- הוסף לסימניות
- #1,601
הההההההההה הוא בחור?נכון הבחור החסידי הוא המארגן
אני חשבתי שהוא אברך.
טוב
הההההההההה הוא בחור?נכון הבחור החסידי הוא המארגן
ולענות מותר?
אל תדאג, יופי הסרטתיבאמת!!
ולא הסרטת???
אם לא, אז כל הכבוד!!!!!
כי אני חושב שראיתי יותר אנשים שמסריטים מאנשים שלא מסריטים.......
גמבו מייל? דרייב? מגיק ווד.......?? ותודה מראשMe too
ניסיתי הכל ולא הצלחתי לעלות בשום דרךגמבו מייל? דרייב? מגיק ווד.......??
ברגע שמישהו רואה פרסום שאפשר לקנות את הדיסק נשמח שיודיעו כאן,ועוד משהו לעודד את כל אלו שלא היו,
הודיעו שבעוד חודש בעז''ה יצא הדיסק לצפיה....
מאיפה הידיעה?????????הודיעו שבעוד חודש בעז''ה יצא הדיסק לצפיה....
אמרו בשידור חי שאסור להסריט. וה- DVD יצא בעוד חודש בעז"המאיפה הידיעה?????????
א גזונטע זומער! קיץ בריא!תגובה מהאונטערן לגבי הוצאת הדיסק בעוד חודש:
ניחן ע"ס איז נישט אמת
גם אני לא הבנתי...א גזונטע זומער! קיץ בריא!
מה זה ניחן? ומה הר"ת ע"ס, הסבר בבקשה...
בעז"ה יהיה עוד שנה וחצי הצגה. אי אפשר לדעת כמה זה יעלהמישהו יודע כמה עולה כרטיס כניסה להצגה וכמה מקומות יש באולם של השנה ( אני לא מבין אידיש באסה זה נראה מה זה הצגה יפה ואני לא מבין מילה)![]()
את יכולה בבקשה לעלות את הסירטונים האלה?(עד היום יש לי עוד הסרטות של לאנגזאם ופלדמן, אפילו שיש לי כבר את הסרט, כי בשידור היה חלקים שלמים שהורידו אותם בסרט הערוך, למה הורידו?? לאונטערן הפתרונים......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הטשונ'ט של השכונה1 //