אופה לך אכזבות

• הוסף לסימניות
גם לי יש דלונגי כבר הרבה שנים ואף פעם לא הייתי מרוצה. (דווקא כבר כתבתי עליו פעם כאן, חבל שלא ראית...).
הוא מתחמם לאט -במיוחד התא התחתון, אופה בצורה לא אחידה - בפנים יותר אפוי ובחוץ פחות.

זה מה שהיה גם לי !!!
כנ"ל לי ולאחותי

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, באיזה שלב את מכניסה את התבנית?
צריך לשים בשני מלמטה.
(שמעתי על מישהי שתמיד שמה בשני מלמעלה ולא הצליח לה כלום עד שהמוכר אמר לה לשימם בשני מלמטה...)
בתנור למעלה, אני תמיד שמה בלמטה.

• הוסף לסימניות
לי יש דלונגי וגם לאחותי ועוד כמה
כולם מאוד מאוד מרוצים
והתנור אופה לי מחמאות וחלות מצוינות
כנראה יש פגם ביחידה הספציפית שלך

• הוסף לסימניות
לי ולאחותי וגם לרוב הגיסות שלי יש דלונגי-אופה לנו רק מחמאות ב"ה.
יש לי כבר יותר מ-5 שנים

חלום של תנור, בומבה של הצלחה, לא זכור לי שנפלה לי פעם עוגה (בל"ע)

• הוסף לסימניות
אחרי התנסות עם תנור
ואחרי הדרכה מהחנות שקניתי ביקשתי שהטכנאי יבוא עם מד חום מיוחד
שבודק את גופי החימום.. ואכן הטכנאי בדק
ואם לא היו מכוונים כמו שצריך הענין סודר
והתנור אופה מחמאות
דרך אגב
אם החנות אמינה מאוד בבני ברק
איפה היא בכל הסיפור? בי החנות טיפלה צעד צעד
עד לשביעות רצוני למה הם שולחים אותך להתמודד מול החברה לבד
תנסי לדבר עם החנות...

• הוסף לסימניות
כן!
שמעתי על משיהי שקיבלה חדש.
אצל היבואן "ניופאן" טענו שהיא לא יודע לאפות והיא התעקשה שאי אפשר להתווכח על ניסיון של 20 שנה.
בסופו של דבר שלחו לה הביתה לא טכנאי אלא "שף" שבא לביתה ואפה עוגה בכלים שלה, היא ניפתה, הפרידה וכו'.
והעוגה יצאה-פיתה!
והיא קיבלה תנור חדש וגם כפיצוי את המגהץ קיטור שהם מייבאים בשווי אלף ומשהו ש"ח.

• הוסף לסימניות
כן!
אצל היבואן "ניופאן" טענו שהיא לא יודע לאפות והיא התעקשה שאי אפשר להתווכח על ניסיון של 20 שנה.
בסופו של דבר שלחו לה הביתה לא טכנאי אלא "שף" שבא לביתה ואפה עוגה בכלים שלה, היא ניפתה, הפרידה וכו'.
והעוגה יצאה-פיתה!

יו, זה טוווווב!!!
אהבתי:)

לא מתנגדת למגהץ קיטור...

וגם שף שיאפה לי במטבח נשמע מזה מרתק:D

תודה לכל אלו שטרחו וענו.
נעדכן בעז"ה בפיצויים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1423779:
כן!
והעוגה יצאה-פיתה!

באמת שעת סיפור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה