נכתב ע"י תרצה;581870:בהזדמנות זו, האם תוכלו לתרום מנסיונכם אודות המעלות והחסרונות שבשימוש באופה לחם?
(אצלי מטרת השימוש - לחם בריא יותר, מקמח מלא או קמח כוסמין. בתקוה שיועיל גם לפתור בעיות עיכול.)
גם שכנה שלי עושה כך.כששאלתי אותה האם זה לא מסוכן[גז+חשמל] היא אמרה לי ששנים אמא שלה עושה כך...?נכתב ע"י red;582067:ggg-חבל! את משתמשת בסיר ולא יודעת לנצל את המעלות שלו!
זה סיר שמיועד לשים על האש+ בתקע חשמלי. כך נוצר חום משני הצדדים בו זמנית, ויוצאות פיתות מצוינות תוך דקות ספורות, בלי צורך להפוך!!!!
אין לי מתכון והוראות מדוייקות, אבל אמא שלי אופה בסיר הזה ה-מו-ן פיתות כל שבוע, והיא שמה עיגול בצק על התחתית של הסיר, וכאמור- תוך כמה דקות הפיתה מוכנה.
והן נפתחות?נכתב ע"י red;582067:ggg-חבל! את משתמשת בסיר ולא יודעת לנצל את המעלות שלו!
זה סיר שמיועד לשים על האש+ בתקע חשמלי. כך נוצר חום משני הצדדים בו זמנית, ויוצאות פיתות מצוינות תוך דקות ספורות, בלי צורך להפוך!!!!
אין לי מתכון והוראות מדוייקות, אבל אמא שלי אופה בסיר הזה ה-מו-ן פיתות כל שבוע, והיא שמה עיגול בצק על התחתית של הסיר, וכאמור- תוך כמה דקות הפיתה מוכנה.
נפתחות, ועוד איך!נכתב ע"י ggg;582869:והן נפתחות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים