אונטערן שטוהל - הצגה באידיש חוה"מ פסח ע"ט

מצב
הנושא נעול.
ועוד משהו לעודד את כל אלו שלא היו,
הודיעו שבעוד חודש בעז''ה יצא הדיסק לצפיה....
ברגע שמישהו רואה פרסום שאפשר לקנות את הדיסק נשמח שיודיעו כאן,
תודה רבה,
חג שמח!
ושבת שלום!

תגובה מהאונטערן לגבי הוצאת הדיסק בעוד חודש:

ניחן ע"ס איז נישט אמת

א גזונטע זומער! קיץ בריא!
מה זה ניחן? ומה הר"ת ע"ס, הסבר בבקשה...
גם אני לא הבנתי...
שלחתי להם תגובה עם בקשה להסבר.

ניסיתי לנחש שאולי מדובר בטעויות הקלדה והכוונה ל:
ניסן ע״ט איז נישט אמת...

בינתיים עד לקבלת התגובה,
אתם מוזמנים לנסות לשבור את הראש...

IMG_8qnfsp.jpg

מישהו יודע כמה עולה כרטיס כניסה להצגה וכמה מקומות יש באולם של השנה ( אני לא מבין אידיש באסה זה נראה מה זה הצגה יפה ואני לא מבין מילה):(:(
בעז"ה יהיה עוד שנה וחצי הצגה. אי אפשר לדעת כמה זה יעלה:D:D:D:D

(עד היום יש לי עוד הסרטות של לאנגזאם ופלדמן, אפילו שיש לי כבר את הסרט, כי בשידור היה חלקים שלמים שהורידו אותם בסרט הערוך, למה הורידו?? לאונטערן הפתרונים......
את יכולה בבקשה לעלות את הסירטונים האלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה