תח"צ אומרים די להתעללות התחבורתית בתושבי מודיעין עילית

לא חסר סיפורים כאלו,
כל נהג מתעצבן עושה מה שבא לו, ועוד ממשיך ליסוע עם האוטובוס המפחיד הזה.
דווקא זה רעיון טוב לנהג לנפץ דלת ויש לו סיבה למה לא להמשיך ליסוע.
הייתי באוטובוס בשישי האחרון ואיזה בחור צעיר התווכח עם הנהג ואמר לו שהוא חוצפן.
הנהג נסע למסוף עם כל הנוסעים בינהם אדם מבוגר מאוד עם הרבה שקיות וכו' וכו'
בקיצור כמו שכבר כתבתי פה פעם:
עדיף ליסוע לדיר קדיס ולא להיות שרוי תחת שליטתו שך נהג קווים!!!!!

לא חסר סיפורים כאלו,
כל נהג מתעצבן עושה מה שבא לו, ועוד ממשיך ליסוע עם האוטובוס המפחיד הזה.
דווקא זה רעיון טוב לנהג לנפץ דלת ויש לו סיבה למה לא להמשיך ליסוע.
הייתי באוטובוס בשישי האחרון ואיזה בחור צעיר התווכח עם הנהג ואמר לו שהוא חוצפן.
הנהג נסע למסוף עם כל הנוסעים בינהם אדם מבוגר מאוד עם הרבה שקיות וכו' וכו'
בקיצור כמו שכבר כתבתי פה פעם:
למענך ולמען כל הנוסעים תשלח תלונות לחברה ולמשרד התחבורה

למענך ולמען כל הנוסעים תשלח תלונות לחברה ולמשרד התחבורה
אני ניסתי.
אני צריך לדעת תאריך ושעת האירוע.
מיקום אני רואה שזה תחנת שמגר ירמיהו בירושלים.
אבל תאריך ושעה אני צריך לדעת.
מי שיודע שירשום ואני אטפל בזה בל"נ

מדובר בתופעה יחודית לקווים?
כלומר אם יתחלף מפעיל, נהגי דיר קדיס יהיו יותר מתורבתים?

ביום שישי האחרון נסעתי באוטובוס ממודיעין עילית לירושלים
באוטובוס ישב זוג צעיר שכנראה חפץ להעשיר את ידיעותיו של הזאטוט בן השלוש
כל הנסיעה הזאטוט והוריו שוחחו בקול גדול ותארו את סוגי הרכבים כולל גודל וצבע.

לא הייתי מתפלא אם הנהג היה משבר את החלון ומשליך אותם דרכו
אבל הכי נחמד זה להביא סרטון שמראה חצי סיפור.

אתה נותן כאן לגיטמציה מסוכנת מאד לאלימות בתחבורה ציבורית, שאין לה מקום ולא משנה כמנה הזאטוט עצבן את הנהג.
גם אם זה חמישית סרטון אין שום מקום לאלימות, ודאי לא של נהג

ובעיקר של הנוסעים (וגם אלימות מילולית נחשבת לאלימות במקרה הזה)

כל מקרה בעולם לא יצדיק את זה!!
וגם אם הנהג מתעצבן "בצדק" אם יש כזה דבר לטענתך, יש דרכים לטיפול.
שיזמין משטרה, שיסביר שזה מפריע, וכו' וכו'
לנפץ דלת זכוכית באוטובוס?? נכון שזה מקרה שנראה קצת גדול, אבל כל היום יש סיפורים על נהגים שעושים מה שהם רוצים, ומפחיד ליסוע איתם.
לא יודע למה: אבל משום מה בחברות אחרות זה כמעט ולא קורה, בכל מקום יש אנשים נעכסים, אבל לא בכל מקום יש כאלו תגובות!!!
וזה דרוש טיפול מיידית!!!!

אתה נותן כאן לגיטמציה מסוכנת מאד לאלימות בתחבורה ציבורית, שאין לה מקום ולא משנה כמנה הזאטוט עצבן את הנהג.
ממש לא,
אני לא חושב שנהגים אמורים לנפץ חלונות, לצפות בסרטונים, או לנסות ולהוריד רכבים אחרים מהכביש.

אני כן טוען, שהנוסעים לא מודעים למתרחש סביבם.
זוהי נסיעה ציבורית, כבד את הסובבים אותך.
מתקשה? הילד שלך לא מסוגל לצעוק בשקט, תתכבד ותשאר בבית או תחפש לך דרכים חילופיות. לא הגיוני שכל נוסעים האוטובוס לא יוכלו לעסוק בשום דבר רק בגלל שאתה לא יודע להשתיק אותך ואת הילד שלך.

אם אני הייתי הנהג, סביר שזה היה פוגע לי ביכולת להתרכז.

כבר פגשתי מקרים שהנוסעים חילקו גם הערות ותוארים לא מחמיאים במיוחד לנהג, שזה אחד הדברים הכי טפשיים שיכולים להיות, להרגיז את הנהג ואח"כ להפקיד את חייך בידיו.

אני כן טוען, שהנוסעים לא מודעים למתרחש סביבם.
זוהי נסיעה ציבורית, כבד את הסובבים אותך.
מתקשה? הילד שלך לא מסוגל לצעוק בשקט, תתכבד ותשאר בבית או תחפש לך דרכים חילופיות. לא הגיוני שכל נוסעים האוטובוס לא יוכלו לעסוק בשום דבר רק בגלל שאתה לא יודע להשתיק אותך ואת הילד שלך.
לא תמיד אפשר להישאר בבית, וזכותו הדמוקרטית של הורה לילדים קטנים להשתמש בחופשי חודשי שלו בדיוק כמו זכותו של כל אחד אחר, הדרכים החילופיות יקרות בהרבה וזה הסיבה שלא ממהרים להשתמש בהם (במקרה הספציפי הנ"ל 150 ש"ח).
באותו מידה ניתן לומר שכל אחד שלא מוכן לקבל על עצמו את המגרעות של נסיעה משותפת עם כל שכבות הגיל והמגזרים שיתכבד להישאר בבית או ייסע במונית.
במטוס כולם מבינים את זה, מתוך 300 נוסעים בטיסה מצוי מאוד שיש תינוקים, ובמהלך 12 שעות טיסה מן הנמנע שהם לא יבכו מדי פעם, וכולם יודעים שאין מה לעשות כי אף אחד לא הולך לשלם על טיסה פרטית.
ובאופן כללי תמיד פחות גרוע ילד שעסוק בדגמים של מכוניות גם אם זה חופר, מאשר ילד בוכה...

וזכותו הדמוקרטית של הורה לילדים קטנים להשתמש בחופשי חודשי שלו בדיוק כמו זכותו של כל אחד אחר,
במהלך 12 שעות טיסה מן הנמנע שהם לא יבכו מדי פעם,
נכון ונכון.
אבל אם יש תינוק באוטובוס שבוכה מתחילת הדרך ועד סופה זה משגע את הנהג ואת כל הנוסעים.
אף אחד לא חושב שאסור לתינוק לבכות, אבל כשתינוק בוכה דקות ארוכות זה בהחלט משגע את השכל גם של הנהג וגם של הנוסעים.

לא תמיד אפשר להישאר בבית, וזכותו הדמוקרטית של הורה לילדים קטנים להשתמש בחופשי חודשי שלו בדיוק כמו זכותו של כל אחד אחר, הדרכים החילופיות יקרות בהרבה וזה הסיבה שלא ממהרים להשתמש בהם (במקרה הספציפי הנ"ל 150 ש"ח).
באותו מידה ניתן לומר שכל אחד שלא מוכן לקבל על עצמו את המגרעות של נסיעה משותפת עם כל שכבות הגיל והמגזרים שיתכבד להישאר בבית או ייסע במונית.
במטוס כולם מבינים את זה, מתוך 300 נוסעים בטיסה מצוי מאוד שיש תינוקים, ובמהלך 12 שעות טיסה מן הנמנע שהם לא יבכו מדי פעם, וכולם יודעים שאין מה לעשות כי אף אחד לא הולך לשלם על טיסה פרטית.
ובאופן כללי תמיד פחות גרוע ילד שעסוק בדגמים של מכוניות גם אם זה חופר, מאשר ילד בוכה...
ודאי שזכותו הדמוקרטית לא להתחשב בסביבה, ממש כמו זכותו של כל אחד אחר
אבל יש גם דין של בן אדם לחבירו,

וילד בוכה או מקיא, או סתם עם טיטול מלא ומדיף ריחות במוצ"ש לא אמור לנסוע באוטובוס (למרות שזו זכותו הדמוקרטית)

צריך להתחשב בזה שלידך

נ.ב. אני אכן לא תמיד מוכן להתכבד ולהנות מהמגרעות של כל הסובבים אותי, או לחילופין אני מעוניין לנהל שיחות פרטיות בטלפון ולא מעוניין שכולם יאלצו במקרה כזה להנות ממגרעותי, ולכן בדר"כ מתכבד אני לנסוע ברכב פרטי.

ודאי שזכותו הדמוקרטית לא להתחשב בסביבה, ממש כמו זכותו של כל אחד אחר
אבל יש גם דין של בן אדם לחבירו,

וילד בוכה או מקיא, או סתם עם טיטול מלא ומדיף ריחות במוצ"ש לא אמור לנסוע באוטובוס (למרות שזו זכותו הדמוקרטית)

צריך להתחשב בזה שלידך

נ.ב. אני אכן לא תמיד מוכן להתכבד ולהנות מהמגרעות של כל הסובבים אותי, או לחילופין אני מעוניין לנהל שיחות פרטיות בטלפון ולא מעוניין שכולם יאלצו במקרה כזה להנות ממגרעותי, ולכן בדר"כ מתכבד אני לנסוע ברכב פרטי.
מסכים עם כל מילה!!!!!

נכון ונכון.
אבל אם יש תינוק באוטובוס שבוכה מתחילת הדרך ועד סופה זה משגע את הנהג ואת כל הנוסעים.
אף אחד לא חושב שאסור לתינוק לבכות, אבל כשתינוק בוכה דקות ארוכות זה בהחלט משגע את השכל גם של הנהג וגם של הנוסעים.
וזה אגב מותר לאנשים לדון לכף זכות.
במחילה כשאמא עולה עם הילד שלה על האוטובוס הכי מוקדם שהיא יכולה (לא רק מוצ"ש, גם באמצע שבוע), אבל מה לעשות שגם זה מאוחר לצוציק, והוא בוכה מכל שטות כמעט כל הנסיעה- מותר לדון לכף זכות! וכמובן מותר לאמא ליסוע באוטובוס
ילד בוכה או מקיא
לא אמור לנסוע באוטובוס
אז מה בדיוק אמא שלו אמורה לעות? לא ליסוע איתו לעולם עד שיוציאו רישיון ויקנו רכב?
אתם חייבים קצת לחשוב גם על האמהות ולא רק עליכם.
כאילו נהיה פה שיח גם על עגלות בעירוני וגם על תינוקות עצבניים, עייפים מקיאים ובוכים.

(כותבת אמא לתינוקת צרחנית בנסיעות ומקיאנית באופן כללי.)

וזה אגב מותר לאנשים לדון לכף זכות.
במחילה כשאמא עולה עם הילד שלה על האוטובוס הכי מוקדם שהיא יכולה (לא רק מוצ"ש, גם באמצע שבוע), אבל מה לעשות שגם זה מאוחר לצוציק, והוא בוכה מכל שטות כמעט כל הנסיעה- מותר לדון לכף זכות! וכמובן מותר לאמא ליסוע באוטובוס

אז מה בדיוק אמא שלו אמורה לעות? לא ליסוע איתו לעולם עד שיוציאו רישיון ויקנו רכב?
אתם חייבים קצת לחשוב גם על האמהות ולא רק עליכם.
כאילו נהיה פה שיח גם על עגלות בעירוני וגם על תינוקות עצבניים, עייפים מקיאים ובוכים.

(כותבת אמא לתינוקת צרחנית בנסיעות ומקיאנית באופן כללי.)
אמורה לקחת את הפרטים של כל הנוסעים (ועדיף גם הנהג) ולהתקשר לכולם לפני יו"כ ולבקש מהם מחילה על עוגמת הנפש שגרמת להם.

חושבים קצת על האמהות, כולם באוטובוס חשבו (וגם האזינו) על המשפחה הרעשנית.
ואף אחד לא העיר להם, כי כולם הבינו שאם הם לא מבינים זאת בעצמם, יש רק אחת מ2 אפשרויות, או שהם לא מבינים את הסיטואציה, או שאין להם ברירה אחרת.
וממילא הערות לא יעזרו.
זה לא סותר את זה שהם צריכים לעשות כל שביכולתם לא להציק לשאר השוהים באוטובוס.

חושבים קצת על האמהות, כולם באוטובוס חשבו (וגם האזינו) על המשפחה הרעשנית.
ואף אחד לא העיר להם, כי כולם הבינו שאם הם לא מבינים זאת בעצמם, יש רק אחת מ2 אפשרויות, או שהם לא מבינים את הסיטואציה, או שאין להם ברירה אחרת.
וממילא הערות לא יעזרו.
זה לא סותר את זה שהם צריכים לעשות כל שביכולתם לא להציק לשאר השוהים באוטובוס
ואם הדבר היחיד שביכולתי (?) לעשות זה לרדת מהאוטובוס בתחילת כביש 443 ליד מחנה עופר בערך ולהשכיב אותה לישון שם באמצע שומקום?
או בנסיעה של אתמול- לרדת בתחילת כביש 5, ליד מחלף קסם (אוטובוס ישיר. אין לו בכלל תחנות ממחלף גהה עד הכניסה ליישוב. בדיוק שם 3 דקות לפני המיטה שלה היא נרדמה), ולהשאר שם אפילו לא עם בגדי החלפה (היא הקיאה כבר בהלוך, אבל לפחות זה היה באוטובוס עירוני שתוך כמה דקות ירדתי באמת) או מספיק אוכל ושתיה?

אתה משתמש קבוע בתחב"צ?
כי אני מבין את ההפרעה שגורמים תינוקות צורחים באוטובוסים, אבל זה בדיוק ההגדרה של תחבורה "ציבורית" ומי שבוחר להשתמש בה לוקח בחשבון שיתכנו הפרעות ושיבושים;)
כמובן שמצד ההורים הם צריכים לעשות ככל יכולתם להשתיק את הצרחן, אבל מכאן ועד לומר לאמא לבקש מחילה מהנוסעים הדרך עוד ארוכה וזה דבר נורמלי שתינוקות בוכים בנסיעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה