דרוש מידע אופניים לילד בן 3?

• הוסף לסימניות
הבן שלי - ילדון מתוק בן 3, נורא רוצה אופניים, הבעיה שאמא שלו (אני...;))קצת מפחדת....
מה אתם אומרים? אפשר או שזה לא בטיחותי?

• הוסף לסימניות
אם הוא נוסע רק ליד אמא או אחות גדולה, למה לא?
הילדים שלי נוסעים ויש כללים ברורים, אין על הכביש, אין בלי שמירה, אין ואין
אבל עדין מאושרים וחוגגים בגינות הקטנטנות של בני ברק :)

• הוסף לסימניות
אם הוא נוסע רק ליד אמא או אחות גדולה, למה לא?
הילדים שלי נוסעים ויש כללים ברורים, אין על הכביש, אין בלי שמירה, אין ואין
אבל עדין מאושרים וחוגגים בגינות הקטנטנות של בני ברק :)
כלומר אפשר לקנות לו על סמך שיסע בזה רק לידי/ליד בעלי? (הוא בכור...אין אחים גדולים..)
זה ישים הכלל הזה? לא יהיה לו קשה אם הוא ירצה ליסוע ולא יהיה אף אחד פנוי להתלוות ליורש העצר הקטן? עדיף לקנות על סמך התנאי הזה? או שעדיף לא להעמיד אותו בנסיון...?:sneaky:

• הוסף לסימניות
כלומר אפשר לקנות לו על סמך שיסע בזה רק לידי/ליד בעלי? (הוא בכור...אין אחים גדולים..)
זה ישים הכלל הזה? לא יהיה לו קשה אם הוא ירצה ליסוע ולא יהיה אף אחד פנוי להתלוות ליורש העצר הקטן? עדיף לקנות על סמך התנאי הזה? או שעדיף לא להעמיד אותו בנסיון...?:sneaky:
במוקדם או המאוחר
תצטרכי להעמיד אותו בחינוך בדברים
אחרים אז למה לא להתחיל בדבר שגם
הוא יהנה:)

• הוסף לסימניות
בטח שאפשר.
כמובן עם קסדה ובאזור שאתם רואים או בפארק סגור שלא יכול לברוח לכביש.
(יש לו בימבה עכשיו? קורקינט?)

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
ברור שכן?
ממה את מפחדת?
אם את מפחדת שיפול, זה ברור שמתחילים עם 2 גלגלי עזר.
חלד בגיל הזה לא אמור להסתובב לבד, הוא הולך עם אמא לגינה, ואמא יושבת על הספסל וצופה בו, אחרי שכמובן הזהירה מה הגבולות שאסור לצאת.
כשעוברים כביש הילד יורד מהאופניים.

• הוסף לסימניות
חלד בגיל הזה לא אמור להסתובב לבד, הוא הולך עם אמא לגינה, ואמא יושבת על הספסל וצופה בו, אחרי שכמובן הזהירה מה הגבולות שאסור לצאת.
כשעוברים כביש הילד יורד מהאופניים.
ברור שאני איתו, מה השאלה בכלל? אבל מפחיד אותי כשהוא על האופניים לבד, גם אם אני צופה בו מרחוק
אני אתן לך דוגמא, הרבה פעמים אנחנו יוצאים בערב אני ובעלי והילד שלי על הבימבה לידינו או קצת מתקדם, וזה בסדר כי זה רק בימבה , אבל אם יהיה לו אופניים והוא יהיה קצת רחוק יכול ליפול וכו, זה יותר מלחיץ מאשר ליפול מבימבה ,
בעלי לא מפחד בכלל , אין לו בעיה שנקנה לילד אופניים , אבל אני קצת חוששת...

• הוסף לסימניות
ברור שאני איתו, מה השאלה בכלל? אבל מפחיד אותי כשהוא על האופניים לבד, גם אם אני צופה בו מרחוק
אני אתן לך דוגמא, הרבה פעמים אנחנו יוצאים בערב אני ובעלי והילד שלי על הבימבה לידינו או קצת מתקדם, וזה בסדר כי זה רק בימבה , אבל אם יהיה לו אופניים והוא יהיה קצת רחוק יכול ליפול וכו, זה יותר מלחיץ מאשר ליפול מבימבה ,
זה חשש שיעבור למה לא לקנות לו אופניים
עם גלגלי עזר לא כ"כ נופלים
וחוץ שבע יפול צדיק וקם
קניה טובה ונסיעה מהנה לילד

• הוסף לסימניות
ממליצה על אופני איזון. מלמד את הילד להתאזן בכוחות עצמו ותמיד הרגליים על הקרקע.
בכל מקרה, להיות תמיד לידו כשנוסע בחוץ. לידו זה אומר לידו.
לא יותר ממטר, שניים במקום בטוח. תוך שניה הם מתרחקים.
בכביש - לרדת מהאופניים או לנסוע לאט, צמוד לאמא.
לא לסמוך עליו שייסע רק לידכם. הוא קטן מאוד. לדאוג להיות צמודים אליו.

אני מאפשרת גם לנסוע בבית עם האופניים האלו, הם קטנים יחסית וגם לא עושים לשכנים רעש כמו בימבה ג'וק וכו'.
אז אם כ"כ חשקה נפשם בזמן שאי אפשר לצאת ולשמור עליהם בחוץ- הם מוזמנים לנסוע בגבולות הקירות.

• הוסף לסימניות
עם גלגלי עזר וכו' לא רואה בעיה...
יש אפילו אופני שיווי משקל (בלי גלגלי עזר ובלי פדלים) וילדים גם בני 3 משתמשים בהם בחדווה רבה

• הוסף לסימניות
כן, יש לו בימבה
כנראה הילד שלכם מ-א-ו-ד עדין :)
האמת שאישית לא היה לי חשש בדיוק כמו שהוא נוסע על בימבה ועל קורקינט ומטפס על מתקנים
כמובן שעם אופניים (וגם עם קורקינט) צריך לשים קסדה.
והוא עלול ליפול ולא יקרה כלום בע"ה. ילדים מנוסים בליפול ולקום :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז אולי שיתמקד קודם בלהרגיע את האמא....;):p

אם את לידו אין מה לחשוש,
אם את בכל אופן עדיין חוששת , את יכולה בשביל השקט הנפשי שלך לקנות לו קסדה , כמו שהציעה
@BIZZARC- עשירה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגיל 3? על אופניים עם גלגלי עזר?
לא יודעת מה החוק אומר,
גלגלי עזר בצרה הטובה שלהם לא יושבים שתיהם על הכביש ממש אלא אחד יותר למעלה מהשני ולוקח כמה ימים ללמוד את האיזון אבל תוך כמה ימים נוסעים על זה בביטחה אבל בכל אופן עדיין עלולים ליפול אם נתקלים במשהו,
ותוך זמן קצר מתחילים לנסות לרכב על זה בעמידה וירידות וכו'
בקיצור הקסדה צריכה להיות על הראש מהרגע שמתחילים לרכב.

גילוי נאות, אני לא חשבתי שברכיבה על קורקינט צריך קסדה גם כן עד שאחות בקופת חולים ראתה את הבן שלי עם הקורקינט והסבה את תשומת ליבי לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה