לפי הידוע לי תהיה שם קבוצה בתחילת ינואר ויהיה כנראה מנין.אוסטריה (אזור זלצבורג)
עם רכב
בחורף (סוף ינואר)
אשמח למסלולים והמלצות
האם יש סיכוי למנין באזור או רק בוינה?
תודה רבה
איך אפשר לקבל עוד מידע?לפי הידוע לי תהיה שם קבוצה בתחילת ינואר ויהיה כנראה מנין.
בית חב"ד של דוד נוסבאום במאריאפראיך אפשר לקבל עוד מידע?
קצת סקי לא רקחופשת סקי?
רוב האטרקציות של הקיץ סגורות בינואר (מגלשות הרים/אומגות/רפטינג/שיט באגמים וכו')
ממליצה על עליה להרים המושלגים
יש באגם גוסאו רכבל שמעלה לשלג. מדהים שם.
אני הייתי בסתיו לא בחורף, רוב מה שעשינו כבר יהיה סגור בסוף ינואר כך שלא אוכל להמליץ...קצת סקי לא רק
נשמח לשמוע על מקומות יפים בעונה הזו
הרים ממולצים לעשות
רכבות/רכבלים מיוחדים
תודה רבה!
שיא החורף.אוסטריה (אזור זלצבורג)
עם רכב
בחורף (סוף ינואר)
מה זה בסתיו? איזה חודש?אני הייתי בסתיו לא בחורף, רוב מה שעשינו כבר יהיה סגור בסוף ינואר כך שלא אוכל להמליץ...
יש את העיירה הלשטאט שהיא מהממת, יש בה מכרה מלח שממה שאני יודעת פתוח גם בחורף (אישית לא כזה עניין אותי המכרה אבל הרבה כן נהנים בו)
יש את תצפית חמש אצבעות שתצטרכו לבדוק יום קודם אם פתוח ובאיזה שעות בדיוק
בחורף הרבה פעמים הרכבלים לשם סגורים.
היינו בסוף אוקטוברמה זה בסתיו? איזה חודש?
מתעניינת בשביל חברה שטסה שבוע הבא למינכן ומשם לאזור זלצבורג.
מבדיקה נראה שרוב האטרקציות סגורות בעונה זו של השנה (מאמצע נובמבר עד סוף דצמבר)
רכס גלוסגרוקנר, תצפית 5 האצבעות ועוד אתרים פופלאריים סגורים..
האם היא פיספסה משהו?
אשמח להמלצות דווקא על עונה זו של השנה\אתרים שפתוחים במהלך כל השנה.
תודה מראש.
יש אפשרות להתייעץ בפרטי?שיא החורף.
טמפרטורות נמוכות.
מקווה שאת הרכב אתם שוכרים באוסטריה/שוייץ/גרמניה אחרת לא בטוח יתנו לכם צמיגי חורף.
ע"מ לא להזדקק לשרשראות שלג /רכב 4*4 אמליץ לא לקחת לינה על ההר מעל העיירה.
לגבי פעילויות נוספות כנסו לסקי אמדה.
אם אתם מתחילים בסקי אני לא ממליץ לגלוש בשלדמינג למרות המסעדה הכשרה
תתבוננו במפת המסלולים של 4 ההרים.
Skiresort.info
לבטח תשימו לב שרוב המסלולים הכחולים הם קצרים
ויש לעתים לצידם/לפניהם וכמעט תמיד אחריהם מסלולים אדומים.
גולש מתחיל ייתקע בקלות במסלול בו קשה לו לשלוט.
לעומת זאת, תתבוננו ב2 ההרים מ2 צידי Flachauwinkl.
שם הרוב הוא כחול וזה מהווה רצף שקל מאוד לגלוש לאורכו ממקום למקום.
זה אתר למתחילים
כחצי שעה משלדמינג ופחות משעה לזלצבורג.
תהנו.
אין על סקי!
זהו שהם היו כבר בוינה בעבר.היינו בסוף אוקטובר
תצפית 5 האצבעות הייתה סגורה
מגלשות הרים - תלוי איפה, חלק סגור חלק פתוח
לא מכירה אטרקציות לחורף מלבד סקי בשלג או מקומות סגורים כמו מכרה המלח וכו'
חשוב גם לדעת שמשעה חמש בערב חושך מיצרים וממש קר... ואין שום מקום לטייל בו באזורים האלו בערב...
אולי שישקלו גם קפיצה לוינה חלק מהזמן?
שם יש הרבה מוזיאונים/ארמונות/מסעדות כשרות
וגם משמעותית פחות קר...
אם זה רלוונטי עבורכם, בשבת פר' שמות ובימים שלאחריה יהיה בע"ה מנין בבית חב"ד בזלצבורגלנד, ידוע לי על קבוצה שתהיה שם.אוסטריה (אזור זלצבורג)
עם רכב
בחורף (סוף ינואר)
אשמח למסלולים והמלצות
האם יש סיכוי למנין באזור או רק בוינה?
תודה רבה
באיזה אזור הם יהיו?אם זה רלוונטי עבורכם, בשבת פר' שמות ובימים שלאחריה יהיה בע"ה מנין בבית חב"ד בזלצבורגלנד, ידוע לי על קבוצה שתהיה שם.
שבת בבית חב"ד מריאפר ושאר הימים סמוך להלשטאט.באיזה אזור הם יהיו?
רלוונטי, תודה!
כרטיס ההנחה עצמו גם יעלה לכם כמה עשרות יורו לא?2. מעונינים לעלות לקרחון הגבוה Top of zalsBuRG עליה ב3 רכבלים. המחיר מעט מופקע 59 אירו לאדם. מכירים כרטיס הנחחה שכולל את האטרקציה הזו?
יש אפשרות להתייעץ בפרטי?
בשמחהיש אפשרות להתייעץ בפרטי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //