דווקא את הקערה הזו מצאתי ב'חלקי חילוף' גם בארץ באיזה אתר וגם בעלי אקספרס (את הקערה של הדגם שלנו לא מצאתי... בינתיים התייאשנו, כנראה המכשיר עשה את שלו)ערב טוב,
סליחה שאני מעירה דובים ישנים אבל נשברה לי הקערה של האופה לחם (השני אגב, בשימוש יומיומי. כתגובה לכל אלו שטוענים שהוא גימיק נחמד ותו לא)
יש לי אופה לחם של מורפי ריצ'ארדס 900 גר',
זה הקערה הגדולה עם וו לישה אחד.
אולי יש למישהו קערה בלי אופה???
או אופה לא שימושי למכירה?
בארץ לא זמין במלאי כרגע.דווקא את הקערה הזו מצאתי ב'חלקי חילוף' גם בארץ באיזה אתר וגם בעלי אקספרס (את הקערה של הדגם שלנו לא מצאתי... בינתיים התייאשנו, כנראה המכשיר עשה את שלו)
אשמח לשמוע לגבי זה. את מכינה בזה לחמים ליומיום יוצא טוב ?הילדים אוהבים? האם כול קמח/ מתכון עובדים או שזה כן מחיב משהו ספציפי יעזור לי מאוד תודההשני אגב, בשימוש יומיומי. כתגובה לכל אלו שטוענים שהוא גימיק נחמד ותו לא)
דווקא את הקערה הזו מצאתי ב'חלקי חילוף' גם בארץ באיזה אתר וגם בעלי אקספרס (את הקערה של הדגם שלנו לא מצאתי... בינתיים התייאשנו, כנראה המכשיר עשה את שלו)
בדיוק נשברה לי גם היום הקערה של האופהבארץ לא זמין במלאי כרגע.
באליאקספרס ראיתי קערות ולא היתי בטוחה שזה מתאים לדגם.
אם יש לכם קישור - אשמח.
בינתיים התייאשנו, כנראה המכשיר עשה את שלו)
בארץ לא זמין במלאי כרגע.
מצאתי בסוף בחנות שירות כל ברח' טרומפלדור 1 ירושלים (ליד בית העם ז'ראר בכר) ב-145 ש"ח. הטלפון שלו 02-6241741בארץ נגמר, צריך לייבא מאתרים באנגליה
האם הלחם יוצא מתפורר?מתכון מושלם ללחם שיוצא לנו יום יום טעים, ממכר!! ומאוד אוורירי: (קיבלתי משכנה שאופה את המתכון הזה כבר שנים)
חשוב לשים לפי הסדר בכוס וכפות מדידה של המכשיר (מורפי ריצ'רד)
כפית וחצי מלח
3 כפות סוכר
3 כפות שמן
3/4 כוס מים רותחים
3/4 כוס מים מהברז
4 כוסות קמח (80% מלא. יצא מעולה גם עם קמח כוסמין )
כפית וחצי שמרים
חצי כפית משפר אפיה (חשוב)
על תכנית מס' 2, אמור להיות מצוין גם על תכנית מס' 1.
וגם התכנית המהירה עובדת מצוין במתכון הזה- יוצא מרקם שונה ומוצלח מאוד!!
על הצבע הבהיר.
שמים בלילה עם השהיה. קמים לריח מגרה!
זה עדיין רלוונטי?יש לי כזה חדש נעשה פעם אחד שימוש בקופסה נראה חדש מעוניינת למכור 350 ש"ח כולל משלוח לבית שמש אלעד ב"ב ועוד
אופה לחם דיגיטלי 1250 גרם מבית MORPHY RICHARDS
אופה מגוון לחמים : לחם לבן , חיטה מלאה ולחמים מיוחדים עם תוספות
תוכניות לאפייה מהירה – הכנת כיכר לחם בפחות משעה!
מתאים הכנת כיכרות לחם במשקל : 750 גרם / 1000 גרם / 1250 גרם
תכנית להכנת לחמים ללא גלוטן!
12 תכניות אפייה
תכנית אפיית עוגות ורקיחת ריבות
אפייה בשלוש דרגות השחמה לפי בחירה
מכסה עילי עם חלון הצצה גדול
טיימר לתכנות זמן האפייה עד 13 שעות מראש – מאפשר תכנות לקבלת לחם חם בבוקר!
שמירת חום המאפה עד 60 דקות מתום האפייה
תבנית אפיה בלתי דביקה
דפנות קרות
כולל חוברת מתכונים בעברית
צפה בקובץ המצורף 1565140
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים