- הוסף לסימניות
כנ"ל לי ולאחותיגם לי יש דלונגי כבר הרבה שנים ואף פעם לא הייתי מרוצה. (דווקא כבר כתבתי עליו פעם כאן, חבל שלא ראית...).
הוא מתחמם לאט -במיוחד התא התחתון, אופה בצורה לא אחידה - בפנים יותר אפוי ובחוץ פחות.
זה מה שהיה גם לי !!!
כנ"ל לי ולאחותיגם לי יש דלונגי כבר הרבה שנים ואף פעם לא הייתי מרוצה. (דווקא כבר כתבתי עליו פעם כאן, חבל שלא ראית...).
הוא מתחמם לאט -במיוחד התא התחתון, אופה בצורה לא אחידה - בפנים יותר אפוי ובחוץ פחות.
זה מה שהיה גם לי !!!
כן!
שמעתי על משיהי שקיבלה חדש.
אצל היבואן "ניופאן" טענו שהיא לא יודע לאפות והיא התעקשה שאי אפשר להתווכח על ניסיון של 20 שנה.
בסופו של דבר שלחו לה הביתה לא טכנאי אלא "שף" שבא לביתה ואפה עוגה בכלים שלה, היא ניפתה, הפרידה וכו'.
והעוגה יצאה-פיתה!
והיא קיבלה תנור חדש וגם כפיצוי את המגהץ קיטור שהם מייבאים בשווי אלף ומשהו ש"ח.
נכתב ע"י שעת סיפור;1423779:כן!
שמעתי על משיהי שקיבלה חדש.
אצל היבואן "ניופאן" טענו שהיא לא יודע לאפות והיא התעקשה שאי אפשר להתווכח על ניסיון של 20 שנה.
בסופו של דבר שלחו לה הביתה לא טכנאי אלא "שף" שבא לביתה ואפה עוגה בכלים שלה, היא ניפתה, הפרידה וכו'.
והעוגה יצאה-פיתה!
והיא קיבלה תנור חדש וגם כפיצוי את המגהץ קיטור שהם מייבאים בשווי אלף ומשהו ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים