיני יתרון כי מוריד מהעומס של הכביש- רכבים פרטיים)
זה שיש הרבה נוסעים זה אומר שזה משפיע על הרבה אנשים - ומצריך שיהיה תקין.
כתבתי שזה חיסרון בעיני המתמודדים.

הוא עיכב את הנהג פחות מ- 4 שניות כי אמא שלו רצה.
ע"פ חוק הנהג לא צריך לחכות לנוסעים שלא היו בתחנה בזמן שהאוטובוס הגיע, הנהג צריך לשבת בכלא-זה ברור,
אבל גם הנוסע לא בסדר, ובכמה סיטואציות דומות שהייתי נוכח בהם ראיתי איך הנוסע ה"אומלל" מדגים את שליטתו במגוון קללות ובהפקת דציבלים גבוהים מחרישי אוזניים כלפי הנהג..
אגב, הוא שאל את הנוסעים האחרים באוטובוס אם הם מסכימים לחכות?

אכן, ביחוד שהמכרז הזה לא מעודכן בכלל לאוכלוסיה הנוכחית של מו"ע

לא ברמה כזו, באקסטרה ירושלים יש את זה? בסופרבוס בירושלים? בדרך אגד? אלקטרה אפיקים? אני לא נתקלתי

הדוגמא של אלעד היא דוגמא שחוקה מרוב שימוש, זה מקום ספציפי, מה תגיד על ירושלים שהשתפרה המון! מאז שנכנסו החברות הנוספות? ואפילו אגד ירושלים שינו את דרכיהם כדי לעמוד בתחרות.
בביתר גם יש קווים והתושבים הרבה יותר מרוצים מאשר במו"ע, נראה שיותר מאשר הבעיה בחברה יש בעיה שהמכרז לא עומד בכמויות הביקוש שיש היום מה שנותן לנהגים לוזי"ם צפופים ופיצוץ מקום דרך קבע באוטובוס, יתכן שאם יהיה מכרז בתנאים חדשים גם קווים תשתפר מאוד
אלעד מוזכרת כל הזמן, כי היא הדוג' האחרונה של החלפת מפעיל כאשר היו בעיות, וההחלפה לא פתרה את הבעיה.

בירושלים, היה ברור שהבעיה היא לא במפעיל, אלא בהחלטה של משרד התחבורה שלא לתגבר את הקווים עד שיגיעו מפעילים נוספים.

הבעיות לא היו של אי ביצוע, אלא של צפיפות איומה.
במודיעין עילית יש בעיות של ביצוע, כלומר אי ביצוע נסיעות, איחורים, ודילוג על נסיעות (לא תמיד רק בגלל עומס), אבל החלפת מפעיל היא לא בהכרח הפתרון לבעיה הזאת, כי המפעיל הבא יתמודד עם אותם הבעיות, ולא נראה שיהיה לו איך לפתור אותם.

הנהג לא צודק בתגובה הגרסיבית, אבל המעשה של הנער לא חוקי
קשה לדרוש מנהגים שירות אדיב וסובלני אם זה לא הדדי מצד הנוסעים

במקרה אחר שהתלוננתי למשרד התחבורה, הם החזירו לי שלא פירטתי מספיק וכו' למרות שכתבתי תאריך שעה מס אוטובוס וכו'
בכל מקרה אי אפשר כל פעם לחטוף מכות אז להתלונן, אסור שזה יקרה וזהו!!!
האם תוכל לציין מהם הפרטים שציינת בפנייה למשרד התחבורה ואיזה פרט ביקשו ממך לציין מכיוון שלא הבאת אותו?
האם ציינת את תאריך המקרה, מספר התחנה, שעת תחילת וסיום ההמתנה, מספר הקו וכיוון הנסיעה?

כמו כן, האם זו הפניה היחידה שלך בנושא למשרד התחבורה?

רבותי!!! די לדיבורים!!!
מה אפשר לעשות למעיישה????
זה לא יכול להימשך!!!
מה לעשות???

רבותי!!! די לדיבורים!!!
מה אפשר לעשות למעיישה????
זה לא יכול להימשך!!!
מה לעשות???
אתה חטפת מכות ממוט של נהג, חבר שלך חטף מכות מנהג, ואתה רוצה שאנחנו נעשה משהו? אולי אתה תעשה משהו?, פשוט, אני לא ראיתי מעולם נהג מכה נוסע, אז אין לי על מה להתלונן..

מכות לא סתם מכות הוא השתטח על הרצפה, אמא שלו צעקה כבר פיגוע פיגוע!!!
סליחה...
מעולם לא ראיתי נהג שמרביץ על עיכוב של 4 שניות
אולי 4 דקות
ואני נוסעת כל יום במשך המון שנים
וגם אז צריך לקרות עוד כל מיני דברים כיד שנהג ירים יד
בטח גם כמה קללות, ובעיטות
ההתנהגות של אנשים מעין אלו גורמת להרבה אנשים לא לרצות לעבוד כנהגים
והקללות והגידופים שנהגים חוטפים מאנשים הן בגדר ברבריות נוראית
צריך קודם לטפל בחברה האלו... לפני הנהגים...
הם מזיקים לנו יותר מחברת קווים עצמה
הנהגים הם לא עבדים שלכם ולא סמרטוטים שלכם
ולא נהגי מונית פרטיים

זה כמובן לא הופך אותם לצדיקים או אדיבים (הם רחוקים מזה מאוווווווווד)
אבל מכות לא מגיעות בחינם...

נערך לאחרונה ב:
סליחה...
אין שום נהג שמרביץ על עיכוב של 4 שניות
אולי 4 דקות
ולא נהגי מונית פרטיים

יש ויש
אני ראיתי ויותר מפעם אחת נהגים שמרביצים
1. אדם שלא עלה מספיק מהר לדעתו (עלה רגיל הייתי לידו)
2. בחור שביקש פרטים מנהג וחטף מכות (כל נוסע רשאי לבקש וגם לקבל פרטים של הנהג)
3. בחור שרדף אחרי האוטובוס כי הנהג עבר בתחנה ראה שיש שם אנשים ולא עצר, ובחור אחד הצליח להגיע בריצה לתחנה הבאה ששם הנהג עצר לאנשים אחרים ותוך כדי הוא הגיע ושאל את הנהג למה הוא לא עצר בתחנה קודמת בצורה אולי קצת נסערת אבל במילים רגילות,
תגובת הנהג: מכות

לגיטמציה מאנשים לנהגים (מחבלים) שמרביצים זה כזה "אין שום נהג שמרביץ על עיכוב של 4 שניות"
אז כאילו ברור שאם מחבל נותן מכות ליהודי זה כי הוא קילל וצריך קודם לטפל ביהודי
צריך קודם לטפל בחברה האלו...

נראה מוזר :unsure:

סליחה...
מעולם לא ראיתי נהג שמרביץ על עיכוב של 4 שניות
אולי 4 דקות
ואני נוסעת כל יום במשך המון שנים
ולא נהגי מונית פרטיים

צר לי לאכזב... אבל זה בדיוק מה שהיה...
יתכן והנהג עצבני עוד מאירוע שהיה לו קודם, אבל אותו בחור עיכב אותו 4 שניות!!!!

אתה חטפת מכות ממוט של נהג, חבר שלך חטף מכות מנהג, ואתה רוצה שאנחנו נעשה משהו? אולי אתה תעשה משהו?, פשוט, אני לא ראיתי מעולם נהג מכה נוסע, אז אין לי על מה להתלונן..
וחוץ מזה הכל טוב???
אז לך הכל בסדר... אולי תחשוב על הציבור ולא רק על עצמיך???

גם בקווים במודיעין תמצא נהגים מבוגרים וותיקים ומנמסים יותר מהמודיעין עילית באחוזים מן הסתם
נראה שקווים שמה את רב המבגרים הוותיקים המנמסים במודיעין

ואת רב הערבים במודיעין עילית

לכן הייתי ממליצה שחברה אחרת תפעיל את מודיעין

ובנוסף: בגלל שרובם ערבים צעירים אז זה אווירה צעירה וערבית, וגם ה'נחמדים' יחסית, מתנהגים לא בסדר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה